Sæson:
hele året
Pris fra:
7090,- Pr. person
Varighed:
8 dage/7 nætter
Afrejse:
Hver dag!

8 dage i Sydisland med familie og venner

Prisforespørgsel

Sydisland har alt - spektakulære vandfald, varme kilder, sprudlende gejsere, aktive vulkaner, islandske heste, Europas største gletsjer og ikke mindst venlige islændinge! Nyd en afslappende uge i skønt feriehus med 7 dages billeje i disse fantastiske omgivelser. Med det komfortable feriehus som base, kan I udforske landskabet og seværdighederne i området. Mange af Islands store attraktioner er indenfor 1-2 timers kørsel fra huset. Om aftenen kan I slappe af i jeres helt egen jacuzzi. Denne tur passer rigtig godt til familier med børn eller små grupper. 

8 dage i Sydisland med familie og venner

Få rabat på benzin!

Island ProTravel billeder

I samarbejde med Europcar har vi fået glæden af, at tilbyde alle vores rejsende 3 ISK rabat på en liter benzin, når du tanker på alle N1 tankstationer i Island.

Når du afhenter bilen i Island, får du et kort som skal bruges, når du tanker benzin. Husk at få kortet med dig.

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst – Den Blå Lagune – Sydisland

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Ankomst til Keflavik Lufthavn og afhentning af jeres bil. Vi anbefaler, at starte Islandsrejsen med et besøg i den berømte Blå Lagune på Reykjanæshalvøen - her kan I nyde en afslappende svømmetur under åben himmel i det smukke lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse! Husk at entré til den Blå Lagune skal reserveres på forhånd og at entrébilletten ikke er inkluderet i denne pakke.  

Efter et dejligt bad kører I videre sydover til jeres feriehus, hvor I skal bo de næste 7 nætter med eget køkken, BBQ og udendørs jacuzzi – Velkommen til Island!

Højdepunkter på sydkysten

Island ProTravel - Seljalandsfoss
Den Gyldne Cirkel

Kør til Nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930, et betagende smukt vulkansk landskab af stor geologisk og historisk interesse - stedet hvor de islandske vikinger mødtes, løste stridigheder og vedtog nye love, og som nu er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I også nyde udsigten over søen Thingvallavatn der ligger mellem den Europæiske og Amerikanske kontinentalplade. Vandet her er krystalklart og det er et helt unikt sted at dykke eller snorkle. Fra Thingvellir går turen videre til Islands mest kendte vandfald Gullfoss og til det spændende Geysir område, med de kogende og spruttende kilder. Det er også her gejseren Strokkur dominerer med sine regelmæssige udbrud, hvor den kaster kaskader af vand 20-30 meter op i luften – så vær klar med kameraet! 

Tag gerne et aftenbad i den lidt mindre kendte Secret Lagoon. Her kan I nyde det varme vand i rolige omgivelser. Husk håndklæde og badtøj.  

Vandfald og sorte lavastrande

Fra foden af vulkanen Hekla er det værd at tage en tur til floden Thjorsa. De første der kom til Island, bosatte sig i dette område. Her kan du besøge den rekonstruerede gård Stöng. Den orginale gård blev ødelagt af et voldsomt vulkanudbrud i 1104. Det er i denne dal, at mange af scenerne i den populære TV-serie Game of Thrones er blevet indspillet. Kør mod de to imponerende vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss. Disse to vandfald har været med på mange billeder og film, blandt andet en musikvideo af Justin Bieber, som har over 400 millioner visninger på YouTube. 

Kører I videre mod øst, passerer I den verdenskendte vulkan Eyjafjallajökull, som lammede hele Europas flytrafik i 2010 efter et voldsomt vulkanudbrud.  Forbi vulkanen kommer I til Reynisfjara, en sort lavasandstrand. Her har man udsigt over Reynisdrangar og Dyrholaey. Reynisdrangar er store lavastenformationer ude i havet, der ofte bruges som kendetegn for denne del af Island. Kør op på Dyrholaey halvøen og nyd den skønne udsigt og de gode fotomuligheder.  

Skaftafell – Jökulsárlón

I kan også tage en tur til Skaftafell Nationalpark, som er et af Islands mest naturskønne områder, beliggende ved foden af Europas største gletsjer, Vatnajökull. Her finder I gletsjerlagunen Jökulsárlón, der med sine flydende isbjerge i Islands dybeste sø, er en af vulkanøens absolutte perler. Der er mulighed for, at booke en sejltur i lagunen mellem de smukke isbjerge. Vi anbefaler også, at I tager turen til den nærliggende Diamond Beach, lige ved Jökulsárlón. Her finder I krystalklare isklumper, som smelter på en helt sort lavastrand. I Skaftafell findes pragtfulde vandreruter og det mageløse vandfald Svartifoss, der er omgivet af basaltsøjler - tag jer tid til at gå den korte tur til dette pragtfulde vandfald.

