Pakkerejser til Island

Se vores store udvalg af spændende rejser

Vores rejser

 • Kør selv ferie

  Island ProTravel picture

  Udforsk Island på en kør selv ferie hvor du lejer bil, autocamper eller jeep! Det giver dig friheden til at opleve vulkan- øen i dit helt eget tempo. Vi har en bred vifte af kør-selv pakkerejser fra korte ture med hotelovernatning, til længere rejser i sommerhuse der er placeret i naturskønne omgivelser.

  Vores rejser
 • Autocamper

  Island ProTravel picture

  Oplev den ultimative frihed på jeres Islandsrejse i en komfortabel autocamper der gør det muligt, at komme helt tæt på alle de spændende naturfænomener & seværdigheder,
  samtidig med I ikke er afhængige af, at finde eller booke overnatning.

  Vores rejser
 • Reykjavik

  Reykjavik

  Europas nordligste hovedstad er det ideelle udgangspunkt, når I vil udforske Island og øens mange seværdigheder, gletsjere, vulkaner, varme kilder, samt kultur & shopping i verdensklasse. Reykjavik er fantastisk hele året rundt, både til en weekendtur med vennerne, eller længere tid med familien!

  Vores rejser
 • Rundrejser med guide

  Island ProTravel picture

  Tag med på opdagelse til Islands mest interessante og naturskønne områder - vi tilbyder forskellige spændende pakkerejser med skandinavisk talende rejseleder, der fortæller om geografi, historie og meget andet. Ferie i Island er for alle der ønsker, at lære om landet af ild og is, myter og sagaer.

  Vores rejser
 • Rideferie

  Island ProTravel picture

  Oplev de fantastiske islandske heste på en af vores spændende rideferier! Kom helt tæt på den smukke islandske natur og disse helt ejendommelige heste. Vi tilbyder ture af forskellig varighed og med forskellige former for overnatning - eller bare dagsture som en del af din ferie i Island.

  Vores rejser
 • Firma- og Grupperejser

  Island ProTravel picture

  Er du på udkig efter en skolerejse med højt fagligt indhold, en uforglemmelig grupperejse med vennerne, den unikke firmatur, konference eller noget helt andet, så hjælper vi. Vi sammensætter rejsen, som passer til lige netop dine behov og kommer gerne med alterna- tiver, som er indenfor dit budget.

  Vores rejser
 • Vinterrejser

  Island ProTravel picture

  Besøg Island i vintermånederne og oplev det smukke og barske landskab med varme kilder, nordlys og vulkaner. Samtidig med den helt specielle vinterhygge i Reykjavik, hovedstaden der af mange betragtes som et af verdens bedste steder at opleve julemåneden, samt fejre nytår!

  Vores rejser
 • Cruise - Island & Grønland

  Island ProTravel picture

  Nyhed! For første gang tilbydes nu rundrejse i Island som et cruise, med varighed fra 9-11 nætter.
  Oplev også Island og Grønlands fascinerende natur på en unik måde om bord på MS Ocean Diamond. Lokale guider om bord vil gøre din rejse uforglemmelig!

  Vores rejser
 • Udflugter

  Island ProTravel picture

  Den nemmeste måde at opleve Islands natur er at deltage i en af vores mange dagsudflugter eller rideture. Besøg f.eks. Den Blå Lagune, Gullfoss & Geysir eller tag på hvalsafari - mulighederne er talrige og flere af udflugterne kan kombineres.

  Vores rejser

Nyheder og vejr

 • Island fejrer første sommerdag!

  20. April begynder Harpa; sommermåneden ifølge den gamle islandske kalender, og officielt den første sommerdag ...

  mere...

Islandsrejser

Den Klassiske Rundrejse

Book vores populære Klassiske Rundrejse, direkte fly fra København og Billund! Tre afgange i sommer, 08. juli, 12. august, 09. september.

/n