Sæson:
Hele året
Pris fra:
10,410,-
Varighed:
8 dage / 7 nætter
Afrejse:
Hver dag!

Oplev det meste på din Islandsrejse!

Prisforespørgsel

Helt unik natur kombineret med den fascinerende islandske kultur & historie vil uden tvivl imponere dig på denne utrolige ugetur til vulkan- øen, hvor du kommer med på en række af de mest spændende dagsture fra Reykjavik! Vi har bl.a. inkluderet en ridetur på den traditionelle islandske hest, hvalsafari, en tur i den berømte Blå Lagune, Gullfoss & Geysir og meget mere. 

Oplev det meste på din Islandsrejse!

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst – Reykjavik

Island - Hallgrímskirkja

Ved ankomst til Island bliver du kørt fra Keflavik lufthavn til Reykjavik. Når du ankommer til hotellet er der mulighed for at udforske byen på egen hånd, eller deltage i en af de mange spændende udflugter i og omkring Reykjavik. Se alle vores udflugter her 

 

HOP ON HOP OFF I REYKJAVIK

Island - Harpa koncerthus

Oplev Reykjavik på en Hop On Hop Off Sightseeingtur rundt i og omkring byen. Her kan du stoppe ved steder af interesse og hoppe på bussen igen, når du vil videre. Reykjavik er en hybrid mellem den traditionelle & historieske by og en fremtidsrettet, trendy og moderne metropol. Her er utrolig meget at se og opleve. Med disse busser får du et godt overblik over byen, samtidig lærer du meget om Reykjaviks historie, kultur og udvikling. 

 

DEN GYLDNE CIRKEL

Strokkur - Island

På denne fantastiske dagstur oplever du både smuk natur og historisk tilbageblik, når du kommer til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Geysir området, hvor du kan se kogende vand sprutte 20-30 meter op i luften. Gejseren Strokkur er meget aktiv med sine udbrud ca. hvert 8. minut - man mærker virkelig naturens kræfter på nært hold her. Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter - et vandfald på denne størrelse skal simpelthen opleves! Der gøres også stop i Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de langsomt bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere om turen her.

DEN BLÅ LAGUNE

Den Blå Lagune - Island

Lad stresset fra hverdagen forsvinde ud af kroppen, mens du slapper af i det varme, mineralrige vand. At bade i den lyseblå lagune er skønt uanset hvordan vejret er, hvad enten det sner, regner eller er strålende solskin. Her er der også mulighed for massage, hudpleje og ansigtsbehandling for dem som ønsker det lille ekstra. 

Hvalsafari

Hvalsafari - Island

På dagens hvalsafari får du mulighed for, at opleve de kæmpe hvaler i deres naturlige omgivelser. Der er på denne 3 timers tur, store chancer for at spotte spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler. Langs hele syd-vestkysten lever mange forskellige arter af delfin og hval, målet er at komme tæt på disse fantastiske skabninger. Båden er af høj kvalitet, har mange siddepladser indenfor, samt store vinduer og der er god plads oppe på dækket. Der er også internetadgang og toiletter. Om bord på båden er der en guide, som fortæller om de forskellige slags hvaler, steder i nærheden og Islands historie. Turen er fantastisk både interaktiv og lærerig. Læs mere om udflugten her

 

EVENTYR PÅ SYDKYSTEN

Island ProTravel billeder

Langs sydkysten kommer du til at opleve gletsjere, fantastiske vandfald, sorte lavastrande og et rigt fugleliv. Første stop er ved Seljalandsfoss, et smukt 60 meter højt vandfald, som du også kan gå ind bag ved. Andre stop er bl.a. Reynisfjara, en mageløs sort lavastrand omgivet af basaltsøjler & grotter. Du kommer også til at opleve det smukke Skogafoss, som er et af Islands største vandfald med sit 25 meter brede og 60 meter høje fald. Videre går turen til Skogar museum, som viser dig hvordan islændingene levede før i tiden. Denne heldagstur giver et virkelig godt indblik i naturen, der er helt unik for Island og som du ikke finder andre steder på kloden.

 

RIDETUR PÅ ISLANDSKE HESTE

Islandske heste

Udforsk den smukke natur omkring Reykjavik fra hesteryggen. Vores venlige heste og specialtrænede guider tager dig med på en ridetur på perfekte stier, hvor du kan opleve den unikke islandske hest, samtidig med at du rider gennem pragtfuld natur. Ruten går gennem lavaområder og grønne bjergsider. Når turen ender og man kommer tilbage til stalden, får man serveret noget varmt at drikke og mulighed for at stille guiderne spørgsmål om hestene. 

Turen egner sig bedst for nybegyndere og uerfarne ryttere. Den islandske hest er særdeles rolig og venlig mod mennesker, så her er der intet at frygte. 

Hjemrejse

Island - Reykjavik

Afhængig af flyafgang kan du nyde formiddagen i Reykjavik, inden du tager til lufthavnen. Transfer med FlyBus fra hotellet til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark. 

Priser per person i DKK

Hotel Værelsestype Højsæson Lavsæson
3 Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 15,620,- Fra kr. 12,550,-
3 Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 12,080,- Fra kr. 10,410,-
3+ Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 18,690,- Fra kr. 13,420,-
3+ Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 14,250,- Fra kr. 13,050,-
4 Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 22,240,- Fra kr. 17,830,-
4 Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 15,260,- Fra kr. 13,050,-

Højsæson: 01.05. - 31.09.
Lavsæson: 01.10. - 30.04.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængigt af tilgængelighed.

 

Tour kode: 0121

Prisen inkluderer

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og afgifter
 • 7 nætter i Reykjavik inkl. morgenmad
 • Bus fra og til Keflavik lufthavn
 • Udflugt: Hop On Hop Off Reykjavik
 • Udflugt: Den Gyldne Cirkel
 • Udflugt: Den Blå Lagune
 • Udflugt: Hvalsafari
 • Udflugt: Eventyr langs sydkysten
 • Udflugt: Ridetur - Lavaturen

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udflugter udover dem som er nævnt i programmet
 • Mad og drikke udover det som er nævnt i programmet