Sæson:
September - April
Pris fra:
4999,- Pr. person
Varighed:
4 dage/3 nætter
Afrejse:
Alle dage!

4 fantastiske dage i Island med nordlys på menuen

Prisforespørgsel

Tænk dig en stjerneklar vinternat med nordlys som danser over stjernehimlen. Tænk dig, at du først har oplevet varme kilder og Islands barske natur - nordlyset bliver som en grand finale! Islands beliggenhed er perfekt i forhold til at opleve det smukke nordlys, som jævnligt kan ses fra september til april. Reykjavik er det ideelle udgangspunkt når du skal udforske Island, herfra tilbydes et væld af spændende dagsudflugter bl.a. ture med snescooter, superjeep, rideture eller hvalsafari.

4 fantastiske dage i Island med nordlys på menuen

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

I denne rejse har vi inkluderet en Nordlystur, hvor man oplever det spektakulære naturfænomen - Aurora Borealis!

Ankomst - Den Blå Lagune - Reykjavik

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Flyrejse fra København til Keflavik. Ankomst til Keflavik Lufthavn og transport til dit valgte hotel i Reykjavik. Der gøres stop undervejs ved Den Blå Lagune på Reykjanæs halvøen, hvor man kan nyde et afslappende bad under åben himmel i det varme, mineralrige turkise vand, omgivet af store lavasten - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Den berømte Blå Lagune ligger kun ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen og ca. 40 min. fra Reykjavik. Husk badetøj - ellers er der mulighed for at leje dette ved indgangen.

Aftenen er til fri disposition og vi hjælper gerne med, at vælge og reservere bord på en af Reykjaviks lækre restauranter.

3 forskellige prisklasser

22 Hill Hotel

Blot 100 meter fra hovedgaden kan du overnatte i fred og ro i komfortable og moderne værelser med højhastigheds wifi, og om morgenen kan du nyde hotellets morgenmadsbuffet. Værelserne er udstyret med strygejern, føntørrer, TV, kaffe & te. På første etage finder du restauranten Potturinn og Pannan, som byder på traditionel islandsk mad med et internationalt præg. Frokost serveres også her. Hotellet har 24-timers reception og nærmeste busholdeplads er kun 500m fra hotellet.

Skuggi Hotel

Skuggi Hotel Reykjavik tilbyder overnatning blot 140 meter fra Laugavegur (gågaden) i Reykjavik, 500 meter fra Hallgrimskirkja og 1,5 kilometer fra Harpa koncerthus. I området er der mange barer og restauranter, derudover har hotellet egen bar. Receptionen er døgnåben og tilbyder cykeludlejning. Hotellet tilbyder parkering og har en stjernerangering på 3, men er super moderne og nyt.

Foss Hotel Reykjavik

Dette stilfulde 16 etagers hotel tilbyder en fantastisk udsigt over byen og søen. Fosshotel Reykjavik har en masse faciliteter, bl.a. træningscenter, concierge, minibank, døgnåben reception mm. Alle værelser har TV, internet, moderne interiør og safe. Hotellet ligger meget tæt på shoppinggaden Laugavegur og alle andre attraktioner i centrum af  Reykjavik og har en stjernerangering på 4. 

Nordlys

Island ProTravel - Nordlys

Nordlyset også kaldet Aurora Borealis, er et spektakulært naturfænomen, som bareopleves mindst en gang i livet! Der er pick-up på hotellet om aftenen og vi tilbringer 3-5 timer udenfor byens lys, for at kunne opleve denne helt specielle magi på bedste vis.

I løbet af dagen er der ikke inkluderet nogle aktiviteter, men der findes mange spændende udflugter du kan deltage i. Tjek hele vores udflugts program her.
 

Bestil udflugterne på forhånd

I og omkring Reykjavik findes mange spændende udflugter for hele familien. Vi kan skræddersy et udflugtsprogram, som passer perfekt til dig og din familie. Nogle af vores favoritter har vi nævnt nedenfor. Vi anbefaler dig på det kraftigste at reservere disse på forhånd i højsæsonen, så alt kan være på plads til en uforglemmelig rejse til Island. Priserne på udflugter kan kun garanteres ved bestilling på forhånd. Se alle vores udflugter her.

