Sæson:
Vinter
Pris fra:
7,580,-
Varighed:
4 dage / 3 nætter
Afrejse:
Hver dag!

Unik spa-oplevelse i Island!

Prisforespørgsel

Forkæl dig selv med et afbræk i hverdagen og rejs til Island! På denne tur besøger vi den berømte Blå Lagune, Den Gyldne Cirkel med Gullfoss & Geysir og Secret Lagoon kombineret med seværdighederne i Reykjavik - verdens nordligste hovedstad! Vi har også inkluderet en nordlysjagt, hvor du har gode chancer for at se det magiske nordlys danse på den islandske nattehimmel. Overnatning er på Icelandair Reykjavik Natura Hotel med adgang til hotellets skønne Soley Spa.

Unik spa-oplevelse i Island!


 

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

ANKOMST - DEN BLÅ LAGUNE - REYKJAVIK

Den Blå Lagune

Flyrejse fra København til Keflavik. Fra Keflavik lufthavn tager du Flybussen til Den Blå Lagune på Reykjanæs halvøen, her kan du nyde en afslappende svømmetur under åben himmel i det smukke lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Den Blå Lagune er et geotermisk spa der består af varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Fra lagunen går turen videre til Reykjavik og hotellet. Når du ankommer til  Hotel Natura, kan du frit udforske byens mange perler, eller benytte dig af hotellets lækre Spa-faciliteter. 

Reykjavik har mange hyggelige caféer, restauranter, barer og gode shoppingmuligheder. Nyd den hyggelige atmosfære på en slentretur gennem centrum og gå op til Hallgrímskirka, hvor der er panoramaudsigt over byen og en tur op i tårnet kan anbefales. 

Nordlys

Nordlys i Island

Dagen er til fri disposition og du kan nyde faciliteterne i Soley Spa (entré er inkluderet i denne pakke, valgfri behandlinger er ikke inkluderet). 

Om aftenen har vi inkluderet en nordlysjagt, hvor du kommer med på en tur væk fra byens lys, for at opleve det fascinerende nordlys danse over polarhimlen. Chancerne for at se nordlyset er størst, der hvor det er mørkest. Hvis du aldrig har været så heldig at se nordlys, så bør du absolut benytte muligheden her! 

DEN GYLDNE CIRKEL OG SECRET LAGOON

Strokkur Island

I dag skal du opleve både smuk natur og historisk tilbageblik på denne fantastiske dagstur, der tager dig til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Første stop på turen er Geysir området, hvor du kan se kogende vand sprutte 20-30 meter op i luften. Gejseren Strokkur er meget aktiv med sine udbrud ca. hvert 8. minut - man mærker virkelig naturens kræfter på nært hold her. Turen fortsætter til Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter - et vandfald på denne størrelse skal simpelthen opleves! Herefter går turen til Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de langsomt bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Efter rundvisning får du chancen for at svømme i den smukke Secret Lagoon. En naturlig varm kilde i det geotermiske område. Det varme, mineralrige vand er skønt og en svømmetur her er en fantastisk oplevelse. 

Hjemrejse

Island ProTravel billeder

Er der tid nok inden flyafgang kan du nyde et sidste besøg i hotellets Natura Spa og wellness. Flybussen kører dig fra hotellet til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark.

Priser per person i DKK

Hotel Enkeltværelse Dobbeltværelse
4* Hotel Natura Fra kr. 9,670,- Fra kr. 7,580,-

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængigt af tilgængelighed.

 

Tour kode: 0117

Prisen inkluderer

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og afgifter
 • FlyBus til og fra Icelandair Reykjavik Natura Hotel
 • 3 nætter på Icelandair Reykjavik Natura Hotel inkl. morgenmad
 • Adgang til Soley Spa på hotellet
 • Udflugt: Nordlysjagt
 • Udflugt: Den Blå Lagune
 • Udflugt: Den Gyldne Cirkel og Secret Lagoon

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udflugter udover dem som er nævnt i programmet
 • Mad og drikke udover det som er nævnt i programmet