Golf på vulkanøen

- en ny og spændende golfdestination!

Island ProTravel picture

Den helt specielle golfoplevelse

At spille golf omgivet af lavamarker og gletsjere under midnatssolen, lyder helt uvirkeligt - men i Island er det muligt! Store åbne områder omringet af fantastiske naturreservater, gør det at spille golf i Island, til en uforglemmelig oplevelse. Om sommeren kan man spille midnatsgolf, takket være landets beliggenhed så højt mod nord.

Island ProTravel picture

Bjerg- og havudsigt karakteriserer de islandske golfbaner, som følger konturerne i landskabet - en populær trend i golfbanedesign i dag. Mange golfbaner i Island er anlagt i harmoni med naturen og med tanke på minimale forstyrrelser i terrænet. Anlæggelsen af golfbaner har også været en hjælp til at genetablere vegetationen i landskabet rundt om lavamarkerne. En tiendedel af landest overflade er dækket af lava. Designet af banerne er også en hyldest til de første golfbaner i Skotland – golfens oprindelsesland. For nogle kan det komme som en overraskelse, at der findes dobbelt så mange golfbaner i Island pr. indbygger, som i Skotland. Femten 18-huls og halvtreds 9-huls golfbaner er åbne for besøgende. Golf er blevet mere og mere populært i Island de senere år og nu, er det landets næst mest populære sport.  

Hos Island ProTravel har vi specialiseret os i, at arrangere golfrejser til Island for grupper, familier og enkeltpersoner. Kontakt os på island@islandprotravel.dk eller på tel. +45 3215 5945 for et godt tilbud!

Island ProTravel golf-flyer (engelsk) pdf

Praktisk information om golf i Island (engelsk) pdf

Nyheder og vejr

  • Island fejrer første sommerdag!

    20. April begynder Harpa; sommermåneden ifølge den gamle islandske kalender, og officielt den første sommerdag ...

    mere...

Islandsrejser

Den Klassiske Rundrejse

Book vores populære Klassiske Rundrejse, direkte fly fra København og Billund! Tre afgange i sommer, 08. juli, 12. august, 09. september.

/n