Vestmannaeyjar

Ikke langt fra Hella finder I havnen Landeyjahöfn, hvor bilen kan parkeres og det kun tager ca. 30 minutter at sejle med færgen Herjólfur til en af Islands bedst bevarede hemmeligheder - Vestmannaøerne. Vestmannaeyjar blev skabt af flere voldsomme vulkanudbrud for over 10.000 år siden. Den yngste af øerne dukkede op fra havoverfladen i 1963. I sejler til Heimaey, som er den største og eneste beboede af øerne, og oplever bl.a. Storhöfdi med det fantastiske fugleliv, det er også her de smukke søpapegøjer yngler. 
Vi anbefaler, at I tager med på en tur øen rundt med guide, hvor I bl.a. kommer op til krateret af den verdenskendte vulkan Eldfell, der var i udbrud i 1973 og som dækkede en stor del af øen med lava og aske, her udforsker vi også floraen i det nye lavafelt. Om eftermiddagen sejler færgen tilbage til Landeyjahöfn.

Seljavallalaug

Besøg Island ældste udendørs pool, som ligger i en smal dal under den berygtede Eyjafjallajökull. Seljavallalaug blev bygget i 1923 af nogle visionære, som ønskede at give lokalbefolkningen muligheden for og lære at svømme.  Fra parkeringspladsen vandrer du i ca. 15-20 minutter mod bunden af dalen, og til slut ser du bassinet bag et hjørne. Husk badetøj og håndklæde, hvis du vil tage en dukkert i vandet.  

Solheimasandur

Se det forladte amerikanske transportfly, som styrtede ned på den sorte sandstrand efter 2. verdenskrig.  Stranden i Solheimasandur er forbløffende og kendt for sine mange farver  -  mørkegrøn, rødlig, grå og når den er våd, er den helt sort. Blandet med bølger fra Atlanterhavet er dette et fantastisk syn. 

Reykjadalur

Det er mulighed for en dejlig gåtur i Reykjadalur, som er et af de mest populære og smukke områder i og omkring byen Hveragerði. Varme kilder og farverigt landskab med geotermisk aktivitet underholder jer langs en tursti, som fører til en varm flod. Flodens temperatur er perfekt at bade i, men I må vandre i ca. 50-70 minutter for at nå de første steder, der er varme nok at bade i. Jo længere op I kommer, jo varmere bliver det - En fantastisk naturoplevelse. Glem ikke badetøj og håndklæde.

Reykjavik

Islands hovedstad Reykjavik, ligger kun ca. 1½ times kørsel fra feriehuset. Her finder I spændende attraktioner, samt shopping, restauranter og kultur i verdensklasse. Den bedste måde at opleve den gamle del af Reykjavik, er ved at gå en tur i hovedgaden Laugavegur, ned til havnen og op til Hallgrímskirkja, hvor der fra klokketårnet er panoramaudsigt over byen. Vi kan også anbefale en hvalsafari fra havnen i Reykjavik.

Andre aktiviteter

Sydisland byder på mange forskellige aktiviteter og udflugtsmuligheder, som bl.a.rideture på islandske heste, snescooterture, Superjeep safari, ATV ture, Golf, rafting eller RiverJet, gletsjervandring, børnezoo med mere. I kan naturligvis også bare vælge at slappe af i jeres feriehus og nyde de pragtfulde omgivelser, naturen og stilheden.

Hjemrejse

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Efter en uges fantastiske oplevelser i Island, er det tid til at rejse hjem. Hvis der er tid, kan I stoppe indenom Reykjavik, før I tager til lufthavnen. Ved Keflavik Lufthavn afleverer I udlejningsbilen, inden I rejser tilbage til Danmark. Tak for denne gang!

Priser per person i DKK

biltype - højsæson 1 pers. 2 pers. 3 pers. 4 pers. Barn
Kat. Z - VW Up (el. lignende) 16,580,- 9,670,- 7,610,- - 6,320,-
Kat. B - VW Golf (el. lignende) 17,590,- 10,170,- 7,950,- 7,630,- 6,320,-
Kat. N - Skoda stw. (el. lignende) 19,290,- 11,020,- 8,520,- 8,050,- 6,320,-
Kat. F - Suzuki Vitara 4x4 (el. lignende) 20,900,- 11,830,- 9,060,- 8,450,- 6,320,-
biltype - lavsæson 1 pers. 2 pers. 3 pers. 4 pers. Barn
Kat. Z - VW Up (el. lignende) 15,020,- 8,890,- 7,090,- - 6,320,-
Kat. B - VW Golf (el. lignende) 15,660,- 9,220,- 7,310,- 7,140,- 6,320,-
Kat. N - Skoda stw. (el. lignende) 17,330,- 10,050,- 7,860,- 7,560,- 6,320,-
Kat. F - Suzuki Vitara 4x4 (el. lignende) 17,770,- 10,270,- 8,010,- 7,670,- 6,320,-

Højsæson: 15.06. - 19.08.

Lavsæson: 01.05. - 14.06. & 20.08. - 30.09.

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Priserne kan ændres afhængigt af tilgængelighed.

 

Tur Kode: 1404

Prisen inkluderer

 • Fly inkl. skatter og afgifter
 • 1 stk. kuffert per person + håndbagage
 • Billeje i 7 dage inkl. mva, ubegrænset km og CDW-forsikring
 • GPS og rabatteret pris på benzin
 • Overnatning 7 nætter i feriehus med bad/toilet
 • Kort over Island med overnatningssteder markeret
 • App med detaljeret road atlas

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Benzin (husk at den skal afleveres med fuld tank)
 • Udflugter
 • Mad og drikke ud over hvad der er angivet