OPLEV ISLAND FRA HESTERYG

Den perfekte oplevelse for hele familien! Deltag i denne tur med specielt udvalgte heste, som egner sig til både børn og voksne, med guide som sikrer, at hestene opfører sig så venligt som muligt. Ridetiden er på ca. 30 minutter.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Rejser du sammen med unge rideentusiaster? Hele familien kan få en halv times ridetur på behagelige ridestier i nærheden af Íshestars Ridecenter. Vi kan tilbyde rolige heste for børn og for uerfarne ryttere. Lad barnet deltage i denne spændende og lærerige tur.

Når rideturen er færdig, vil der blive serveret noget varmt at drikke og man kan stille guiderne spørgsmål om hestene. På gården er der mange andre dyr som kan observeres; hunde, katte, kaniner mm.

I ridecentret er der også et legehjørne til de små. Unge ryttere under seks år føres sikkert rundt på hest med tøjle bag en indhegning. Bemærk venligst at små børn bør være ledsaget af mindst én voksen i ridecentret.

Varighed: 3 timer (ca. ½ time på hesteryg)

Sæson: Hele året - dagligt

Sværhedsgrad: Familievenlig

Inkluderet: Hjelm, gummistøvler, tøj efter vejrforhold, varm drikke

Ikke inkluderet: Transfer til/fra hotel, mad

Anbefaling: Komfortabelt tøj og sko etter forholdene

Aldersgrænse: 6 år

Turen er på engelsk. Guider kan for det meste også tale skandinavisk

Denne tur gennemføres af: Ishestar

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Hallgrímskirkja

HVALSAFARI

Se disse enorme skabninger i deres naturlige omgivelser og lad dig fascinere! Der er på denne tur store chancer for at spotte bl.a. spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler.

3 TimerHele året