Rejseforslag

Sortér efter Ingen
Island ProTravel - Hike i Island

Laugavegur

På denne rejse til Island skal deltagerne vandre på den anerkendte Laugavegur, som er kendt verden rundt for sin ekstrem smukke natur. Her var der vulkanudbrud for bare 7 år siden, et unikt syn på jordens kræfter og magt.

6 dage / 5 nætterJuni - September

Fra kr. 18799,-18799 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vandretur i Island

Laugavegur & Fimmvorduhals

Vi vandrer på den anerkendte Laugavegur, der er verdenskendt for sin fantastisk smukke natur. Her var der vulkanudbrud for blot 7 år siden - et unikt bevis på jordens kræfter. Vi går også gennem det naturskønne Thorsmörk og Fimmvörðuháls.

8 dage / 7 nætterMaj-September

Fra kr. 20749,-20749 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Fotosafari Island

5 dages fotosafari

På denne tur kan du fotografere de smukkeste steder i Syd og Sydøst-Island. Bl.a. de boblende varme kilder og Strokkur ved Geysir, Thingvellir Nationalpark og Vatnajökull - Europas største gletsjer og gletsjerlagunen Jökulsárlón.

5 dage/ 4 nætterOktober - April

Fra kr. 18699,-18699 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Fotosafari Island

Fantastisk fotorejse Island rundt

På en og samme dag kan det regne, sne og være strålende sol - en faktor der gør, at man kan tage helt unikke billeder. Dette kombineret med den utrolige natur gør Island til det perfekte rejsemål for fotoentusiaster.

13 dage/ 12 nætter20. Jan - 01. Feb 2018

Fra kr. 71099,-71099 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - MTB i Island

Mountain Bike - Trollturen

De højeste bjerge udenfor højlandsplateauet i Island er på Troll-halvøen og er definitivt også de hårdeste. Trollbjergene er off-road og downhill cyklisters paradis. Dette område er meget lidt udforsket og naturen er uberørt.

3 dage/ 2 nætterHele året

Fra kr. 19699,-Fra kr. 19699 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - MTB i Island

Mountain Bike - Raven AM

Turen starter med Helibiking ned fra en vulkan! Raven AM er for den erfarne mountainbiker og går over stejle bjerge, dybe dale og kuperet terræn. Guiderne tager dig med ind i en verden af magi og rå natur, som man kun finder i Island.

5 dage/ 4 nætterHele året

Fra kr. 28299,-Fra kr. 28299 Pr. person

Detaljer