Indkvartering i Island

I Island finder du overnatningsmuligheder i alle priskategorier og standarder, fra enkel bed & breakfast indkvartering til luksuriøse hoteller. Børnerabat er almindeligt de fleste steder. Alle som tilbyder overnatning i Island, kan vælge at komme med i et klassificeringssystem med 5 grupper (stjerner). Denne klassificering er ikke ensbetydende med en fuldstændig vurdering af alle de tjenester, der indgår i de respektive tilbud. Inddelingen i de forskellige klasser er baseret på over 100 detaljer. Det islandske turistråd står bag klassificeringen. Et blåt og rødt skilt ved indgangen viser den aktuelle klassificering af overnatningsstedet.

Det største udvalg af indkvartering finder man i Reykjavik, hvor alt fra store internationale førsteklasses- og designhoteller til små hyggelige familiedrevet hoteller forefindes. Priserne afhænger af, hvilken service og standard der tilbydes. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer indkvartering der findes i Island.

Kontakt os med dine ønsker, så laver vi et tilbud! 

 

HOTELLER

Der findes mange dejlige hoteller rundt i hele Island. Flertallet af de traditionelle hoteller finder du primært i Reykjavik, da det er nær lufthavnen og den største by. Standarden er høj og generelt højere i Reykjavik end udenfor og mulighederne er mange, for at finde præcis det du ønsker. 

De 11 Edda hoteller der ligger perfekt spredt ud over hele Island, er sommerhoteller og bruges som kostskoler om vinteren. Værelserne har som oftest to separate senge og en vask. Bad og toilet er på gangen. En del steder tilbyder også værelser med eget bad og toilet. 

 

Feriehuse

De feriehuse vi tilbyder, er alle privatejede og derfor ikke standardiserede, hvad angår stil og udstyr. De afspejler ejernes personlige smag. Vi har ikke en oversigt over hvornår feriehusene er ledige, og må derfor sende en forespørgsel ved hver bestilling. Vi har adgang til et stor antal huse i Sydisland, men færre i resten af landet. Vi anbefaler derfor, at forhåndsbestille god tid i forvejen. Send os gerne en forespørsel hvis du er interesseret, eller tjek vores rejseforslag med lejebil og feriehuse.

 

 

Guesthouse / Bed & Breakfast

Guesthouses i Island er ofte små, hyggelige privatejede steder, som tilbyder enkel overnatning med morgenmad. Der er som regel håndvask på værelset, mens badeværelset deles med andre gæster. Mange steder tilbyder de også værelser med privat bad og toilet. Det er vores erfaring at gæsterne sætter stor pris på den personlige og hjemlige atmosfære hos deres islandske værter.

Island ProTravel

Overnating på en gård

Vi samarbejder med et firma der repræsenterer over 100 gårde, og som tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder: Bed & Breakfast, soveposeovernatning, feriehuse, sommerhuse og campingpladser. I tillæg til overnatning tilbyder de mange spændende aktiviteter, bl.a. ridning, fiskeri, sejlads, jagt, gletsjerture, fåre- og/eller hestedrivning og naturligvis udendørs badning (hot pots) på gården eller i nærheden.
 

Vandrerhjem

I Island findes der omkring 35 vandrehjem, som er åbne for alle aldersgrupper. De tilbyder enkel indkvartering til billige priser. Alle vandrehjem har et selvbetjent, veludstyret køkken. Morgenmad og sengelinned kan de fleste steder tilkøbes.
 

Camping

Der findes mere end 100 campingpladser i Island. De er åbne fra juni til slutningen af august eller midten af september. Det anbefales, at du udelukkende benytter de officielle campingpladser. Hvis du ønsker at campere andre steder, skal du have tilladelse fra grundejeren eller dennes repræsentant.

Testimonials

Så er vi tilbage i Danmark efter en efter alles opfattelse helt fantastisk rejse: Vejret var med os, hotellerne var glimrende, maden alle steder super; men fremforalt de fantastiske naturoplevelser vi havde. Alle vore børn 0g børnebørn

Kjeld August 2017
Testimonials

Vi er hjemme igen. Vi og drengene har haft nogle fantastiske oplevelser. Mange pittoreske og spændende landskaber. Dejlige mennesker hos GrayLine og på hotellet. Drengene udtaler: "En oplevelse vi aldrig vil glemme." De vender nok tilbage

Runa og Henning September 2016
Testimonials

"Vi har haft en helt fantastisk tur til Island, og vi har ikke mindst været meget tilfredse med alt det, I har arrangeret for os: begge overnatningssteder og den super-seje bil! Desuden var der virkelig god service, både på

Anna, Ole, Rasmus og Tobias Januar 2016
Testimonials

Jeg rejste til Island med mine to børn på 5 og 10 år og vi havde en fantastisk ferie. Vi fik oplevet både Den Blå Lagune, Geysir, vulkankratere, historie, ridetur, Gullfoss og meget mere. Det absolut bedste for ungerne var at vi

Janne og ungerne August 2015
Testimonials

I just want to say thank you for your help. Our trip to Iceland worked out well. We are very satisfied and our kids have lots to tell their friends. It was a dream that came true.

Caroline Juli 2015
Testimonials

Just to let you know we are back from Iceland and we had a marvellous time. The tour was excellent, very full and well organised, we really felt we had seen a really good part of Iceland , can not fault anything, the hotels were as described, 2/3

Neill and Kathleen Marts 2015