Sæson:
Hele året
Pris fra:
9,180,-
Varighed:
5 dage / 4 nætter
Afrejse:
Hver dag!

Aktiv ferie i Island!

Prisforespørgsel

Denne rejse giver dig muligheden for, at udforske den fascinerende islandske natur kombineret med out-door aktiviteter som ATV, snescooter, isklatring, ridning på islandske heste eller snorkling i Thingvallavatns krystalklare vand. Nyd en aktiv tur, mens du ser alle de største attraktioner på vulkanøen. Det geologisk unge Island overrasker altid sine besøgende!

Aktiv ferie i Island!

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst – Den Blå Lagune – Reykjavik

Den Blå Lagune - Island

Flyrejse fra København til Keflavik. Når du ankommer til Keflavik lufthavn tager du FlyBus til Reykjavik og dit hotel. Der gøres stop undervejs ved Den Blå Lagune på Reykjanæs halvøen, hvor man kan nyde et afslappende bad under åben himmel i det varme, mineralrige, lyseblå vand, omgivet af store lavasten - en helt unik oplevelse! 

Efter ankomst til hotellet i Reykjavik har du rig lejlighed til at nyde den charmerende islandske hovedstad, som er kendt for sit brede udvalg af trendy og hyggelige caféer & barer, samt restauranter i verdensklasse - vi hjælper gerne med at vælge og reservere bord på en af Reykjaviks lækre restauranter.

DEN GYLDNE CIRKEL MED SUPERJEEP OG SNESCOOTER

Island ProTravel billeder

Denne SuperJeep-tur tager dig til alle attraktionerne på den berømte Golden Circle rute, og inkluderer også et besøg til Langjökull. På gletsjeren kommer du til at køre med snescooter - en helt fantastisk oplevelse. 

Før snescooterturen på gletsjeren kommer du gennem Thingvellir Nationalpark, stedet hvor det første Alting i verden blev afholdt i år 930. Herefter fortsætter turen til det tordnende vandfald, Gullfoss. Efter du er blevet overrasket af størrelsen og lyden af dette mægtige vandfald, har du nu muligheden for at se et af klodens mest fascinerende naturfænomener; Geysir. I dette kogende og boblende område finder du også den imponerende gejser Strokkur, som skyder vand 20-30 meter op i luften ca. hvert 5-10 minut. 

Denne off-the-beaten-track oplevelse og Golden Circle er en fantastisk måde at se virkelig meget af Islands unikke, vulkanske og nordiske natur. 

DAGSTURE OG UDFLUGTER FRA REYKJAVIK

Hvalsafari i Island

I dag kan du slappe af i byen eller vælge mellem en række spændende udflugter som fx hvalsafari, grottevandring, snorkletur mellem kontinenterne, ridetur på islandske heste, eller hvad med en eventyrlig helikoptertur over Reykjavik - se alle vores udflugter her.

 

ATV - All terrain vehicle

Island ProTravel billeder

Oplev Island offroad på denne spændende køretur med ATV. Det er super sjovt at køre disse firehjulere gennem det islandske landskab. Turen begynder ved Lambhagi, som er udenfor Mosfellsbær, bare 15 minutter fra Reykjavik. Her vil deltagerne få udleveret det nødvendige udstyr og iføre sig egnet tøj, som er varmt og vandtæt. Herefter vil der være oplæring i hvordan man håndterer en ATV. 

Turen starter på en grusvej langs søen, Hafravatn og fortsætter op ad bjergvejen mod Hafrafell. Når du kommer til toppen af bjerget, har du en pragtfuld udsigt over Reykjavik og bjergene rundt om byen. Videre går turen til Ulfarsfell, som har en endnu bedre udsigt over byen. På en klar dag kan man se Snæfellsjökull, så husk at tage kamera med!

Hjemrejse

Island ProTravel billeder

Afhængig af flyafgang kan du nyde formiddagen i Reykjavik, inden du tager til lufthavnen. Transfer med FlyBus fra hotellet til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark. 

Priser per person i DKK

Hotel Værelsestype Højsæson Lavsæson
3 stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 12,160,- Fra kr. 10,400,-
3 stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 10,130,- Fra kr. 9,180,-
3+ stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 13,920,- Fra kr. 10,900,-
3+ stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 11,380,- Fra kr. 9,490,-
4 stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 15,940,- Fra kr. 13,420,-
4 stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 11,950,- Fra kr. 10,690,-

Højsæson: 01.05. - 31.09.
Lavsæson: 01.10. - 30.04.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Priserne kan ændres afhængigt af tilgængelighed.

 

Tour kode: 0118

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur Island inkl. skatter og afgifter
  • 4 nætter i Reykjavik inkl. morgenmad
  • FlyBus fra og til Keflavik lufthavn
  • Udflugt: Den Blå Lagune
  • Udflugt: Den Gyldne Cirkel med SuperJeep og Snescooter
  • Udflugt: ATV Tur

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Udflugter udover dem som er nævnt i programmet
  • Mad og drikke udover det som er nævnt i programmet