LÆR DEN ISLANDSKE HEST AT KENDE

Oplev Islands fantastiske natur fra hesteryg. Den islandske hest er kendt for at være rolig og venlig, den passer derfor rigtig godt til børn og uerfarne ryttere. Der findes ture både for dig som sidder på en hest for første gang og for de mere erfarne ryttere. Ridning på islandske heste er noget du må prøve mindst én gang i livet.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Oplev den flotte natur i Reykjaviks omegn fra hesteryg. Vores venlige heste og specielt trænede guider, tager dig med på en ridetur på perfekte stier, hvor du kan opleve den unikke islandske hest samtidig med, at du rider gennem smuk natur. Ruten går gennem lavamarker og langs grønne bjergskråninger. Undervejs iagttager vi de forunderlige formationer i lavaen, mens vi nyder den islandske hests helt specielle gangart, Tølt. Når turen ender, ankommer man til stalden og får serveret varm drikke og muligheden for, at stille spørgsmål om hestene til guiderne.

En oplagt tur for begyndere, samt for mere erfarne ryttere. Den islandske hest er særdeles rolig og venlig mod mennesker, så her kan alle føle sig trygge. 

Før turen begynder, vil gruppen blive delt ind efter erfaring, for at sikre at alle får den bedst mulige oplevelse. Maks. gruppestørrelse er 20 personer.

Varighed: 4 timer (ca. 1,5 time på hesteryg)

Sæson: Hele året

Inkluderet: Hjelm, gummistøvler, tøj efter vejrforhold, varm drikke

Ikke inkluderet: Transfer til/fra hotel, mad

Anbefaling: Komfortabelt tøj og sko efter forholdene.

Aldersgrænse: 8 år

Obs: Turen er på engelsk hver dag. Guider kan for det meste også tale skandinavisk

Denne tur gennemføres af: Ishestar

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Harpa koncerthus

HVALSAFARI

Se disse enorme skabninger i deres naturlige omgivelser og lad dig fascinere! Der er på denne tur store chancer for at spotte bl.a. spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler.

3 TimerHele året