Sæson:
Vinter
Pris fra:
7,530,-
Varighed:
5 dage / 4 nætter
Afrejse:
Hver dag!

Luksus Nordlystur på Islands sydkyst

Prisforespørgsel

På Islands smukke sydkyst kan du opleve rigtig mange af sagaøens højdepunkter. Her er varme kilder, spruttende gejsere, vulkaner, gletsjere og sorte lavastrande. Nyd aftenen i hotellets Heitur Pottur (Jacuzzi) og kig samtidig efter det fantastiske nordlys, Aurora Borealis på den islandske himmel.

Luksus Nordlystur på Islands sydkyst

FÅ RABAT PÅ BENZIN

Island ProTravel billeder

I samarbejde med Europcar har vi fået glæden af, at tilbyde alle vores rejsende 3 ISK rabat på en liter benzin, når du tanker på alle N1 tankstationer i Island.

Når du afhenter bilen i Island, får du et kort som skal bruges, når du tanker benzin. Husk at få kortet med dig.

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst til Island – Den Blå Lagune

Island ProTravel billeder

Ved ankomst til Keflavik lufthavn, henter I udlejningsbilen i lufthavnen og kører mod den berømte Blå Lagune. Her kan I svømme rundt i det varme mineralrige vand. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse! Husk at entrébilletterne til Den Blå Lagune skal reserveres på forhånd, og at entré ikke er inkluderet i denne pakke. Fra lagunen kører I videre langs sydkysten til hotellet, hvor I skal tilbringe de næste 2 nætter. 

Sydkysten

Skogafoss

I dag skal I udforske den betagende islandske sydkyst. På turen sydover mod Vík vil I møde de to imponerende vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss. Dette er to af Islands smukkeste vandfald. Hvis du er modig nok, kan du følge stien bag Seljalandsfoss, men husk at tage regntøj på, for du vil utvivlsomt blive våd.  Videre mod Vík vil I få øje på den verdenskendte Eyjafjallajökull, som tog verden med storm i 2010 efter det kraftige vulkanudbrud, som lammede hele Europas flytrafik.  

Når I kommer frem til Vík, kan I se den sorte strand Reynisfjara. Stranden har flere flotte lavaformationer som vulkansk aktivitet har skabt over tusindvis af år. I havet kan I også se de store basaltsøjler, Reynisdrangar. Nyd den fantastiske udsigt ved Dyrholaey.

For en længere dagstur og afhængig af dagslys, kan I køre videre mod øst og helt til Skaftafell Nationalpark, som er et af Islands mest naturskønne områder, beliggende ved foden af Europas største gletsjer, Vatnajökull. Her finder I også gletsjerlagunen Jökulsárlón, der med sine flydende isbjerge i Islands dybeste sø, er en af vulkanøens absolutte perler. Retur til jeres hotel.

Den Gyldne Cirkel

Strokkur

Start dagen med at køre til Islands mest kendte vandfald Gullfoss, der velfortjent er at finde på top 10 listen over verdens smukkeste vandfald - tag vandreskoene på, gå på opdagelse og lad jer fascinere af dette fantastiske syn! Stop eventuelt ved gården Fridheimar for en dejlig frokost, inden turen går videre til det spændende Geysir område. Det er her I kan opleve de mange varme boblende kilder og gejseren Strokkur der dominerer med sine udbrud ca. hvert 5-10 minut, hvor den kaster kaskader af vand 20-30 meter op i luften – så vær klar med kameraet!

Secret Lagoon ligger også i dette område og der er mulighed for et dejligt bad i lagunen. Fortsæt til Nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930, et betagende smukt vulkansk landskab af stor geologisk og historisk interesse - stedet hvor de islandske vikinger mødtes, løste stridigheder og vedtog nye love, og som nu er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I også nyde udsigten over søen Thingvallavatn der ligger mellem den Europæiske og Amerikanske kontinentalplade. Kør videre til Islands hyggelige hovedstad Reykjavik, hvor der er overnatning de næste 2 nætter. 

Reykjavik

Island ProTravel billeder

Nyd dagen med en gåtur i Reykjaviks charmerende gamle bydel, med de små farverige huse, butikker, gallerier, museer, caféer og restauranter i verdensklasse. Der er også mulighed for city sightseeing eller en guided tur med spændende mad og ølsmagning undervejs. Besøg det smukke koncerthus Harpa som ligger ved havnen, eller tag forbi en af Reykjaviks mange udendørs swimming pools - en fantastisk måde at møde de lokale, som også benytter disse pools i stor stil, unge som ældre. En tur op til Hallgrímskirkja er et must, fra toppen af klokketårnet har du panoramaudsigt over Reykjavik. 

Hjemrejse

Island ProTravel billeder

Reykjavik har mange ting at byde på og afhængig af hjemrejsetidspunktet, er der mulighed for at få et sidste indtryk af byen, inden I kører til Keflavik lufthavn, hvor udlejningsbilen returneres og der flyves tilbage til Danmark. 

Priser per person i DKK

biltype - højsæson 1 pers. 2 pers. 3 pers. 4 pers. Barn
Kat. FG - Dacia Duster 4x4 (el. lignende) 13,270,- 8,460,- 7,650,- 7,530,- 4,580,-
Kat. G - VW Tiguan 4x4 (el. lignende) 13,510,- 8,580,- 7,730,- 7,590,- 4,580,-
Kat. H - Kia Sorento 4x4 (el. lignende) 14,520,- 9,090,- 8,060,- 7,840,- 4,580,-
Kat. I - Toyota Landcruiser 4x4 (el. lignende) 15,180,- 9,420,- 8,290,- 8,000,- 4,580,-

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængig af tilgængelighed.


Tur Kode: 1410

Prisen inkluderer

 • Fly inkl. skatter og afgifter
 • 1 stk. kuffert per person + håndbagage
 • 4WD billeje i 4 dage inkl. mva, ubegrænset km og CDW-forsikring
 • GPS og rabatteret pris på benzin
 • 2 Nætter på hotel i Sydisland inkl. morgenmad
 • 2 Nætter på hotel i Reykjavik inkl. morgenmad
 • Kort over Island med overnatningssteder markeret
 • App med detaljeret road atlas

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Benzin (husk at den skal afleveres med fuld tank)
 • Udflugter
 • Mad og drikke ud over hvad der er angivet