Sæson:
Juni - August
Pris fra:
4,625,- Pr. person
Varighed:
1 NÆTTER-2 RIDEDAGE
Afrejse:
Torsdag

Rideferie i det naturskønne Island

Prisforespørgsel

Denne tur er ideel for dig som ønsker at nyde det islandske landskab fra hestryg - et par dage med ro og nærhed til naturen på vulkanøen. Lær den islandske hest og dens unikke gangart at kende. Vi rider gennem den grønne dal Brúarhlöð og krydser den mægtige flod Hvítár. Rideturen følger den populære sti til Hrunaheiði og forbi Galtafell, hvor du kan opleve det pragtfulde og fascinerende landskab på Islands sydkyst. Der bliver også tid til et dejligt afslappende bad i den varme kilde; Secret Lagoon - så husk badetøj!

Rideferie i det naturskønne Island

Dag for Dag

Prisforespørgsel

Geysir – Tungufellsdalur – Kaldbakur – Réttarholt Guesthouse

Island ProTravel - Ridetur i Island

Deltagerne bliver hentet på busholdepladsen i nærheden af hotellet i Reykjavik mellem klokken 08:00 og 08:30. Herefter er der bustransport fra Reykjavik til gården ved Geysir- området, hvor heste og medarbejdere venter os. Tag ridetøj på fra morgenstunden. Efter en introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, indleder vi rideturen fra Geysir langs de frodige felter til dalen Brúarhlöð, hvor vi krydser den mægtige flod Hvítá. Herfra rider gruppen til Tungufellsdalur og over til Hrunaheiðar plateauet, hvor deltagerne rider på skellet mellem rå natur og civilisation. Hestene bliver natten over på gården Kalbakur, mens gruppen kører til Secret Lagoon for et afslappende og skønt bad i den varme lagune, inden overnatning på Réttarholt guesthouse. (Dagens ridetur er ca. 30 km)

Réttarholt Guesthouse – Kaldbakur – Hrepphólar – Kálfhóll – Reykjavík

Island ProTravel - Ridetur i Island

Dagen i dag byder på udsøgte naturoplevelser når gruppen rider forbi Galtafell og får øje på Hrepphólar. Herfra krydser deltagerne floden Laxá, før de når Sandlækjarmýri. Turen skifter retning mod floden Thjórsá og følger den til gården Kálfhóll.

Her siger deltagerne farvel til hestene og guiden, før de bliver kørt tilbage til Reykjavik, hvor der er ankomst ca. klokken 19:00. (Dagens ridetur er ca. 40 km)

FLY OG LOGI

Prisforespørgsel

FLY, TRANSPORT OG HOTEL

Island ProTravel billeder

Vi hjælper dig med at arrangere fly, transport og overnatning før og efter turen. Spørg os om råd før du bestiller, så finder vi den bedste løsning til dig. 

Priser i danske kroner

Højsæson Lavsæson
5,445,- 4,625,-

Højsæson: 29.06.2019 - 20.08.2019


Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Tur Kode 0209

Prisen inkluderer

 • 1 nætter iflg. rejseplan i enkle bjerghytter og guesthouse - soveposeindkvartering
 • 2 ridedage
 • Transport mellem Reykjavik og gården Kálfhóll tur/retur
 • Helpension
 • Regntøj, sadeltasker & ridehjelm

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra Keflavik lufthavn
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Sovepose (Medbring din egen)