Rejseforslag

Sortér efter Ingen

FÅ 500 KR I RABAT*

Island ProTravel - Nytår i Island

Nytårsaften i Reykjavik

Byen er fyldt med bonfires, en særlig islandsk tradition, hvor alle er velkommen og ved midnat, når et fuldstændig overdådigt fyrværkeri- show oplyser den arktiske nattehimmel, vil du uden tvivl elske dette land for altid!

4 dage / 3 nætter30/12/2018 - 02/01/2019

Fra kr. Fra kr.7350,-,- Fra kr.7350,- Pr. person

Detaljer
Island ProTravel

Weekend i Reykjavik

Oplev Island på denne fantastiske weekendtur til Reykjavik. Her har du muligheden for at se lidt af det hele. Gejsere, gletsjere, grotter, varme kilder, vulkanøens trendy hovedstad med shopping og kultur i verdensklasse, delikatesser fra nord og ikke mindst unik natur!

3 dage/2 nætterHele året

Fra kr. 4199,- 4199 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Gletsjerklatring

Den skræddersyede rejse

Som Islandseksperter og stolte islændinge vil vi i Island ProTravel altid gøre vores ypperste for, at du skal opleve vores magiske ø på den bedst mulige måde. Sammen skræddersyer vi din drømmerejse til Island - vi er eksperter i Island og har mere end 20 års erfaring med rejser til vulkanøen.

2 + dageHele året
Island ProTravel - Hvalsafari

Familien til Island

Tag hele familien med til Island og oplev spændende dage i Reykjavik og omegn med udflugter og aktiviteter, som passer til både børn og voksne.

4 dage/3 nætterHele året

Fra kr. 4999,- 4999 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - vulkankrater

Island i en nøddeskal

Tag med på denne uforglemmelig rejse og oplev Snæfellsnes halvøen i vest Island med den karismatiske Snæfellsnes gletsjer, de sorte strande, smukke kystlinjer, fjorde, klipper, fugleliv, vulkankratere og meget mere.

4 dage/3 nætterHele året

Fra kr. 6599,- 6599 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - SuperJeep i Island

Fart & Spænding

Action i Island - se her!

3 dage /2 nætterHele året

Fra kr. 3749,- 3749 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Reykjavik

Gourmet weekend i Reykjavik

Oplev gastronomiske højder i Europas nordligste hovedstad. Reykjavik har et forbløffende udbud af restauranter med mad fra hele verden og fra det moderne & traditionelle islandske køkken.

4 dage/3 nætterHele året

Fra kr. 6699,- 6699 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Den Blå Lagune

Spa og Velvære

Turen starter i Den berømte Blå Lagune, hvorefter der er tid til at udforske Reykjavik. Denne rejse er et fantastisk blend af nydelse, ro og velvære i Reykjavik Spa, shopping samt café og restaurantbesøg med spændende islandske delikatesser.

3 dage /2 nætterHele året

Fra kr. 4549,- 4549 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Gullfoss

Islands højdepunkter - Sommer

5 vidunderlige dage i Island. Dette er den perfekte rejse for dig, som besøger Island for første gang. Her får du den bedste intro til Island og øens fantastiske natur og kultur. Velkommen!

5 dage/4 nættterMaj-September

Fra kr. 5799,- 5799 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vinter Nordlys

Nordlys på vulkanøen

Besøg Island i efterårs- og vintermånederne og oplev det smukke og barske landskab med nordlys, varme kilder og vulkaner. Lysspillet fra det fænomenale Aurora Borealis er uden tvivl, et af naturens mest spektakulære syn.

4 dage/3 nætterSeptember-April

Fra kr. 4999,- 4999 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Strokkur

Magisk vinter i Reykjavik

Flyv til Island og mærk den friske og klare luft i Nordatlantens trendy hovedstad Reykjavik, som også er kendt for shopping og gastronomi i verdensklasse. Oplev samtidig Islands storslået natur og det magiske nordlys på vores spændende udflugter.

5 dage/ 4 nætterSeptember-April

Fra kr. 7199,- 7199 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vinter Gullfoss

Islands højdepunkter - Vinter

5 vidunderlige dage i vinter Island. Dette er den perfekte rejse for dig, som besøger Island for første gang. Her får du den bedste intro til Island og øens fantastiske natur og kultur.

5 dage/4 nætterOktober-Maj

Fra kr. 5799,- 5799 Pr. person

Detaljer