Sæson:
Hele året
Pris fra:
10999,- Pr. uge
Varighed:
Min. 7 dage
Afrejse:
Variabel

10% Rabat* Tag familien og vennerne med til Island

Prisforespørgsel

Sydisland byder på mange forskellige aktiviteter og udflugtsmuligheder, og I har her den perfekte base med dette skønne feriehus, med plads til hele 7 personer. Oplev øen af ild og is - gletsjere, vulkaner, sprudlende gejsere, mægtige vandfald samtidig med, at I kan slappe af i jeres helt egen jacuzzi om aftenen under midnatssolen. Nyd de pragtfulde om- givelser, naturen og stilheden, eller tag et smut til Islands pulserende og trendy hovedstad, Reykjavik.

10% Rabat* Tag familien og vennerne med til Island

Syd-Island

Island ProTravel - Feriehus i Island

Placeringen af dette dejlige feriehus er i den sydlige del af Island, mellem indsøen Laugarvatn og området hvor man finder Geysir. Huset ligger i en 'naturlig oase' langs floden Leyni Brúará. Afstanden er 8km til Laugarvatn, 50km til Selfoss og 100km til Reykjavik.

Birta i Leyni 1

Island ProTravel - Feriehus i Island

Feriehuset er bygget af træ i løbet af sommeren 2006. Det er på 120kvm og er super komfortabelt. En privat vej fører ned til floden, hvor man også kan fiske. Vi hjælper gerne med fiskekort! Huset bliver geotermisk opvarmet og der er parkeringsmuligheder til lejet bil. 

udstyr og leje

Island ProTravel - Feriehus i Island

Feriehuset har 8 sengepladser (maks. 7 voksne). Sengene er fordelt i et lille og et stort dobbeltværelse og en hems med 4 senge. Der findes også en sammenklappelig barneseng. Stuen har store vinduer ud mod naturen. Spisestue og køkken er sammen i typisk amerikansk stil. Køkkenet er udstyret med alle almindelige køkkenredskaber. Badeværelset har dush/brus og toilet. Der er også vaskemaskine tilgængelig. På terassen er der en udendørs jacuzzi og grill, her kan I nyde sene og smukke aftener under midnatssolen. 

Lejeprisen inkluderer omkostningerne for EL, vand, opvarmning og internet. Sengetøj og håndklæder er også inkluderet. Lejetageren er ansvarlig for rengøringen af feriehuset, men kan også slippe for dette mod betaling af et gebyr (Fra kr. 2250,-).

Wohnzimme Birta I

Küchenzeile Birta I
Hot Pot Birta I
Terrasse Birta I

Seværdigheder

Prisforespørgsel

Thingvellir Nationalpark

Island ProTravel - Thingvellir

I har nu rig lejlighed til at udforske det naturskønne Sydisland med de mange spektakulære seværdigheder, som bl.a. Nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Et betagende smukt vulkansk landskab af stor geologisk og historisk interesse - stedet hvor de islandske vikinger mødtes, løste stridigheder og vedtog nye love, og som nu er på UNESCOs verdensarvsliste.  

Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv.

Geysir

Island ProTravel - Geysir

Tæt på finder I også det spændende Geysir område, med de mange varme boblende kilder og gejseren Strokkur der dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut og kaster imponerende kaskader af vand 20-30 meter op i luften.

Et besøg ved Geysir er et must for alle som rejser til Island. Et spektakulært syn, I sent vil glemme! 

Gullfoss

Island ProTravel - Gullfoss

Ikke langt fra feriehuset findes Islands mest kendte vandfald Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter, der velfortjent er at finde på top 10 listen over verdens smukkeste vandfald - tag vandreskoene på, gå på opdagelse og lad jer fascinere af dette fantastiske syn!

På denne tur kan man også inkludere et besøg i den berømte Blå Lagune på Reykjanæs halvøen - her kan I nyde en afslappende svømmetur under åben himmel i det smukke lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Lagunen ligger kun ca. 10min. fra lufthavnen og kan derfor også besøges ved ankomst eller afrejse til/fra Island. Husk badetøj og håndklæde og ellers er der mulighed for at leje begge dele ved indgangen. 

Island ProTravel har flere feriehuse i området - kontakt os for flere alternativer, som måske passer jer bedre. 

Tilbuddet gælder fra 3. Maj 2018 til og med 3. Juni 2018. Rejsen skal gennemføres inden 3. Maj 2019. Rabatten fratrækkes på fakturaen.

Pris per uge

Lavsæson Højsæson
Fra kr. 10999,- Pr. uge Fra kr. 15099,- Pr. uge

Lavsæson 01.09 - 31.05

Højsæson 01.06 - 31.08

Feriehusene lejes ud på ugebasis i højsæsonen (juni til august, torsdag til torsdag). I lavsæsonen (september til maj) lejes de ud enten torsdag til torsdag eller søndag til søndag. Priser på helligdage på forespørgsel.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 1301

Prisen inkluderer

  • Feriehus: Birta i Leyni 1 for op til 7 personer
  • Faciliteter som nævnt ovenfor i husbeskrivelsen
  • Strøm, vand, opvarmning, internet
  • Sengetøj og håndklæder

Ikke inkluderet

  • Rengøring, hvis nødvendigt Fra kr. 2250,-