Rejseforslag

Sortér efter Ingen
Island ProTravel Danmark

Den islandske Ringvej

Denne populære kør selv rejse er for dig, som ønsker at komme hele vejen rundt om Island på kort tid. Oplev bl.a. Islands mægtigste vandfald, sprudlende gejsere, gletsjere, flydende isbjerge, pseudo- kratere, Mývatn og friheden ved selv at bestemme.

8 dage / 7 nætterMaj - September

Fra kr. 9010,- 9010 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Island ProTravel - Strokkur

Det Klassiske Island - Kør selv

Vores klassiske kør selv rundrejse er for dig, som vil have god tid til at udforske vulkanøens unikke natur og seværdigheder. Friheden til i eget tempo at opleve bl.a. de spruttende gejsere og varme kilder, de spektakulære vandfald & gletsjere, pseudokratere, kæmpe hvaler og smukke søpapegøjer.

10 dage / 9 nætterMaj - September

Fra kr. 10790,- 10790 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Island ProTravel - Godafoss

Islands Hemmeligheder

Denne 13 dages kør selv rejse er for dig, der ønsker rigtig god tid til at udforske sagaøens enestående natur og unikke seværdigheder. På denne tur vil der være tid til fordybelse og til at lære de gæstfri islændinge at kende.

13 dage / 12 nætterMaj - September

Fra kr. 13670,- 13670 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Island ProTravel - feriehus i Island

Feriehus og billeje i Sydisland

En uges ferie i et skønt feriehus i det sydlige Island. Oplev øen af ild og is - gletsjere, vulkaner, sprudlende gejsere, mægtige vandfald og slap af i jeres egen jacuzzi om aftenen under midnatssolen.

8 dage / 7 nætterMaj - September

Fra kr. 7090,- 7090 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Island ProTravel - Seljalandsfoss

Feriehuse i Syd- og Vestisland

På denne rejse opleves hele Syd- og Vestisland på under en uge med egen bil. Indkvartering i feriehuse og lejlighed med køkkenfaciliteter og frihed til egne dagsture, gør denne tur særdeles velegnet for hele familien.

8 dage/ 7 nætterMaj - September

Fra kr. 8090,- 8090 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Island ProTravel - Søpapegøje i Island

Sydkysten og Vestmannaeyjar

I det sydlige Island kan du opleve det meste. Du finder bl.a. varme kilder, spruttende gejsere, vulkaner, frodige grønne bjergsider og sorte lavastrande, samt de farverige søpapegøjer og den helt unikke natur på Vestmannaøerne.

8 dage / 7 nætterMaj - September

Fra kr. 9010,- 9010 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Fra kr.

Komfortabelt Road Trip

Ruten inkluderer fantastiske Snæfellsnes i vest og smukke Borgarfjördur Eystri i øst, plus masser af eventyrlige oplevelser og seværdigheder derimellem - i sandhed en helt uforglemmelig rejse.

15 dage / 14 nætterMaj - September

Fra kr. 15180,- 15180 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Fra kr.

KJÖLUR, VESTFJORDENE & SNÆFELLSNES

Kjölur-plateauet ligger 600-700 meter over havet. Dette højland er hjemsted for robust terræn, lavamarker og uberørt natur. Langs ruten finder du mange naturfænomener, turstier og grusveje.

11 dage / 10 nætterJuni - August

Fra kr. 13980,- 13980 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Fra kr.

HØJLANDET OVER SPRENGISANDUR

På denne historiske rute, kører du gennem det ørkenlignende og stenede højland, Sprengisandur og videre til Nordisland. Området har spillet en vigtig rolle i islandsk historie. Naturen her er helt unik, stærkt præget af tidligere vulkansk aktivitet.

9 dage / 8 nætterJuni - August

Fra kr. 10860,- 10860 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Fra kr.

SYD- OG VESTISLAND, kør selv

Oplev den berømte Gyldne Cirkel rute og den eventyrlige Snæfellsneshalvø på kun 5 dage - vulkaner, gletsjere, majestætiske vandfald, spruttende gejsere og islandsk magi.

5 dage / 4 nætterMaj - September

Fra kr. 6570,- 6570 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Fra kr.

NORDLYS OG LUKSUS I ISLAND

På Islands smukke sydkyst kan du opleve rigtig mange af sagaøens højdepunkter. Her er varme kilder, spruttende gejsere, vulkaner, gletsjere og sorte lavastrande. Nyd aftenen i hotellets Heitur Pottur (Jacuzzi) og kig samtidig efter det fantastiske nordlys på den islandske nattehimmel.

5 dage / 4 nætterVinter

Fra kr. 7530,- 7530 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Fra kr.

VINTERTUR TIL SYD- OG VESTISLAND

På denne kør selv rejse gennem Islands smukke naturlandskab, kan du opleve de spændende islandske sagaer, gejsere, vandfald og det magiske nordlys. Udforsk Island om vinteren på denne indholdsrige rejse til Islands syd- og vestkyst.

5 dage / 4 nætterVinter

Fra kr. 6280,- 6280 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer
Fra kr.

FERIEHUS OG NORDLYS I SYDISLAND

Sydisland har det hele – spektakulære vandfald, smukke strande, aktive vulkaner og gletsjere, varme kilder, gejsere og ikke mindst de venlige islændinge. Med et komfortabelt feriehus som base, kan I udforske landskabet og seværdighederne i området.

6 dage / 5 nætterVinter

Fra kr. 6490,- 6490 Inkl. fly, overnatning og billeje

Detaljer