Sæson:
Hele året
Pris fra:
28299,- Pr. person
Varighed:
5 dage/4 nætter
Afrejse:
Variabel

Et krævende actioneventyr i Island

Prisforespørgsel

Udforsk Islands barske og eventyrlige vildmark. Raven AM er turen for den erfarne mountainbiker. Turen går over stejle bjerge, dybe dale og kuperet terræn. Denne rute bringer dig væk fra de meget bruge cykelstier og ud i ukendte områder. Guiderne tager dig med ind i en verden af magi og rå natur, som man kun finder i Island.

Turen starter med Helibiking ned fra en vulkan!

Et krævende actioneventyr i Island

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Denne tur er for dig som ønsker en udfordring, at krydse floder og klatre med cyklen på ryggen er forventet. Deltagerne må være i god form og være vant til at cykle off-road i bakket terræn. Man bliver belønnet for sine anstrengelser om aftenen med god mad i en hytte der ligger perfekt placeret i et bjergområde. 

Helibiking

Island ProTravel - MTB i Island

Efter grundig gennemgang  på en café i Reykjavik, hopper deltagerne ind i en helikopter og flyver over det geotermiske område rundt om vulkanen Hengill. Lang fra byens sus og dus cykler deltagerne ned fra vulkanen på en meget varieret sti. Benyt chancen for at indtage dette uforglemmelige område. SuperJeepen tager jer med til Edge Lava Trail, hvor dagen afsluttes. Om aftenen kører SuperJeepen alle tilbage til Reykjavik.

 

Op og ned - Landmannalaugar

Island ProTravel - MTB i Island

Tidligt om morgenen bliver deltagerne hentet af SuperJeepen og bliver kørt til Islands mest aktive vulkan; Hekla. Det eksotiske vulkanske landskab er i sig selv en attraktion, men det er ikke derfor turen er et hit. Her skal gruppen cykle langs det fantastiske Landmannalaugar. Om eftermiddagen bades der i en varm, geotermisk kilde. Denne tur er blandt guidernes absolutte favoritter, så her er det bare at glæde sig! Aftenen tilbringes i hytterne, hvor der er dejlig middag og en frivillig aftentur i området. 

Primevil

Island ProTravel - MTB i Island

Dagen begynder i det kontrastfyldte område Primevil. Blå isbræer, sort lavasand, grøn mos, røde/orange bjerge - her er det bare at nyde naturens spil. Deltagerne cykler gennem dalen på kuperet underlag, som i geologisk perspektiv er 'nyfødt'. Dagens afslutning byder på en uforglemmelig panorama udsigt over gletsjere i horisonten og azurblå søer. 

Thorsmörk

Island ProTravel - MTB i Island

SuperJeepen tager nok en gang deltagerne med på eventyr, denne gang ind i det natur- skønne Þórsmörk. Til trods for at dette er en af de kortere dage, inkluderer denne dag udfordrende "hike-and-bike" og flere krydsninger af floder. I Þórsmörk vil gruppen cykle i birkeskov og gennem græssletter, hvilket er en velkommen afveksling. Denne tur er en blanding af frihjul og teknisk cykling. Middagen bliver serveret i vulkanhytterne i Þórsmörk, og her har vi udsigt over den verdenskendte vulkan Eyjafjallajökull, som var i udbrud i 2010. Her er der sauna og eventuel massage, for dem som ønsker det. 

Eyjafjallajökull

Island ProTravel - MTB i Island

Den sidste dag cykler vi på klodens måske mest friske og nye jord - Eyjafjallajökull. Turen begynder på den unge aktive vulkan, hvor bakken stadig er varm fra lavaen, som ligger under jordoverfladen. Her er turens mest krævende klatring, det tager 2 timer op. Vi fortsætter nedad ved gletsjeren og svinger ned langs dramatiske vandfald og stejle dale. Landskabet her minder os om, hvor ekstrem naturen kan være. Der cykles videre til Skogafoss, et af Islands absolut smukkeste vandfald. Om aftenen fejrer deltagerne turen i Reykjaviks berømte natteliv. Skål! 

Pris per person

Pris pr person
Fra kr. 28299,- Pr. person

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 0607

Prisen inkluderer

 • Erfaren engelsktalende guide
 • SuperJeep transport
 • 100-150km cykelsti
 • 30 minutters helikoptertur
 • 4 nætter i små delte hytter
 • Al mad i højlandet: Dag 2,3,4 og 5 (middag dag 5 er ikke inkluderet) + frokost dag 1.
 • Opbevaring af cykler
 • Detaljeret information om turen før afrejse og assistance

Ikke inkluderet

 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra lufthavnen i Island
 • Transport til og fra Island af cykel mm.
 • Cykel og nødvendigt udstyr for at gennemføre turen
 • Overnatning og mad før og efter turen i Reykjavik
 • Forsikringer (ekstremsportsforsikring)
 • Egenartikler som fx snacks og drikke
 • Garanti for godt vejr