FIND NORDLYSET MED EN SUPER-JEEP

Man må væk fra byens centrum og lysforureningen, for virkelig at se det smukke lysspil  fra det magiske Aurora Borealis. Med en Super-Jeep kommer man nemt langt væk fra alt lys, og et helt univers af stjerner og nordlys åbenbares.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Du bliver hentet på hotellet af Super-Jeep'en, og chaufføren tager dig med væk fra byens lyshav - jagten på nordlyset kan nu begynde. Det er først når chaufføren svinger af vejen og tager dig med ud i landskabet, hvor almindelige busser og biler ikke kan køre, at du virkelig forstår, hvorfor man behøver disse store Jeeps. Kuperet terræn og is gør turen rigtig spændende og sjov.

Når I finder nordlyset stopper Super-Jeep'en og du kan klatre ud og se det, som folk fra hele verden rejser til Island for at opleve; Nordlyset også kaldet Aurora Borealis. Dette spektakulære naturfænomen vil du aldrig glemme igen, når du først har set det.. Det kan ikke illustreres på film - det er enormt, legende og let. Lad dig fascinere og begejstre af dette magiske og pragtfulde fænomen.

Varighed: 4 timer

Sæson: 1. September - 15. April

Mødested: Reykjavik

Inkluderet: Transfer til/fra hotel, guided super-jeep tur

Ikke inkluderet: Mad og drikke.

Anbefaling: Varmt tøj og gode sko

Obs: Engelsktalende guide på turen. Afgang hver aften fra september til april. Ruten kan variere pg.a. vejr- og vejforhold

Denne tur gennemføres af: Arctic Adventures

Ansvarsfraskrivelse:  Alle adventure-ture foretages på deltagernes eget ansvar. Arctic Adventures påtager sig intet ansvar for ulykker, der er forårsaget af kunden eller dennes egne handlinger. På alle disse ture skal deltagerne underskrive en dispensation der angiver, at de er klar over, at alle udendørs aktiviteter indebærer en immanent risiko.

Bemærk venligst: Da succesen med turen Northern Lights Explorer er stærkt afhængig af vejret, forbeholder vi os retten til, at aflyse afgange frem til kl. 18:15 på selve dagen for turen.  Hvis turen kører og nordlyset ikke ses, tilbyder vi kunderne at deltage på turen en anden aften uden beregning. Bemærk at du skal kontakte os, for at booke turen påny.

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Seljalandsfoss

DEN GYLDNE CIRKEL

Denne populære tur tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss og de varme, boblende kilder ved Geysir.

8 TimerHele året