Rejseforslag

Familieeventyr i Island

Fra 7.620 kr

Tag familien med til Island og oplev den fantastiske natur med de spruttende gejsere, varme kilder, mægtige vandfald, de islandske heste, får og vikinger, samt 'verdens mest cool lille storby' Reykjavik.

8 dage/ 7 nætter
Fra 7.620 kr
pr. person
Beskrivelse

Den islandske Ringvej

Fra 9.580 kr

Denne populære kør selv rejse er for dig, som ønsker at komme hele vejen rundt om Island på kort tid. Oplev bl.a. Islands mægtigste vandfald, sprudlende gejsere, gletsjere, flydende isbjerge, pseudokratere, Myvatn og friheden ved selv at bestemme. Indkvartering på komfortable hoteller eller guesthouses.

8 dage/ 7 nætter
Fra 9.580 kr
inkl. fly
Beskrivelse

Sommerhus i Sydisland

Fra 7.530 kr

En uges ferie i et skønt sommerhus i det sydlige Island. Oplev øen af ild og is - gletsjere, vulkaner, sprudlende gejsere, mægtige vandfald og slap af i jeres egen jacuzzi om aftenen under midnatssolen.

8 dage/ 7 nætter
Fra 7.530 kr
inkl. fly
Beskrivelse

Det Klassiske Island - Kør selv

Fra 11.530 kr

Vores klassiske kør selv rundrejse er for dig, som vil have god tid til at opleve vulkanøens fantastiske natur og seværdigheder. Friheden til i eget tempo at udforske bl.a. de spruttende gejsere og varme kilder, de mange spektakulære vandfald og gletsjere, pseudokratere, kæmpe hvaler og de smukke søpapegøjer.

10 dage/ 9 nætter
Fra 11.530 kr
inkl. fly
Beskrivelse

Islands Hemmeligheder

Fra 14.690 kr

Denne 13 dages kør selv rejse er for dig, der ønsker rigtig god tid til at udforske sagaøens enestående natur og unikke seværdigheder. På denne tur vil der være tid til fordybelse og til at lære de gæstfri islændinge at kende.

13 dage/ 12 nætter
Fra 14.690 kr
inkl. fly
Beskrivelse

Feriehytter i Syd- og Vestisland

Fra 8.560 kr

På denne rejse opleves hele Syd- og Vestisland på under en uge med egen bil. Indkvartering i feriehytter og lejlighed med køkkenfaciliteter og frihed til egne dagsture, gør denne tur særdeles velegnet for hele familien.

8 dage/ 7 nætter
Fra 8.560 kr
inkl. fly
Beskrivelse

Sommerhus i Nord- & Sydisland

Fra 13.060 kr

2 ugers ferie i naturskønne Nord- og Sydisland. Oplev øen af ild og is - gletsjere, vulkaner, sprudlende gejsere, mægtige vandfald og slap af i jeres egen jacuzzi om aftenen under mid- natssolen. Denne rejse er yderst velegnet til familier med børn.

15 dage/ 14 nætter
Fra 13.060 kr
Inkl. Fly
Beskrivelse

Island rundt i Autocamper

Fra 7.525 kr

Oplev den ultimative frihed på jeres Islandsrejse i en komfortabel auto- camper der gør det muligt, at komme helt tæt på alle de spændende natur- fænomener og attraktioner, samtidig med I ikke er afhængige af, at finde eller booke overnatning!

Se vores brede udvalg af Auto- campere
Fra 7.525 kr
pr. person
Beskrivelse

Island med privat guide

Kontakt os for ideér og priser

Oplev områder i Island der kun er tilgængelige for få rejsende - med din helt egen private guide og chauffør, som kender landet af ild og is til mindste detalje.

Førsteklasses minder for livet!
Kontakt os for ideér og priser Beskrivelse

Nyheder og vejr

  • Island fejrer første sommerdag!

    20. April begynder Harpa; sommermåneden ifølge den gamle islandske kalender, og officielt den første sommerdag ...

    mere...

Islandsrejser

Den Klassiske Rundrejse

Book vores populære Klassiske Rundrejse, direkte fly fra København og Billund! Tre afgange i sommer, 08. juli, 12. august, 09. september.

/n