Fiskerejser til Island

Information vedr. vores fisketure til Island

Island ProTravel picture
Velkommen til Islands fjorde, hvor vi tilbyder dig unikke muligheder for et givende og nemt tilgængeligt dybhavsfiskeri. Alle vores rejsemål er nøje udvalgt og testet, det er her vi selv
tager til, når vi skal på fisketur.

Island ProTravel picture
Den islandske fiskerigdom kommer fremfor alt, fra de strøm- forhold der er langs vestfjorderne. Fra Mexico kommer den varme Golfstrøm, som deler sig i tre strømme mellem Skotland og Island: den nordatlantiske-, den norske- og Irmingerstrømmen. Irmingerstrømmen transporterer relativt varmt vand til den islandske nordvestkyst. Her mødes strømmen af det iskolde vand fra Østre Grønlandstrømmen, der på sin tur leder mængder af næring fra ishavet - disse forhold er helt unikke. Dette i kombina- tion med det fuldstændig klare og rene vand og den stramme fiskepolitik, gør fiskerigdommen i Island enorm.

Vores koncept bygger på en helhedsløsning med smidige transporter, komfortable overnatningsteder og spændende fiskeaktiviteter. Du vælger destination og tidspunkt, så arrangerer vi alt hvad du behøver, for at få en fiskeoplevelse for livet.

Se vores program og priser 2017

Nyheder og vejr

  • Island fejrer første sommerdag!

    20. April begynder Harpa; sommermåneden ifølge den gamle islandske kalender, og officielt den første sommerdag ...

    mere...

Islandsrejser

Den Klassiske Rundrejse

Book vores populære Klassiske Rundrejse, direkte fly fra København og Billund! Tre afgange i sommer, 08. juli, 12. august, 09. september.

/n