Sæson:
Hele året
Pris fra:
Du bestemmer!
Varighed:
2+ dage
Afrejse:
Hver dag!

Beløn de ansatte når de fortjener det

Kontakt os

Om det er en person som har vundet en intern konkurrence, eller om hele firmaet har udmærket sig i løbet af året, så er vi eksperter i at tilrettelægge en uforglemmelig oplevelse for alle. En rejse til Island er noget man aldrig vil glemme - roen og afslappetheden ved de varme kilder, Reykaviks fantastiske leben og trendy café og restaurantliv, den spektakulære islandske natur med vulkaner, vandfald og imponerende gejsere. Island er en destination for dem, som ønsker mere!

Beløn de ansatte når de fortjener det


 

Bliv inspireret

Kontakt os

Ankomst

Island ProTravel billeder

Ved ankomst til Keflavik lufthavn bliver deltagerne mødt af vores chauffør, som står i ankomsthallen og venter. Chaufføren hjælper med baggage til bilen der står klar udenfor, og kører gæsterne til Den Blå Lagune. Her kan man nyde en dejlig svømmetur under åben himmel i det varme, lyseblå, mineralrige vand, omgivet af store sorte lavasten - en helt unik oplevelse og den perfekte start på Islandsrejsen! Efter ankomst til hotellet og in-check, kan resten af dagen bruges til at udforske Islands charmerende hovedstad Reykjavik, der bugner af hyggelige og trendy caféer, butikker og restauranter. Om aftenen kan gæsterne nyde et lækkert, traditionelt måltid på en af Islands bedste restauranter, før de skal til koncert i Harpa Koncerthus.

Islands højdepunkter

Island ProTravel - Gullfoss

Som perler på en snor finder I Islands mest besøgte og anerkendte attraktioner langs den gyldne cirkel. Der venter jer en uforglemmelig naturoplevelse på denne heldagstur, hvor vi bl.a. besøger den smukke Thingvellir Nationalpark, hvor verdens første demokrati, det islandske parlament "Althingi" blev grundlangt i år 930 - Thingvellir er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Her kan man også se midten af Atlanterhavets højderyg stige op fra havet og Europa og Amerikas tektoniske plader langsomt glide fra hinanden, med ca. 1 cm om året. Herfra fortsætter vi til det mægtige og mest populære vandfald i Island; Gullfoss og videre til de varme, boblende kilder i Geysir området. Det er her gejseren Strokkur dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut og kaster imponerende kaskader af vand 20-30 meter direkte op i luften - et syn, selv de mest berejste betages fuldstændig af. Turen varer ca. 8 timer og tilbage i Reykjavik, kan I frit nyde byens fantastiske leben, butikker, restauranter og underholdning. 

Hjemrejse

Island ProTravel - Icelandair

Efter en mindeværdig tur på vulkanøen, kører chaufføren nu deltagerne tilbage til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark. Hvis afrejse er om aftenen, er det muligt at inkludere en af mange forskellige udflugter fra Reykjavik. Du kan se alle vores udflugter her.

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.