Rejseforslag

Sortér efter Ingen
Island ProTravel Danmark

Den islandske Ringvej

Denne populære kør selv rejse er for dig, som ønsker at komme hele vejen rundt om Island på kort tid. Oplev bl.a. Islands mægtigste vandfald, sprudlende gejsere, gletsjere, flydende isbjerge, pseudo- kratere, Mývatn og friheden ved selv at bestemme. Indkvartering på komfortable hoteller eller guest houses.

8 dage/ 7 nætterMaj-September

Fra kr. 10690,-10690 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Strokkur

Det Klassiske Island - Kør selv

Vores klassiske kør selv rundrejse er for dig, som vil have god tid til at udforske vulkanøens fantastiske natur og seværdigheder. Friheden til i eget tempo at opleve bl.a. de spruttende gejsere og varme kilder, de mange spektakulære vandfald og gletsjere, pseudokratere, kæmpe hvaler og de smukke søpapegøjer.

10 dage/ 9 nætterMaj - September

Fra kr. 11670,-11670 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Godafoss

Islands Hemmeligheder

Denne 13 dages kør selv rejse er for dig, der ønsker rigtig god tid til at udforske sagaøens enestående natur og unikke seværdigheder. På denne tur vil der være tid til fordybelse og
til at lære de gæstfri islændinge at kende.

13 dage/ 12 nætterMaj - September

Fra kr. 15860,-15860 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - feriehus i Island

Feriehus og billeje i Sydisland

En uges ferie i et skønt feriehus i det sydlige Island. Oplev øen af ild og is - gletsjere, vulkaner, sprudlende gejsere, mægtige vandfald og slap af i jeres egen jacuzzi om aftenen under midnatssolen.

8 dage/ 7 nætterMaj - September

Fra kr. 11010,-11010 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Seljalandsfoss

Feriehuse i Syd- og Vestisland

På denne rejse opleves hele Syd- og Vestisland på under en uge med egen bil. Indkvartering i feriehuse og lejlighed med køkkenfaciliteter og frihed til egne dagsture, gør denne tur særdeles velegnet for hele familien.

8 dage/ 7 nætterMaj - September

Fra kr. 8810,-8810 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Søpapegøje i Island

Sydkysten og Vestmannaeyjar

I det sydlige Island kan du opleve det meste. Her finder du bl.a. varme kilder, spruttende gejsere, vulkaner, frodige grønne bjergsider og sorte lavastrande, samt de farverige søpapegøjer og den helt unikke natur på Vestmannaøerne. Denne tur er perfekt, hvis I ikke har lyst til at køre for langt, men alligevel ønsker at opleve magien, som Island har at byde på.

8 dage / 7 nætterMaj - September

Fra kr. 8810,-8810 Pr. person

Detaljer