Sæson:
Oktober - Marts
Pris fra:
9,850,- Pr. person
Varighed:
4 dage / 3 nætter
Afrejse:
Søndag eller mandag

Julefrokost i Island

Prisforespørgsel

Nordlys, gejsere, vandfald, dejlig mad, stemning, kultur og velvære? Ja, tak! Tag med på denne fleksible rejse til Island og få en gratis to-retters middag på Matarkjellarinn eller en udsøgt  buffet på Restaurant Reykjavik med i købet. 

Julefrokost i Island

TO-RETTERS MIDDAG GRATIS*

Island ProTravel billeder

* Rejsen skal bestilles før 31. Oktober og skal gennemføres før 31. mars 2019. Tilbuddet gælder ikke i perioden 23.12.2018 - 02.01.2019. Vær opmærksom på at priserne kan ændres afhængig af tilgængelighed. 

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

ANKOMST - REYKJAVIK

Den Blå Lagune - vinter

Når I ankommer til Island er transporten klar udenfor lufthavnen. Bussen tager jer fra Keflavik lufthavn til Reykjavik og hotellet som I skal bo på. 

På vej fra lufthavnen til Reykjavik er der mulighed for at stoppe ved Den Blå Lagune.
Husk at entré til Den Blå Lagune skal reserveres på forhånd og at entrébilletten ikke er inkluderet i denne pakke. 

UDFLUGTER I OG OMKRING REYKJAVIK

Strokkur

Vi tilbyder et bredt udvalg af udflugter både i og omkring Reykjavik. Vi kan bl.a. anbefale turen til Gullfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark, også kendt som Den Gyldne Cirkel. På denne rundtur kommer I til at opleve flere af Islands mest populære naturattraktioner og I får godt indblik i den islandske historie. Der stoppes også ved Fridheimar, som er et drivhus, hvor de dyrker tomater ved hjælp af den geotermiske varme fra undergrunden. 

Om aftenen skal I nyde en god middag på Restaurant Reykjavik eller Matarkjellarinn. Begge restauranter er højt rangeret på TripAdvisor og er restauranter vi anbefaler vores kunder at besøge, da maden er af høj kvalitet og atmosfæren virkelig god. 

NORDLYS OG ANDRE UDFLUGTER

Nordlys i Island

Dagen er til fri disposition, og kan bruges til lige præcis det I ønsker. Se vores spændende udvalg af udflugter og aktiviteter i Island. Vi kan bl.a. anbefale, at I tager med på en bådtur fra havnen i Reykjavik ved aftentide, for at opleve det fascinerende nordlys danse over den islandske nattehimmel. Hvis du aldrig har været så heldig at se nordlys, så bør du absolut benytte muligheden her! 

Afrejse

Island ProTravel billeder

Efter en skøn rejse til Island er det på tide at vende næsen hjemad. Flybussen tager jer tilbage til Keflavik lufthavn fra hotellet.

Er der tid nok inden flyafgang og fik I ikke besøgt Den Blå Lagune ved ankomst til Island på vej til Reykjavik, kan I opleve den berømte lagune på vej mod lufthavnen, inden I flyver hjem.

Priser per person i DKK

Hotel Dobbeltværelse Enkeltværelse
Hotel Grand Fra kr. 9,850,- Fra kr. 12,750,-

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængigt af tilgængelighed.

 

Tour kode: 2101

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur til Island inkl. skatter og afgifter
  • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Reykjavik
  • Flybus til og fra lufthavnen
  • To-retters middag på Matarkjellarinn eller Buffet på Restaurant Reykjavik

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Udflugter
  • Mad og drikke udover hvad der er angivet