Reykjavik

Island ProTravel - SuperJeep

Nyd dagen i Reykjavik med hyggelige cafébesøg og trendy shopping. Ønsker du en spændende udflugt, hjælper vi dig gerne med at bestille en tur med snescooter, superjeep, eller en tur til de mange storslåede naturoplevelser med varme kilder, gejsere og vandfald. Mulighederne er mange og vi hjælper dig både med at vælge og reservation.

Se tre udflugter nedenfor, som vi anbefaler til denne tur.

Afrejse

Island ProTravel

Morgenmad på hotellet. Transport fra dit hotel i Reykjavik til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark.

Hvis du ikke fik besøgt Den Blå Lagune på vej til Reykjavik pga. sen ankomst, kan du opleve den berømte blå lagune på vej mod lufthavnen, inden du flyver hjem.

Udflugter vi anbefaler

Prisforespørgsel

Den Gyldne Cirkel

Island ProTravel - Strokkur vinter

Den Gyldne Cirkel tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Første stop på turen er Geysir området, hvor du kan se kogende vand sprutte 20-30 meter op i luften. Gejseren Strokkur er meget aktiv med sine udbrud ca. hvert 8. minut - man mærker virkelig naturens kræfter på nært hold her. Turen fortsætter til Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter - et vandfald på denne størrelse skal simpelthen opleves! Herefter går turen til Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nord- amerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere om turen her.

Eventyr på sydkysten

Island ProTravel - Skogafoss vinter

På sydkysten kan du opleve gletsjere, fantastiske vandfald, sorte lavastrande og et rigt fugleliv. Første stop er ved Seljalandsfoss, et smukt 60 meter højt vandfald, som du også kan gå ind bag ved. Herefter går turen til Reynisfjara, en mageløs sort lavastrand, omgivet af lavasøjler og grotter. Turen går videre til Skogafoss, som er et af Islands største vandfald med sit 25 meter brede og 60 meter høje fald. Når vejret er klart, kan man se de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull. En heldagstur som giver dig et rigtig godt indblik i den helt unikke natur der findes i Island, og ingen ander steder på jorden. 

Læs mere om turen her.

 

Sightseeing Reykjavik

Island ProTravel - Reykjavik

Byrundturen i Reykjavik er den bedste introduktion du kan få til Islands hovedstad også kendt som 'verdens mest cool lille storby'. På denne tur ser du byens mest kendte seværdigheder bl.a. Perlan, Hallgrímskirkja, National Museet, havnen og den gamle bydel.

Læs mere om turen her

trænger du til en ekstra dag?

Island ProTravel - Gletsjervandring

Hvis du ønsker at tage med på denne tur, men synes den er lidt for kort, kan vi sagtens forlænge rejsen, så du flyver til Island en dag tidligere eller hjem en dag senere. Vi hjælper dig med at gøre din rejse helt perfekt.

Se alle vores udflugter her.

Pris per person

Hotel Værelsestype Højsæson Lavsæson
Foss Hotel Reykjavik Enkeltværelse Fra kr. 8999,- Pr. person Fra kr. 7299,- Pr. person
Foss Hotel Reykjavik Dobbeltværelse Fra kr. 6499,- Pr. person Fra kr. 5699,- Pr. person
Skuggi Hotel Enkeltværelse Fra kr. 7799,- Pr. person Fra kr. 6299,- Pr. person
Skuggi Hotel Dobbeltværelse Fra kr. 6299,- Pr. person Fra kr. 5299,- Pr. person
22 Hill Hotel Enkeltværelse Fra kr. 7299,- Pr. person Fra kr. 5999,- Pr. person
22 Hill Hotel Dobbeltværelse Fra kr. 5799,- Pr. person Fra kr. 5099,- Pr. person

Højsæson: 01.05.2018 - 31.09.2018 (31.12.2018 - 01.01.2019)
Lavsæson: 01.10.2018 - 31.04.2019


Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

Prisen inkluderer

  • Direkte fly Danmark - Island t/r
  • Alle lufthavnsskatter og afgifter
  • Transport med flybuss t/r
  • 3 nætter på hotel i Reykjavik med morgenmad
  • Den Blå Lagune - Entré og håndklæde
  • Udflugt: Nordlystur
  • Bordreservationer

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring