Sæson:
Juni - August
Pris fra:
16,110,- Pr. person
Varighed:
5 NÆTTER-5 RIDEDAGE
Afrejse:
Mandag

Miraklerne rundt om Mývatn

Prisforespørgsel

Det nordlige Island er berømt for sin fabelagtige natur og skiftende landskaber. Turen starter fra gården Bjarnastaðir i nærheden af Húsavík og går til området omkring Mývatn, der er kendt for vulkansk aktivitet og et fantastisk rigt fugleliv. Ásbyrgi, Hljòðaklettar og det imponerende vandfald Dettifoss er blot nogle af de naturperler vi besøger undervejs. En spændende hvalsafari fra Húsavík slutter cirklen af store natur- oplevelser her i Nordisland. 

Miraklerne rundt om Mývatn

REJSEBESKRIVELSE

Denne tur går over bløde stier der er perfekt egnet til Tölt – den unikke gangart hos den islandske hest. Første dag tilbringes ved Jökulsárgljúfur Nationalpark og rytterne kommer tæt på Dettifoss og Ásbyrgi dalen. Fra grønne sletter og frodige områder bevæger gruppen sig til Gæsafjöll, hvor vi tilbringer natten i en bjerghytte i Theistareykir. 

Rideturen går gennem et naturområde med turbulent og specielt landskab på vejen til Mývatn. I dette område er der varme geotermiske kilder som koger og bobler – et helt utroligt syn! Her oplever man virkelig hvor kraftig og dramatisk naturen kan være, heldigvis er der roligt nu, men sporene fra voldsomme vulkanudbrud er meget tydelige. Her er også mulighed for, at bade i varme kilder efter rideturene.

De næste to dage tager gruppen til Laxadalur og Heiðabær for overnatning og afslapning i varme kilder. Herfra rider gruppen til Reykjaheiði mod Bjarnastaðir gården, hvor turen også startede. Turen afsluttes med en farvelmiddag og fuldendes med, at deltagerne kan svømme i varme kilder i nærheden. 

 

Dag for dag

Prisforespørgsel

Reykjavík - Húsavík - Ásbyrgi - Dettifoss - Bjarnastaðir

Island ProTravel - Islandske heste

Pick-up mellem kl. 06:30-07:30 på et af Reykjaviks officielle busstoppesteder nær din indkvartering og transfer til Reykjavik Domestic Airport for indenrigsfly til Húsavík, hvorfra der er transfer til gården Bjarnastaðir. Tag ridetøj på når du står op og husk pas eller andet billed ID til indenrigsflyet. Inden rideturen indledes fra Bjarnastaðir serveres der frokost, og I får en kort introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter. Denne dag vil du huske for altid, når vi rider øst om Nationalparken Jökulsárgljúfur og besøger steder som Gloppa, Hallhöfðastígur med udsigt over Hljóðaklettar og meget mere. Efter en helt enestående ridetur, tager vi på en sightseeingtur med bus til Europas største vandfald, Dettifoss og til den berømte kløft Ásbyrgi - et af naturens helt store vidundere, en hesteskoformet kløft med stejle klipper, der rager op til 100 meter mod himlen. 

(Dagens ridetur er ca. 20 km)

Bjarnastaðir - Theistareykir bjerghytte

Island ProTravel - Ridetur i Island

På dagens ridetur krydser vi den mægtige gletsjerflod Jökulsá á Fjöllum (på en bro) og rider ind i bjergene til det geotermiske område Theistareykir. På et sted krydser vi praktisk talt fra en kontinentalplade til en anden, når vi rider over den midtatlantiske-højderyg! Det er et fascinerende område med dybe jordskælvsrevner, multi-farvet bjerge og geotermisk energi. Med al denne vulkanske aktivitet, er det nemt at forstå, at Island stadig er under 'naturlig opbygning'.

​(Dagens ridetur er ca. 35 km)

Theistareykir - Heiðarbær

Island ProTravel - Ridetur i Island

I dag fortsætter vores ridetur fra det spændende Theistareykir område og til Halldorstaðir i Laxárdal. Her bliver deltagerne kørt til Heiðarbær, hvor gruppen overnatter og der er mulighed for, at tage sig en dukkert i den varme udendørs swimmingpool. 

(Dagens ridetur er ca. 35 km)

Heiðarbær - Mývatn Nature Baths - Dimmuborgir - Laxárdalur

Island ProTravel - Mývatn Nature Baths

Dagen i dag starter med en spændende sightseeingtur i bus. Vi begynder med et dejlig varmt bad i Jarðböð bedre kendt som Mývatn Nature Baths - en udendørs lagune med geotermisk vand. Vi besøger også Dimmuborgir med de fantastiske sorte lavaformationer og den rige vegetation. Efter sightseeingturen sadler vi op igen og rider gennem en sort sandørken, langs den farverige dal Laxárdalur med den glitrende flod Laxá i midten. En dag fyldt med kontraster i den evig skiftende islandske natur. Vi stopper ved det specielle Hraunsrétt - formet af lava og rider afslutningsvis til Skógarhlíð.

(Dagens ridetur er ca. 30 km)

Heiðarbær - Bjarnastaðir

Island ProTravel - Ridetur i Island

I dag går turen gennem dalen Geldingadalur og Reykjaheiði ind i fjorden Öxarfjörður til gården Bjarnastaðir, hvor den varme, udendørs pool og god mad venter os efter en pragtfuld dag med vores islandske heste. 

(Dagens ridetur er ca. 40 km)

Bjarnastaðir - Húsavík og mulighed for hvalsafari - Reykjavík

Island ProTravel - Hvalsafari

Om morgenen kører vi i bus til Húsavik, hvor der er hvalsafari for dem, der har lyst til at opleve de kæmpe hvaler i deres naturlige omgivelser - på disse ture er der 99% chance for at se hvaler (hvalsafari er ikke inkl. men kan tilkøbes). Ellers kan man nyde en tur i byens varme swimmingpool, eller blot gå en tur i den charmerende lille by. Om eftermiddagen er der fly tilbage til Reykjavik og transfer til centrum.

FLY OG LOGI

Prisforespørgsel

FLY, TRANSPORT OG HOTEL

Island ProTravel billeder

Vi hjælper dig med at arrangere fly, transport og overnatning før og efter turen. Spørg os om råd før du bestiller, så finder vi den bedste løsning til dig. 

Priser i danske kroner

Højsæson Lavsæson
17,085,- 16,110,-

Højsæson: 29.06.2019 - 20.08.2019


Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Tur Kode 0201

Prisen inkluderer

 • 5 nætter med egen sovepose i fællesværelser inkl. helpension
 • 4 ridedage
 • Indenrigsfly Reykjavik-Húsavík/retur inkl. taxes
 • Transfers til/fra gården Bjarnastaðir
 • Regntøj, sadeltasker & ridehjelm

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra Keflavik lufthavn
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Sovepose (Medbring din egen)