VARME KILDER, UTROLIG NATUR OG HISTORIE

På denne spændende rundtur kommer du til at opleve Islands fantastiske varme kilder, Geysir, Gullfoss og Thingvellir. En uforglemmelig dag spækket med højdepunkter - glæd dig!

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Heldagstur til de varme kilder ved Geysir, Gullfoss, Faxifoss, Thingvellir og den hemmelige lagune.

Turen går først til den smukke og historiske Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament 'Althingi' blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de bevæger sig væk fra hinanden, et ærefrygt- indgydende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste. Herfra fortsætter vi til Islands mest berømte vandfald, det mægtige Gullfoss - og til de varme, boblende kilder i Geysir området. Det er her, gejseren Strokkur dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut og kaster imponerende kaskader af vand 20-30 meter op i luften. På rundturen er der også stop ved Faxifoss, et andet smukt vandfald.  Herudover og måske det som er mest specielt på denne tur, besøger vi også den hemmelige lagune. En langt mindre besøgt og mere naturtro varm kilde. En dukkert her er helt enestående og det rene balsam for krop og sjæl. Glæd dig!

Varighed: 9 timer

Sæson: Hele året

Inkluderet: Transport fra Reykjavik (og retur), besøg ved Þingvellir Nationalpark, Geysir og Gullfoss, entré til Den Hemmelige Lagune/Secret Lagoon

Ikke inkluderet: Mad

Obs: Turen er på engelsk hver dag.

Denne tur gennemføres af: Arctic Adventures
Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Reykjavik Food Walk

GOURMETOPLEVELSE I REYKJAVIK

Island har en lang tradition med god, sund og yderst velsmagende mad. På denne tur rundt i Reykjavik, følges du med en guide ind på en række restauranter og smager på forskellige varianter af traditionel islandsk mad.

4 TimerHele året