Sæson:
April - September
Pris fra:
6082,- Pr. person
Varighed:
9 dage / 8 nætter
Afrejse:
Tirsdag

Enhver fiskers drømmetur!

Prisforespørgsel

Vores havfisketure er blevet udviklet over en årrække i samarbejde med professionelle fiskere, erfarne hobbyfiskere og rejsende. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores fiskerejser.

Alle standard fisketure inkluderer indenrigsfly tur/retur, overnatning, fiskebåd, båd-forsikring, bagagetransport, billeje og alle skatter og afgifter.

Enhver fiskers drømmetur!

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Den islandske fiskerigdom kommer fremfor alt, fra de strømforhold der er langs vestfjorderne. Fra Mexico kommer den varme Golfstrøm, som deler sig i tre strømme mellem Skotland og Island: den nordatlantiske-, den norske- og Irmingerstrømmen. Irmingerstrømmen transporterer relativt varmt vand til den islandske nordvestkyst. Her mødes strømmen af det iskolde vand fra Østre Grønlandstrømmen, der på sin tur leder mængder af næring fra ishavet - disse forhold er helt unikke. Dette i kombination med det fuldstændig klare og rene vand og den stramme fiskepolitik, gør fiske- rigdommen i Island enorm.

Vores koncept bygger på en helhedsløsning med smidige transporter, komfortable overnatningsteder og spændende fiskeaktiviteter. Du vælger destination og tidspunkt, så arrangerer vi alt hvad du behøver, for at få en fiskeoplevelse for livet.

Ankomst Island – indenrigsfly til Isafjördur

Island ProTravel

Ankomst til Keflavik som er Islands internationale lufthavn. "Meet and greet" i lufthavnen og transfer til indenrigslufthavnen i Reykjavik. Fly til Isafjördur i Nordvestisland (ca. 40min.). Her møder I vores personale, som tager jer med til Suðureyri/Flateyri for indkvartering samt afhentning af båd og leje af bil i 7 dage inkl. 200 kilometer/dag i Vestfjordene. Vores fiske guider og service staff vil være tilgængelige for jer under hele opholdet her.

Big Fishing

Island ProTravel - Fisketur i Island

Så skal der fiskes i Suðureyri eller Flateyri! 

I byen er der en lille butik, en swimming pool, en pub/restaurant og en havn. Byen er ikke ret stor og derfor er også denne del af Island forholdsvis øde. Du kan fiske i fred og ro og pga. den nordlige beliggenhed går solen sent ned på denne tid af året, du kan derfor fiske til langt ud på natten, hvis du ønsker det.

Indenrigsfly retur til Reykjavik - Hafnarfjördur

Island ProTravel - Reykjavik

Efter en fantastisk uge er det tid til at aflevere båden. Bustransfer til lufthavnen i Isafjördur og fly tilbage til Reykjavik. I Reykjvaik lufthavn møder I vores personale, der sørger for transport med bus til hotellet i Hafnarfjördur - kun ca. 15 minutter fra Reykjavik.
Vi hjælper naturligvis gerne med at reservere eventuelle udflugter.

Hjemrejse

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Morgenmad på hotellet inden der er afgang til Keflavik Lufthavn for afrejse til Danmark. 

Vi anbefaler et besøg i den berømte Blå Lagune på vejen til lufthavnen (ikke inkl.), her kan du nyde en afslappende svømmetur under åben himmel i det smukke lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Lagunen ligger kun ca. 10 min. kørsel fra Keflavik lufthavn. Husk badetøj - ellers er der mulighed for, at leje dette ved indgangen.

Pick-up og transport fra hotellet til lufthavn (eventuelt via Den Blå Lagune). 

Fisk

Island ProTravel - Fisketur i Island

Der havfiskes fra en 8m lang båd med kahyt og professionelt havfiskeudstyr. Vi benytter havfiskestænger 20-50 lbs, pilks på ca 400–700g, gummifisk på 20-30cm og 300-500g. Naturlig agn som makrel eller blæksprutte vil guiderne altid have tilgængelig. Der fiskes på en gennemsnitlig dybde på ca. 30–60m, for det meste sandbund med lidt skaller og næsten ingen sten. Den sædvanlige fangst er torsk op til 30kg, kuller, steinbit op til 12kg, havtaske op til 20kg og helleflynder op til 250cm og mere end 200 kg.

Du vil få mulighed for, at købe 20kg luksus fisk med hjem. Pakken indeholder en blanding af 4 forskellige typer frosset fiskefilet i termoposer (ikke egen fangst).

Pris per person

Sæson 2 Personer 3 Personer 4 Personer 5 Personer 6 Personer
Højsæson 15210,- Pr. person 12126,- Pr. person 10476,- Pr. person 10033,- Pr. person 9081,- Pr. person
Mellemsæson 14559,- Pr. person 12023,- Pr. person 10052,- Pr. person 9769,- Pr. person 8647,- Pr. person
Lavsæson 7921,- Pr. person 7544,- Pr. person 7063,- Pr. person 6601,- Pr. person 6082,- Pr. person

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 1102

Prisen inkluderer

 • Alle nævnte transfers i Island.
 • Indenrigsfly Reykjavik-Isafjördur tur/retur inkl. 20kg frosset fisk.
 • Alle lufthavnsskatter og afgifter.
 • Transport af bagage.
 • 7 nætter i Feriehus (efter eget valg og afhængig af antal personer) inklusiv varme, vand, el, sengelinned, håndklæder og slutrengøring.
 • 1 nat på 3*** hotel i Hafnarfjördur (i 2-3 sengsværelse m. dusch/toilet) inkl. morgenmad.
 • Leje af bil i 7 dage inkl. 200 kilometer pr. dag i Vestfjordene.
 • 1 x dieselbåd - 7,80m / 130HP med førerhus, fishfinder, GPS-cardplotter, radio, sikkerheds- udstyr mm. (ekskl. diesel).
 • Instruktion (båd og fiskeri) af vores fiskeguider ved ankomst til Flateyri.
 • Al nødvendig rejse- og fiskeinformation " Iceland-Info-Brochure".
 • Søkort.

Ikke inkluderet

 • Fly Danmark-Island tur/retur er ikke inkluderet, men vi hjælper naturligvis gerne med booking.
 • Afbestillingsforsikring
 • Der er mulighed for at købe 20kg luksus fisk i forberedt termokasse til at tage med hjem. Prisen er ca. Kr. 755,-