Sæson:
Hele året
Pris fra:
-
Varighed:
Variabel
Afrejse:
iht. flyafgange

Vi skræddersyer Islandsrejser til rejsebureauer

Prisforespørgsel

Om det er rundrejse med bus og guide, cruise, aktiv- eller speciel interest ture, så har Island Pro Travel over 20 års erfaring med organisering af grupperejser til Island. Med vores stærke netværk, knowhow, erfaring og gode allotments, designer vi de mest attraktive rejser til Island. 

Vi skræddersyer Islandsrejser til rejsebureauer

Island ProTravel

Island ProTravel - Svartifoss

Takket være et omfattende netværk i Island med betydelige hotelkvoter, kan vi forhandle de bedste fordele for vores grupperejser. Alene i 2016 havde vi over 450 gruppeture til Island. I tillæg til kompetance og en unik destination, ligger hemmeligheden bag vores succes i et bredt netværk af lokale leverandører, hvilket er essentielt, når man organiserer gruppe- og incentiverejser.

 Island ProTravel har guider som taler skandinavisk og et servicekontor i Island, der er døgnåbent i højsæsonen. Vi har kontor i 7 forskellige lande og i 2015 åbnede vi et nyt selskab; Island ProCruises med cruises fra Island til Grønland og Island rundt. 

Harpa Einarsdottir

Vores daglige leder, Harpa har lang erfaring med salg af rejser til Island, men har også i flere år arbejdet med forretningsrejser verden rundt. Hun er en serviceminded islænding, som flyttede til Norge i 1999. Hun har grundigt kendskab til det skandinaviske marked og i kombination med hendes dybdegående lokalkendskab til Island, er du i de bedste hænder, når du skal planlægge og bestille både individuelle og grupperejser til Island. 

Send os en forespørgsel med oplysninger om hvilken type tur du kunne tænke dig, at vi arrangerer for dig. Denne information gør os bedre forberedt på den efterfølgende telefonsamtale, hvor vi aftaler det videre samarbejde. 

Fordele

  • Stort netværk af lokale leverandører
  • Særdeles gode allotments på hoteller
  • Konkurrencedygtige gruppevilkår

REJSER MED ISLAND PROTRAVEL

  • Servicekontor midt i Reykjavik
  • Døgnåben servicetelefon i højsæsonen
  • Mere end 20 års erfaring