Island ProTravel

- din Islandsekspert

Firmaprofil

Med kontor i 7 forskellige lande er Island ProTravel den førende rejsearrangør i Europa, med rejser til Island. Vi stiller rejsegaranti hos Rejsegarantifonden (nr. 2263) og er registreret som rejsearrangør hos det Islandske Turistråd.

Grundlæggerne af Island ProTravel er islændingen Gudmundur Kjartansson, der har arbejdet med rejser til Island siden 1992, og Ann-Cathrin Bröcker med over 15 års erfaring indenfor islandsturisme.

De fleste betragter Island som et eksotisk og unikt land, og det er lige hvad det er! For os er det et privilegium, at kunne arbejde med rejser til dette fantastiske sted. Hos Island ProTravel har du adgang til et internationalt og professionelt team med stor erfaring og bred viden om Island som turistmål. Kontakt os hvis du er på udkig efter en rundrejse med guide, en kør-selv ferie, drømmer om det unikke bryllup ved et af Islands spektakulære vandfald, skolerejsen med bevægelse og fagligt indhold, firmaarrangementet, konferencen eller noget helt andet. 

Vi er eksperter i både individuelle og grupperejser til Island, og har stor ekspertise i arrangementer med fokus på specielle aktiviteter og interesser som f.eks. fugle og geologi, golf, vandreture, højfjeldsture, havfiskeri, jeep-safari, gletsjervandring, rideture og meget andet. Ud over vore pakkerejser, skræddersyer vi også gerne din drømmerejse til Island. Alle arrangementer varetages af dygtige og veluddannede lokale arrangører, med gode guider som ledere. Island er et anderledes rejsemål, som kræver en erfaren og kyndig rejsearrangør. Som Islandsspecialist og med eget kontor i Reykjavik gør vi alt for, at du får en fantastisk rejse til vores destination.

Vores kontor i Reykjavik har 24 timers service til alle Island ProTravel kunder, telefonnr. i Island er (+354) 869 6663.

Gudmundur Kjartansson, Adm. Direktør

Island ProTravel Danmark ApS
Tel: +45 3215 5945 - CVR: 33057865
E-mail: info@islandprotravel.dk
Website: www.islandprotravel.dk

Vi findes også i

Nyheder og vejr

  • Island fejrer første sommerdag!

    20. April begynder Harpa; sommermåneden ifølge den gamle islandske kalender, og officielt den første sommerdag ...

    mere...

Islandsrejser

Den Klassiske Rundrejse

Book vores populære Klassiske Rundrejse, direkte fly fra København og Billund! Tre afgange i sommer, 08. juli, 12. august, 09. september.

/n