Sæson:
Vinter
Pris fra:
5,860,-
Varighed:
5 dage / 4 nætter
Afrejse:
Hver dag!

Lad nordlyset tage pusten fra dig

Prisforespørgsel

Mærk den friske, klare luft på øen af ild og is. Nyd det pulserende natteliv i Europas nordligste hovedstad. Og glem ikke Aurora Borealis, nordlyset i Island som kan ses fra september til april. Du kommer med på en aften- tur på jagt efter Nordlyset. Der er også mulighed for at besøge Gullfoss, Geysir, Islands smukke sydkyst og den berømte Blå Lagune. Tag en velfortjent pause og nyd sagaøen!

 

Lad nordlyset tage pusten fra dig

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst – Den Blå Lagune – Reykjavik

Den Blå Lagune i Island

Når du ankommer til Keflavik lufthavn i Island tager du FlyBus til Reykjavik og dit hotel. På vej fra lufthavnen til Reykjavik er der mulighed for at stoppe ved Den Blå Lagune. Husk at entré til Den Blå Lagune skal reserveres på forhånd og at entrébilletten ikke er inkluderet i denne pakke. 

Efter ankomst til hotellet i Reykjavik har du rig lejlighed til at nyde den charmerende islandske hovedstad, som er kendt for sit brede udvalg af trendy og hyggelige caféer & barer, samt restauranter i verdensklasse - vi hjælper gerne med at vælge og reservere bord. 

DAGEN TIL FRI DISPOSITION - NORDLYSJAGT

Nordlys i Island

Dagen er til fri disposition, og kan bruges til lige præcis det du ønsker. Lad dig inspirere af vores spændende udvalg af udflugter og aktiviteter.

Om aftenen har vi inkluderet en nordlysjagt, hvor du kommer med på en tur væk fra byens lys, for at opleve det fascinerende nordlys danse over den islandske nattehimmel. Chancerne for at se nordlyset er størst, der hvor det er mørkest. Hvis du aldrig har været så heldig at se nordlys, så bør du absolut benytte muligheden her!

HOP ON HOP OFF I REYKJAVIK

Island ProTravel billeder

Oplev Reykjavik på en Hop On Hop Off Sightseeingtur rundt i og omkring byen. Her kan du stoppe ved steder af interesse, og hoppe på bussen igen når du vil videre. Reykjavik er en hybrid mellem den traditionelle & historieske by og en fremtidsrettet, trendy og moderne metropol. Her er utrolig meget at se og opleve. Med disse busser får du et godt overblik over byen, samtidig lærer du meget om byens historie, kultur og udvikling. 

DAGSTURE OG UDFLUGTER FRA REYKJAVIK

Strokkur i Island

I dag kan du slappe af i byen eller vælge mellem en række spændende udflugter som fx Hvalsafari, Den Gyldne Cirkel med Gullfoss, Geysir og Thingvellir, eller en eventyrtur langs sydkysten - se alle vores udflugter her.

Hjemrejse

Island ProTravel billeder

​Efter en skøn rejse til Island er det på tide at vende næsen hjemad. Flybussen tager dig tilbage til Keflavik lufthavn fra hotellet.

Er der tid nok inden flyafgang og fik du ikke besøgt Den Blå Lagune ved ankomst til Island, kan du opleve den berømte lagune på vej mod lufthavnen, inden du flyver hjem. 

Priser per person i DKK

Hotel Dobbeltværelse Enkeltværelse
3 stjernet hotel Fra kr. 5,570,- Fra kr. 6,790,-
3+ stjernet hotel Fra kr. 5,760,- Fra kr. 7,100,-
4 stjernet hotel Fra kr. 6,330,- Fra kr. 8,550,-

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængig af tilgængelighed.

 

Tour kode: 0115

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur Island inkl. skatter og afgifter
  • 4 nætter i Reykjavik inkl. morgenmad
  • FlyBus fra og til Keflavik lufthavn
  • Udflugt: Hop On Hop Off Sightseeing
  • Udflugt: Nordlysjagt

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Udflugter udover dem som er nævnt i programmet
  • Mad og drikke udover det som er nævnt i programmet