EVENTYR I SYDISLAND

Denne tur er perfekt for dig som elsker unik  natur. Mystiske sorte strande, de imponerende vandfald Seljalandsfoss og Skogafoss, fuglefjelde og et rigt fugleliv er blot noget af det, du får at se på denne tur langs Islands sydkyst.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

På sydkysten kommer du til at opleve gletsjere, fantastiske vandfald, sorte lavastrande og et rigt fugleliv. Første stop er ved Seljalandsfoss, et smukt 60 meter højt vandfald, som du også kan gå ind bag ved. Andre stop er bl.a.l Reynisfjara, en mageløs sort lavastrand, omgivet af lavasøjler og grotter og det smukke Skogafoss, som er et af Islands største vandfald med sit 25 meter brede og 60 meter høje fald. Når vejret er klart, kan man se de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull.

En heldagstur som giver dig et virkelig godt indblik i naturen, der er helt unik for Island og som du ikke finder andre steder på kloden.

Varighed: 11 timer

Sæson: Hele året

Mindste antal: 2 personer

Inkluderet: Guided bustur, entré på Skoga Folkemuseum

Valgfritt: Afhentning på hotell i Reykjavik ( 30 minutter før afrejse) mod gebyr

Ikke inkluderet: Middag, men mulighed for at købe noget undervejs

Anbefaling: Godt fodtøj, varmt og vandtæt tøj

Obs: Turen er med engelsktalende guide hver dag og skandinavisktalende hver tirsdag (hele året)

Denne turen gjennomføres av: Reykjavik Excursions

Loading...

Denne turen blir ofte kjøpt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

GOURMETOPLEVELSE I REYKJAVIK

Island har en lang tradition med god, sund og yderst velsmagende mad. På denne tur rundt i Reykjavik, følges du med en guide ind på en række restauranter og smager på forskellige varianter af traditionel islandsk mad.

4 TimerHele året