GLYMUR, ÞINGVELLIR OG HENGILL MED HELIKOPTER

Er du ude efter den ultimative oplevelse - så tag med på denne helikoptertur, hvor du ser vulkanøen fra en helt anden vinkel. At sidde i en helikopter er en helt speciel følelse, du sent vil glemme. Oplev landskabet på bedste vis, når du flyver over vulkaner og gletsjere og lander i det spændende, geotermiske område Hengill.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Denne tur har tre højdepunkter; Det smukke Glymur vandfald, Þingvellir Nationalpark og det geotermiske område Hengill. Ved Hengill lander helikopteren så deltagerne kan gå ud, og se lidt nærmere på det unikke landskab. Denne helikoptertur er den mest omfattende og indholdsrige, her får du virkelig meget for pengene. Anbefales!

Sæson: Hele året

Varighed: 70-90 minutter

Inkluderet: Helikoptertur

Anbefaling: Gode sko

Obs: Turen er på engelsk hver dag. Hvis der ikke kan flyves pg.a. vejrforhold, vil turen afgå på et senere tidspunkt, eller du får erstatning.

Denne tur gennemføres af: Reykjavik Helicopters

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

ØLSMAGNING

Vi tager rundt på de bedste barer i Reykjavik og deltagerne smager sig gennem Islands øl-historie samtidig med, at guiden fortæller om alt relateret til Island og øl. Alle er velkommen på denne tur (min. 20 år).

4 TimerHele året