Sæson:
hele året
Pris fra:
9399,- Pr. uge
Varighed:
Min. 7 dage
Afrejse:
Variabel

Flot feriehus for 4 personer i Sydisland

Prisforespørgsel

Huset er perfekt til en uafhængig ferie i Island. Friheden til egne dagsture og til helt selv at bestemme tempoet, gør denne tur særdeles velegnet for hele familien. Dette charmerende træhus i Sydisland har en fantastisk beliggenhed, der er ideel for dagsture til bl.a. Geysir, Reykjavik, Selfoss, Gullfoss og Thingvellir Nationalpark. Udforsk øen af ild og is - gletsjere, vulkaner, sprudlende gejsere, mægtige vandfald samtidig med, at I kan slappe af i jeres helt egen jacuzzi om aftenen under midnatssolen. Nyd de pragtfulde omgivelser, naturen og stilheden, eller tag et smut til Islands pulserende og trendy hovedstad, Reykjavik.

Flot feriehus for 4 personer i Sydisland

Syd-Island

Island ProTravel - Sydvest Island

Ljosheimar ligger i den smukke del af Island, nær den berømte øko-landsby Solheimar. Afstanden til hovedstaden Reykjavik er ca. 75km og til Geysir-området og Thingvellir Nationalparken er der ca. 40km.

Ljosheimar

Island ProTravel - Feriehus i Island

Feriehuset er på ca. 54 kvadratmeter og har plads til 4 personer. Slap af i jeres helt egen udendørs jacuzzi og nyd det pragtfulde landskab. Dette feriehus er perfekt for familier og venner. 

udstyr og leje

Island ProTravel - Feriehus i Island

Huset har 4 senge i to soveværelser. I det ene værelse er der en 150cm bred dobbeltseng og i det andet, er der en køjeseng der er 120cm nede og 80cm oppe.

Stue og køkken er i samme rum (åben løsning). Køkkenet er veludstyret, der er bl.a. komfur med ovn, mikrobølgeovn, køleskab og spisebord. I stuen er der en komfortabel sofa og TV, DVD- og CD-afspiller. Badeværelset har dush/brus og toilet. Udenfor på terassen er der jacuzzi, gasgrill og behagelige havemøbler, her kan I nyde sene og smukke aftener under midnatssolen. Der er også parkeringsmuligheder til lejet bil. 

Lejeprisen inkluderer omkostningerne for EL, vand og opvarmning. Leje af sengetøj og håndklæder koster ekstra. Lejetageren er ansvarlig for rengøringen af feriehuset.

Seværdigheder

Prisforespørgsel

Thingvellir Nationalpark

Island ProTravel - Thingvellir

I har nu rig lejlighed til at udforske det naturskønne Sydisland med de mange spektakulære seværdigheder, som bl.a. Nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Et betagende smukt vulkansk landskab af stor geologisk og historisk interesse - stedet hvor de islandske vikinger mødtes, løste stridigheder og vedtog nye love, og som nu er på UNESCOs verdensarvsliste.  

Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv.

Geysir

Island ProTravel - Strokkur ved Geysir

Tæt på finder I også det spændende Geysir område, med de mange varme boblende kilder og gejseren Strokkur der dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut og kaster imponerende kaskader af vand 20-30 meter op i luften.

Et besøg ved Geysir er et must for alle som rejser til Island. Et spektakulært syn, I sent vil glemme!

Gullfoss

Island ProTravel - Gullfoss

Ikke langt fra feriehuset findes Islands mest kendte vandfald Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter, der velfortjent er at finde på top 10 listen over verdens smukkeste vandfald - tag vandreskoene på, gå på opdagelse og lad jer fascinere af dette fantastiske syn!

På denne tur kan man også inkludere et besøg i den berømte Blå Lagune på Reykjanæs halvøen - her kan I nyde en afslappende svømmetur under åben himmel i det smukke lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Lagunen ligger kun ca. 10min. fra lufthavnen og kan derfor også besøges ved ankomst eller afrejse til/fra Island. Husk badetøj og håndklæde og ellers er der mulighed for at leje begge dele ved indgangen.

Island ProTravel har flere feriehuse i området - kontakt os for flere alternativer, som måske passer jer bedre.

Pris per uge

Lavsæson Højsæson
Fra kr. 10,399,- Pr. uge Fra kr. 9,399,- Pr. uge

Lavsæson 01.09 - 31.05
Højsæson 01.06 - 31.08

Feriehuset lejes ud på ugebasis torsdag til torsdag eller søndag til søndag. Priser for kortere ophold eller helligdage på forespørgsel.

Rengøring skal gøres af lejetager.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 1303

Prisen inkluderer

  • Feriehus: Ljoseheimar for op til 4 personer
  • Faciliteter som nævnt ovenfor i husbeskrivelsen
  • Strøm, vand og opvarmning

Ikke inkluderet

  • Slutrengøring
  • Sengetøj og håndklæder ca. DKK 220