Sæson:
hele året
Pris fra:
12999,- Pr. uge
Varighed:
Min. 7 dage
Afrejse:
Variabel

Feriehus for op til 8 personer i Nordisland

Prisforespørgsel

I det nordlige Island, blot 5 km fra Akureyri ligger der 5 identiske feriehuse med fabelagtig udsigt over byen og den tilstødende fjord Eyjafjörður. Husene er yderst luksuriøse med virkelig mange lækre faciliteter. I nærheden er de vigtigste attraktioner i Nordisland, for eksempel det naturskønne Mývatn-området. 

Feriehus for op til 8 personer i Nordisland

Nord-Island

Island ProTravel - Krafla

Husene har en fuldstændig fantastisk udsigt over Akureyri og Eyjafjörður.

Mývatn-området og søen er ca. 105km væk og kan udforskes på en dagstur. Blot 5km væk ligger Akureyri, som er det nordlige Islands charmerende 'hovedstad'. Her er alle de mest nødvendige butikker med mere.

Hrimland

Island ProTravel - Feriehus i Island

De store og luksuriøst indrettet feriehuse tilbyder 107kvm beboelse og har plads til helt op til 8 personer. Hvert hus har 3 soveværelser. De er perfekte til familieferien i Island. Om sommeren er der flere ture og aktiviteter at deltage i og om vinteren, er der et skianlæg i nærheden.

udstyr og leje

Island ProTravel - Feriehus i Island

Husene er alle identiske og tilbyder virkelig gode faciliteter. Hvert hus har et stort soveværelse med dobbeltseng (160cm x 200cm), et soveværelse med to enkeltsenge (80cm x 200cm) og et soveværelse med fire senge (køjesenge). Barneseng er også tilgængelig. Der er to badeværelser, det ene med dush/brus og toilet, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er moderne og veludstyret og med opvaskemaskine. I stuen er der lædersofaer og TV. Internet er også inkluderet i lejen. På terassen er der en udendørs jacuzzi, grill og behagelige havemøbler, her kan I nyde sene og smukke aftener under midnatssolen.

Lejeprisen inkluderer rengøring, omkostningerne for EL, vand, opvarmning og internet. Sengetøj og håndklæder er også inkluderet.

Hrimland - WohnbereichHrimland - Tv-EckeHrimland - Badezimmer

 

Hrimland - Schlafzimmer
Hrimland - Schlafzimmer mit Stockbetteb
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hrimland - Hot Pot
 
Hrimland - Waschmaschine

Seværdigheder

Prisforespørgsel

Mývatn

Island ProTravel - Námaskard

Feriehusene ligger i Nordisland der er kendt for sin enestående natur med storslåede fjelde, aktive vulkanske områder med pseudokratere, boblende svovlkilder og forunderlige lavaformationer. Udforsk det magiske område med den frodige vegetation omkring søen Mývatn, som byder på fuldkommen unik natur og fugleliv. Et besøg til det geotermiske område Námaskarð er også obligatorisk, når man er i Nordisland. Der er også mulighed for en dejlig svømmetur i det geotermisk opvarmede spa; Mývatn Nature Bath.

Goðafoss og Akureyri

Island ProTravel - Godafoss

Oplev en af Islands store turistattraktioner Goðafoss, ”Gudernes vandfald”, et imponerende vandfald der er omkring 30 meter bredt og har et fald på 12 meter. Goðafoss fik sit navn efter at lagmanden Thorgeir kastede de hedenske gudebilleder i vandfaldet, efter at kristendommen blev vedtaget på Altinget i år 1000.

Besøg også Akureyri, den farvestrålende by i nord med den interessante botaniske have.

Grenjadarstadur og Husavik

Island ProTravel - Hvalsafari

Kører I vestover mellem Husavik og Mývatn, finder I det islandske tørvehus Grenjadarstadur. Taget på huset er dækket af græs og er en populær attraktion. Der er etableret et folke- museum her.

Besøg endelig også det charmerende fiskerleje Husavik, og nyd de fine farverige huse på en gåtur rundt i byen. Det er også fra Husavik, der er mulighed for en hvalsafari, hvor I kan opleve de kæmpe hvaler i deres naturlige omgivelser, bl.a. spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler - på disse ture er der 99% chance for at se hvaler. 

Island ProTravel har flere feriehuse i området - kontakt os for flere alternativer, som måske passer jer bedre.

Tilbuddet gælder fra 3. Maj 2018 til og med 3. Juni 2018. Rejsen skal gennemføres inden 3. Maj 2019. Rabatten fratrækkes på fakturaen.

Pris per uge

Lavsæson Højsæson
Fra kr. 12,999,- Pr. uge Fra kr. 17,299,- Pr. uge

Lavsæson 01.09 - 31.05

Højsæson 01.06 - 31.08

Husene i Hrimland lejes ud på ugebasis enten torsdag til torsdag eller søndag til søndag. Priser på kortere ophold eller helligdage på forespørgsel.
 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 1304

Prisen inkluderer

  • Feriehus: Hrimland, 1 uge for op til 8 personer
  • Faciliteter som nævnt ovenfor i husbeskrivelsen
  • Strøm, vand, opvarmning, internet
  • Sengetøj og håndklæder
  • Rengøring