Rejseforslag

Sortér efter Ingen
Island ProTravel Danmark

Den islandske Ringvej

Denne populære kør selv rejse er for dig, som ønsker at komme hele vejen rundt om Island på kort tid. Oplev bl.a. Islands mægtigste vandfald, sprudlende gejsere, gletsjere, flydende isbjerge, pseudo- kratere, Mývatn og friheden ved selv at bestemme.

8 dage/ 7 nætterMaj-September

Fra kr. 9010,- 9010 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Strokkur

Det Klassiske Island - Kør selv

Vores klassiske kør selv rundrejse er for dig, som vil have god tid til at udforske vulkanøens unikke natur og seværdigheder. Friheden til i eget tempo at opleve bl.a. de spruttende gejsere og varme kilder, de spektakulære vandfald & gletsjere, pseudokratere, kæmpe hvaler og smukke søpapegøjer.

10 dage/ 9 nætterMaj - September

Fra kr. 10790,- 10790 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Godafoss

Islands Hemmeligheder

Denne 13 dages kør selv rejse er for dig, der ønsker rigtig god tid til at udforske sagaøens enestående natur og unikke seværdigheder. På denne tur vil der være tid til fordybelse og til at lære de gæstfri islændinge at kende.

13 dage/ 12 nætterMaj - September

Fra kr. 13670,- 13670 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - feriehus i Island

Feriehus og billeje i Sydisland

En uges ferie i et skønt feriehus i det sydlige Island. Oplev øen af ild og is - gletsjere, vulkaner, sprudlende gejsere, mægtige vandfald og slap af i jeres egen jacuzzi om aftenen under midnatssolen.

8 dage/ 7 nætterHele året

Fra kr. 7090,- 7090 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Seljalandsfoss

Feriehuse i Syd- og Vestisland

På denne rejse opleves hele Syd- og Vestisland på under en uge med egen bil. Indkvartering i feriehuse og lejlighed med køkkenfaciliteter og frihed til egne dagsture, gør denne tur særdeles velegnet for hele familien.

8 dage/ 7 nætterHele året

Fra kr. 8090,- 8090 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Søpapegøje i Island

Sydkysten og Vestmannaeyjar

I det sydlige Island kan du opleve det meste. Du finder bl.a. varme kilder, spruttende gejsere, vulkaner, frodige grønne bjergsider og sorte lavastrande, samt de farverige søpapegøjer og den helt unikke natur på Vestmannaøerne.

8 dage / 7 nætterMaj - September

Fra kr. 8810,- 8810 Pr. person

Detaljer