Alle produkter

Sortér efter Ingen
Loading...
Island ProTravel - Seljalandsfoss

Den Klassiske rundrejse med guide

Island rundt på 8 dage med dansktalende guide. Denne tur er en eksplosion af oplevelser - mægtige vandfald, sprudlende gejsere og varme kilder, vulkaner, gletsjere og smukke isbjerge. Vores mest populære tur!

8 dage / 7 nætterJuni - September

Fra kr. 17700,-,- 17700,- Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vinter i Island

Julefrokost i Reykjavik

Oplev den magiske vinter- og julestemning i Island, krydret med et besøg i den berømte Blå Lagune og julefrokost på en af Reykjaviks lækre restauranter. Inkluderet er bl.a. også en dagstur til det imponerende vandfald Gullfoss og det spændende Geysir område - en helt unik oplevelse!

2 - 4 dageVinter

Pristilbud på forespørsel

Detaljer
Island ProTravel - Geysir

Skole- og Studierejser

Tag med klassen til Island og oplev natur, kultur, geografi, historie og meget mere. Island er den perfekte destination for skolegrupper - her får I med garanti fantastiske minder for livet!

3 til 5 dagehele året

Pristilbud på forespørsel

Detaljer
Island ProTravel - Søpapegøje i Island

Gruppetur med guide

Oplev Islands mest naturskønne områder bl.a. Skaftafell Nationalpark og gletsjerlagunen Jökulsárlón, med de smukke flydende isbjerge, samt de farverige søpapegøjer og den helt unikke natur på Vestmannaøerne. Få mest muligt ud af din Islandsrejse sammen med vores erfarne guider.

6 dage / 5 nætterSommer

Pristilbud på forespørsel

Detaljer
Island ProTravel - SuperJeep

Island med privat guide

Oplev områder i Island der kun er tilgængelige for få rejsende - med din helt egen private guide og chauffør, som kender landet af ild og is til mindste detalje.

Førsteklasses minder for livet!

Pristilbud på forespørsel

Detaljer
Island ProTravel - Gullfoss og Nordlys

Skjulte kræfter og nordlysjagt

Spændende vinterrundrejse med varme kilder, vulkaner og isbjerge. Smag på brød bagt ved varme kilder, overnat i fantastiske omgivelser og oplev det magiske nordlys!

6 dage / 5 nætterOktober - April

Fra kr. 12299,- 12299 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vulkan

Gennem Islands vildmark

Udforsk det Islandske højland på denne spændende tur, oplev bl.a. naturperlen Landmannalaugar med de geotermiske kilder og farverige landskab i perfekt kombination med Islands mægtigste vandfald, sprudlende gejsere, gletsjere, naturreservatet Myvatn og meget andet.

11 dage / 10 nætterOktober - April

Fra kr. 34199,- 34199 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Jökulsárlón

Gletsjere - Gejsere & Vandfald

Oplev Islands mest naturskønne områder bl.a. Skaftafell Nationalpark og gletsjerlagunen Jökulsárlón, med de smukke flydende isbjerge, samt de farverige søpapegøjer og den helt unikke natur på Vestmannaøerne.

6 dage / 5 nætter06 Maj - 23 September

Fra kr. 17899,- 17899 Pr. person

Detaljer