Møder der tæller

Vi sørger for at dine møder går smidigt, både for dig og dem du skal have møde med. Fortæl os hvad du ønsker, så ordner vi flybilletter, overnatning, mødelokaler, forfriskninger og mere til. Island ProTravel er førende udbyder af pakkerejser til Island i Europa, og har kompetancen som behøves for at planlægge, tilrettelægge og gennemføre selv de mest krævende rejser. 

Vi har mere end 20 års erfaring med firmarejser til Island, herudover har vi også et team i Reykjavik, der står klar til at hjælpe ved uforudsete hændelser.   

Kontakt os for et tilbud!

Vores team

 • Gudmundur Kjartansson

  Gudmundur Kjartansson

  Adm. Direktør

 • Lena Valdís Larsen

  Lena Valdís Larsen

  Sales and Travel Consulting

 • Sophia Kaletta

  Sophia Kaletta

  Online Marketing

Vores kontor:

11 grunde til at rejse med os

 • 01

  De juridiske aspekter

  Når du booker hos Island ProTravel, foretager du en reservation med en lokal virksomhed der er registreret i Danmark og hvor danske love og regler er gældende. I tilfælde af problemer er det naturligvis meget nemmere at føre din sag, i stedet for at skulle kontakte udenlandske firmaer, hvor andre love og regler måske er gældende. 

 • 02

  Vores team og fremragende knowhow

  Island ProTravel har stor lokal viden, erfaring og knowhow indenfor Islandsturisme. Når du booker hos os, kan du være sikker på, at få den bedste kvalitetsrejse og mest for pengene.

 • 03

  Produkterne

  I løbet af årene har vi nøje udvalgt en god blanding af services og produkter i Island til en fornuftig og fair pris i forhold til kvalitet. Vi tjekker personligt alle de services som vi sælger, for at sikre at alle vores gæster får den rigtige og fair service som de betaler for. Vi sælger ikke kun færdige pakkerejser, vi skræddersyr også din individuelle rejse. Se vores store udvalg af rejser og lad os vide, hvad du ønsker!

 • 04

  Vi informerer dig grundigt om produkterne

  På vores hjemmeside og i vores brochurer finder du god og informativ information om de produkter vi sælger. Hvis du ønsker yderligere info eller flere detaljer om bestemte services, er du altid velkommen til at kontakte os.

 • 05

  Rejsegarantifonden - vi sikrer dine penge

  Island ProTravel er naturligvis som det er lovpligtigt, medlem af Rejsegarantifonden i Danmark - vores medlems nr. er 2263. Dette sikrer dine penge i tilfælde af, at vi eller en af vores leverandører i Island går konkurs. Venligst bemærk at hvis du booker individuelle services direkte i Island på internettet, så har du ingen garanti ved konkurs.

  Venligst se vores booking betingelser for yderligere information og se rejsegarantifondens hjemmeside her.

 • 06

  Priser

  Island ProTravel er med sine kontorer i 7 forskellige lande, en af de førende udenlandske operatører der sælger rejser til Island. Takket være den store volume af services vi køber i Island, kan vi garantere vores gæster mest for pengene - større antal = bedre priser. Vi tilbyder ikke nødvendigvis altid den billigste pris på markedet, men vi tilbyder helt sikkert den bedste pris/værdi af produktet der er mulig. Vores priser er konkurrencedygtige til det du finder på internettet for den samme kvalitet.

 • 07

  Vi taler dit sprog og vi er i dit land

  alle vores kontorer finder du en person som taler dit sprog, hvilket gør at misforståelser og problemer undgås. Du kan ringe til os, skrive til os eller besøge os på flere af de danske rejsemesser i løbet af året.

 • 08

  Betalingsbetingelser og fleksibilitet

  Vores betalingsbetingelser er de samme, som er generelt gældende i Danmark. Vi forventer ikke, at du betaler det fulde beløb når du booker rejsen, som du skal ved online booking. Vi er meget fleksible og opkræver ikke høje gebyrer for at ændre individuelle produkter. Vores refunderings policy for services som du af den ene eller anden årsag ikke kunne benytte, er meget fleksibel.

 • 09

  Rejsedokumenter

  Island er ikke en billig destination og vi ønsker ikke at sælge den sådan. Vores gæster betaler en fornuftig pris, for det produkt vi sælger og har derfor retten til at modtage gode og brugbare rejsedokumenter. Vi sætter en stor ære i, at sende dig kvalitets rejsedokumenter, som du kan bruge til forberedelse af din rejse og når du rejser rundt i Island. 

 • 10

  Vores eget Island ProTravel servicekontor i Island

  Island ProTravel er den eneste udenlandske turoperatør, der har eget servicekontor i Island året rundt. Vi tilbyder Meet & Greet service, samt en 24/7 vagttelefon hvis du har behov for hjælp, eller hvis du har spørgsmål under din rejse i Island. På kontoret sælger vi også mange forskellige lokale udflugter og du er naturligvis altid velkommen til at besøge vores kontor i Reykjavik. 

 • 11

  Bæredygtig rejse

  Vi fremmer bæredygtig turisme i Island. Vi arbejder primært med hoteller der har det islandske miljø certifikat Vakinn (www.vakinn.is/en), og med Europcar, det eneste ISO 14001 certificeret biludlejningsfirma i Island. Læs mere om bæredygtige rejser i Island.