Rejseforslag

Sortér efter Ingen
Island ProTravel - Hvalsafari

Familien til Island

Tag hele familien med til Island og oplev spændende dage i Reykjavik og omegn med udflugter og aktiviteter, som passer til både børn og voksne.

4 dage / 3 nætterHele året

Fra kr. 5690,- 5690 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Strokkur

KORT UGE I REYKJAVIK

Flyv til Island og mærk den friske og klare luft i Nordatlantens trendy hovedstad Reykjavik, som også er kendt for shopping og gastronomi i verdensklasse. Vinterens magiske nordlys eller midnatssolens varme skær om sommeren. Oplev Islands storslået natur på en af vores spændende udflugter.

5 dage / 4 nætterHele året

Fra kr. 6550,- 6550 Pr. person

Detaljer
Fra kr.

ISLANDS HØJDEPUNKTER

Reykjavik er det ideelle udgangspunkt når man skal udforske Island, herfra tilbydes et væld af spændende dagsudflugter som bl.a. ture med snescooter, super jeep, grottevandring eller rideture, mulighederne er mange.

5 dage / 4 nætterHele året

Fra kr. 7480,- 7480 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Gullfoss

Vulkaner og vandfald

5 vidunderlige dage i Island. Dette er den perfekte rejse for dig, som besøger Island for første gang. Her får du den bedste intro til Island og øens fantastiske natur og kultur. Velkommen!

5 dage / 4 nættterMaj-September

Fra kr. 7090,- 7090 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - vulkankrater

Island i en nøddeskal

Tag med på denne uforglemmelig rejse og oplev Snæfellsnes halvøen i Vestisland med den karismatiske Snæfellsnes gletsjer, de sorte strande, smukke kystlinjer, fjorde, klipper, fugleliv, vulkankratere og meget mere.

4 dage / 3 nætterHele året

Fra kr. 6130,- 6130 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Reykjavik

Madrejse til Island

Oplev det pragtfulde islandske landskab mens du smager på dejlig mad og lokale råvarer på denne Island "foodie" tur! Derudover kan du om vinteren også opleve det magiske nordlys, og om sommeren kan du nyde midnatssolen!

4 dage / 3 nætterHele året

Fra kr. 5860,- 5860 Pr. person

Detaljer
Fra kr.

Aktiv byferie i Island

Denne tur giver dig muligheden for, at udforske den fascinerende islandske natur kombineret med udendørsaktiviteter som bl.a. ATV, Snescooter, isklatring, ridning på islandske heste eller snorkling i Thingvallavatns klare vand.

5 dage / 4 nætterHele året

Fra kr. 9180,- 9180 Pr. person

Detaljer
Seljalandsfoss - Island

Den komplette byferie

Helt unik natur kombineret med den fascinerende islandske kultur & historie vil uden tvivl imponere dig på denne utrolige ugetur til vulkanøen, hvor du kommer med på en række af de mest spændende dagsture fra Reykjavik!

8 dage / 7 nætterHele året

Fra kr. 10410,- 10410 Pr. person

Detaljer
Island

Midnatssol i Reykjavik

Oplev de smukke søpapegøjer på den inkluderet bådudflugt fra Reykjavik. Der er også mulighed for andre spændende udflugter bl.a. til det geotermiske område Geysir, det mægtige vandfald Gullfoss og Thingvellir Nationalpark, Hvalsafari eller en guidet tur med Superjeep i det islandske højland.

4 dage / 3 nætterJuni - August

Fra kr. 5460,- 5460 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Gletsjerklatring

Den skræddersyede rejse

Som Islandseksperter og stolte islændinge vil vi i Island ProTravel altid gøre vores ypperste for, at du skal opleve vores magiske ø på den bedst mulige måde. Sammen skræddersyer vi din drømmerejse til Island - vi er eksperter i Island og har mere end 20 års erfaring med rejser til vulkanøen.

2 + dageHele året
Fra kr.

EVENTYR PÅ GLETSJEREN

En fantastisk tur op på og ind i gletsjeren Langjökull - den næststørste gletsjer i Island. Isbræen er ca. 950km2. Du bliver kørt op med en modificeret monster-truck, det i sig selv er en oplevelse.

4 dage / 3 nætterVinter

Fra kr. 6550,- 6550 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Den Blå Lagune

NORDLYS OG SOLEY NATURA SPA

Rejs til Island og forkæl dig selv med et afbræk i hverdagen! Besøg den berømte Blå Lagune, Den Gyldne Cirkel, Secret Lagoon og seværdighederne i Reykjavik - verdens nordligste hovedstad! Bo på Icelandair Reykjavik Natura Hotel med adgang til hotellets lækre Soley Spa.

4 dage / 3 nætterVinter

Fra kr. 7580,- 7580 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vinter Nordlys

NORDLYSTUR TIL REYKJAVIK

Mærk den friske, klare luft på øen af ild og is. Nyd det pulserende natteliv i Europas nordligste hovedstad. Og glem ikke Aurora Borealis, nordlyset i Island som kan ses fra september til april.

5 dage / 4 nætterVinter

Fra kr. 5860,- 5860 Pr. person

Detaljer
Gullfoss - vinter

JULEFROKOST I ISLAND

Nordlys, gejsere, vandfald, dejlig mad, kultur og velvære? Ja, tak! Tag med på denne fleksible rejse til Island og få en gratis to-retters middag på Matarkjellarinn eller en udsøgt buffet på Restaurant Reykjavik med i købet.

4 dage / 3 nætterOktober - Marts

Fra kr. 9850,- 9850 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Nytår i Island

Nytårsaften i Reykjavik

Byen er fyldt med bonfires, en særlig islandsk tradition, hvor alle er velkommen og ved midnat, når et fuldstændig overdådigt fyrværkeri-show oplyser den arktiske nattehimmel, vil du uden tvivl elske dette land for altid!

4 dage / 3 nætter30/12 - 02/01

Fra kr. Fra kr.7350,-,- Fra kr.7350,- Pr. person

Detaljer