Sæson:
Hele året
Pris fra:
7,480,- Pr. person
Varighed:
5 dage/4 nætter
Afrejse:
Hver dag!

Oplev Islands største attraktioner

Prisforespørgsel

Dette er den perfekte rejse for dig, som besøger Island for første gang. Her får du den bedste intro til Island og øens fantastiske natur og kultur. Reykjavik er det ideelle udgangspunkt når man skal udforske Island, herfra tilbydes et væld af spændende dagsudflugter som bl.a. ture med snescooter, super jeep, grottevandring eller rideture, mulighederne er talrige.

Oplev Islands største attraktioner

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst - Den Blå Lagune - Reykjavik

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Flyrejse fra København til Keflavik. Ankomst til Keflavik Lufthavn og transport til dit valgte hotel i Reykjavik. Der gøres stop undervejs ved Den Blå Lagune på Reykjanæs halvøen, hvor man kan nyde et afslappende bad under åben himmel i det varme, mineralrige lyseblå vand, omgivet af store lavasten - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Den berømte Blå Lagune ligger kun ca. 15-20 min. fra lufthavnen og ca. 40 min. fra Reykjavik. Husk badetøj - ellers er der mulighed for at leje dette ved indgangen.

Aftenen er til fri disposition og vi hjælper gerne med, at vælge og reservere bord på en af Reykjaviks lækre restauranter.

HOP ON HOP OFF I REYKJAVIK

Island ProTravel - Hvalsafari

Tag en rundtur med Hop On Hop Off busserne i og omkring Reykjavik. Her kan du stoppe ved steder af interesse, og hoppe på bussen igen når du vil videre. Reykjavik er en hybrid mellem den traditionelle & historiske by og en fremtidsrettet, trendy og moderne metropol. Her er der meget at se og opleve. Med disse busser får du et godt overblik over byen, hvilket også gør det lettere for dig at vandre rundt på egen hånd senere. 

Den Gyldne Cirkel

Island ProTravel - Gullfoss vinter

Oplev både smuk natur og historisk tilbageblik på denne fantastiske dagstur, der  tager dig til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Første stop på turen er Geysir området, hvor du kan se kogende vand sprutte 20-30 meter op i luften. Gejseren Strokkur er meget aktiv med sine udbrud ca. hvert 8. minut - man mærker virkelig naturens kræfter på nært hold her. Turen fortsætter til Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter - et vandfald på denne størrelse skal simpelthen opleves! Herefter går turen til Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de langsomt bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere om turen her.

Rideture

Island ProTravel - Nordlys

Oplev Islands smukke natur fra hesteryg. Den islandske hest er kendt for at være rolig og klog. Den passer derfor også perfekt til børn og uerfarne ryttere. Der findes både ture for dig, som sidder på en hest for første gang, og for de mere erfarne ryttere. En oplevelse du sent vil glemme.

 

Afrejse

Island ProTravel

Morgenmad på hotellet. Transport fra dit hotel i Reykjavik til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark.

Priser per person i DKK

Hotel Værelsestype Højsæson Lavsæson
3 Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 10,450,- Pr. person Fra kr. 8,700,- Pr. person
3 Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 8,430,- Pr. person Fra kr. 7,480,- Pr. person
3+ Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 12,210,- Pr. person Fra kr. 9,200,- Pr. person
3+ Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 9,670,- Pr. person Fra kr. 7,780,- Pr. person
4 Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 14,240,- Pr. person Fra kr. 11,720,- Pr. person
4 Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 10,250,- Pr. person Fra kr. 8,990,- Pr. person

*EARLY BIRD RABAT: få kr 1000,- rabat pr. booking for 2020 rejser, for bookinger indtil 15.09.2019. Rabatten bliver fratrukket, når du booker.

 

Højsæson: 01.05. - 31.09.
Lavsæson: 01.10. - 30.04.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængig af tilgængelighed.

 

Tour kode: 0106

Prisen inkluderer

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og afgifter
 • 4 nætter i Reykjavik inkl. morgenmad
 • Bus til/fra Keflavik lufthavn
 • Udflugt: Den Blå Lagune
 • Udflugt: Hop On Hop Off Reykjavik
 • Udflugt: Den Gyldne Cirkel
 • Udflugt: Ridetur - Lavaturen

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Udflugter udover det som er nævnt i programmet
 • Mad og drikke udover det som er nævnt i programmet