Sæson:
Hele året
Pris fra:
7,090,- Pr. person
Varighed:
5 dage/4 nætter
Afrejse:
Hver dag!

Oplev Islands største attraktioner

Prisforespørgsel

Dette er den perfekte rejse for dig, som besøger Island for første gang. Her får du den bedste intro til Island og øens fantastiske natur og kultur. Reykjavik er det ideelle udgangspunkt når man skal udforske Island, herfra tilbydes et væld af spændende dagsudflugter. I denne rejse har vi inkluderet både den berømte Blå Lagune, en guided byrundtur i Reykjavik, samt en heldagsudflugt til nogle af Islands mest velkendte attraktioner, som bl.a. det mægtige vandfald Gullfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark.

Oplev Islands største attraktioner

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst - Den Blå Lagune - Reykjavik

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Flyrejse fra København til Keflavik. Ankomst til Keflavik Lufthavn og transport til dit valgte hotel i Reykjavik. Der gøres stop undervejs ved Den Blå Lagune på Reykjanæs halvøen, hvor man kan nyde et afslappende bad under åben himmel i det varme, mineralrige lyseblå vand, omgivet af store lavasten - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Den berømte Blå Lagune ligger kun ca. 15-20 min. fra lufthavnen og ca. 40 min. fra Reykjavik. Husk badetøj - ellers er der mulighed for at leje dette ved indgangen.

Aftenen er til fri disposition og vi hjælper gerne med, at vælge og reservere bord på en af Reykjaviks lækre restauranter.

Den Gyldne Cirkel

Island ProTravel - Reykjavik

Oplev både smuk natur og historisk tilbageblik på denne fantastiske dagstur, der  tager dig til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Første stop på turen er Geysir området, hvor du kan se kogende vand sprutte 20-30 meter op i luften. Gejseren Strokkur er meget aktiv med sine udbrud ca. hvert 8. minut - man mærker virkelig naturens kræfter på nært hold her. Turen fortsætter til Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter - et vandfald på denne størrelse skal simpelthen opleves! Herefter går turen til Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de langsomt bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste.

DAGEN PÅ EGEN HÅND

Island ProTravel - Gullfoss

Dagen er til fri disposition i Reykjavik. Vi kan anbefale en ridetur på islandske heste​ - en eventyrlig og nærværende måde at opleve Islands smukke natur. Den islandske hest er kendt for at være rolig og klog. Den passer derfor også perfekt til børn og uerfarne ryttere. Læs mere om turen her.

Vi tilbyder også andre spændende udlugter, som f.eks. offroad ture med ATV, grotte- vandring, eller hvad med en tur i Super Jeep eller helikopter. Mulighederne er mange, og vi hjælper naturligvis med at book det helt rigtige til jer. Bliv inspireret af vores udflugtsprogram her.

EVENTYR PÅ SYDKYSTEN

Island ProTravel - Seljalandsfoss

Langs sydkysten kommer du til at opleve gletsjere, fantastiske vandfald, sorte lavastrande og et rigt fugleliv. Første stop er ved Seljalandsfoss, et smukt 60 meter højt vandfald, som du også kan gå ind bag ved. Andre stop er bl.a. Reynisfjara, en mageløs sort lavastrand omgivet af lavasøjler & grotter. Du kommer også til at opleve det smukke Skogafoss, som er et af Islands største vandfald med sit 25 meter brede og 60 meter høje fald. Denne heldagstur giver et virkelig godt indblik i naturen, der er helt unik for Island og som du ikke finder andre steder på kloden.

Afrejse

Island ProTravel

Morgenmad på hotellet. Transport fra dit hotel i Reykjavik til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark.

Priser per person i DKK

Hotel Værelsestype Højsæson Lavsæson
3 Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 10,070,- Pr. person Fra kr. 8,310,- Pr. person
3 Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 8,040,- Pr. person Fra kr. 7,090,- Pr. person
3+ Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 11,820,- Pr. person Fra kr. 8,800,- Pr. person
3+ Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 9,280,- Pr. person Fra kr. 7,390,- Pr. person
4 Stjernet hotel Enkeltværelse Fra kr. 13,850,- Pr. person Fra kr. 11,320,- Pr. person
4 Stjernet hotel Dobbeltværelse Fra kr. 9,860,- Pr. person Fra kr. 8,600,- Pr. person

*EARLY BIRD RABAT: få kr 1000,- rabat pr. booking for 2020 rejser, for bookinger indtil 15.09.2019. Rabatten bliver fratrukket, når du booker.

 

Højsæson: 01.05. - 31.09.
Lavsæson: 01.10. - 30.04.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængig af tilgængelighed.

 

Tour kode: 0107

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur til Island inkl. skatter og afgifter
  • 4 nætter i Reykjavik inkl. morgenmad
  • FlyBus fra og til Keflavik lufthavn
  • Udflugt: Den Blå Lagune
  • Udflugt: Eventyr langs sydkysten
  • Udflugt: Den Gyldne Cirkel

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Udflugter udover dem som er nævnt i programmet
  • Mad og drikke udover det som er nævnt i programmet