Sæson:
06 Maj - 23 September
Pris fra:
17899,- Pr. person
Varighed:
6 dage / 5 nætter
Afrejse:
Søndag

6 dages spændende rundrejse med guide

Prisforespørgsel

På denne fantastiske rundrejse med en af vores erfarne engelsktalende rejseledere, oplever du imponerende vandfald, sprudlende gejsere og Islands mest naturskønne områder, som bl.a. Skaftafell Nationalpark og gletsjerlagunen Jökulsárlón med de smukke flydende isbjerge, samt Vestmannaøernes interessante og helt unikke natur med talrige søpapegøjer.

6 dages spændende rundrejse med guide

Ankomst til Island

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Efter ankomst til Keflavik Lufthavn starter vi Islandsrejsen med et besøg i den berømte Blå Lagune på Reykjanæs halvøen - entré og leje af håndklæde er inkl. Her kan du nyde en afslappende svømmetur, under åben himmel i det smukke lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af varmt mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse! Husk badetøj. Lagunen ligger kun ca. 10 min. fra lufthavnen og ca. 40 min. fra Reykjavik. Herefter kører vi videre til hotellet i Reykjavik.

Vestmannaøerne - Nordens Pompeji

Island ProTravel - Søpapegøjer i Island

Efter morgenmaden møder rejselederen os på hotellet og turen starter langs sydkysten med første stop ved det pragtfulde vandfald Seljalandsfoss, hvor der er mulighed for en gåtur bag vandfaldets kaskader. Herfra videre til havnen, Landeyjahöfn hvorfra det kun tager ca. 30 min. med færgen Herjólfur, at sejle til en af Islands bedst bevarede hemmeligheder - Vestmannaøerne. Vi sejler til Heimaey, som er den største og eneste beboede af øerne, og oplever bl.a. Storhöfdi med det fantastiske fugleliv, det er også her de smukke søpapegøjer yngler. Herefter går vi en tur op til krateret af den verdenskendte vulkan Eldfell, der var i udbrud i 1973 og som dækkede en stor del af øen med lava og aske, her udforsker vi også floraen i det nye lavafelt. Om eftermiddagen vil der være tid til, at udforske øen på egen hånd. Entré til Eldheimar Museum er inkl. Overnatning på Heimaey.

Den islandske sydkyst

Island ProTravel - Reynisfjara

Efter morgenmaden sejler vi tilbage og fortsætter turen langs den betagende islandske syd- kyst mod det spektakulære vandfald Skógafoss. Undervejs besøger vi landmændene på gården Thorvaldseyri, som ligger ved foden af den verdensberømte vulkan Eyjafjallajökull, der sidst var i udbrud i foråret 2010. Her er åbnet et familiedrevet visitor's center i 2011, hvor gæster kan se en 20min. film om det sensationelle naturfænomen. Vores næste stop er Skógar museet, inden vi fortsætter via Sólheimajökull Gletsjeren til den sorte Reynisfjara strand. Middag og overnatning nær Vík/Kirkjubæjarklaustur.

Skaftafell - Jökulsárlón gletsjer lagune

Island ProTravel - Skaftafell

Morgenmad på hotellet. I dag venter der endnu en dag med uforglemmelige natur- oplevelser. Vi besøger Skaftafell nationalpark, som er et af Islands mest naturskønne områder, beliggende ved foden af Europas største gletsjer, Vatnajökull. Turen fortsætter til gletsjerlagunen Jökulsárlón, der med sine flydende isbjerge i Islands dybeste sø, er en af vulkanøens absolutte perler. Vi har inkluderet en sejltur i lagunen mellem de smukke isbjerge og hvis vi er heldige, ser vi også et par nysgerrige sæler. Hele dagen igennem nyder vi det fantastiske syn af Europas mægtigste gletsjer, Vatnajökull. Middag og overnatning i området ved Vík/ Kirkjubæjarklaustur.

Geysir - Gullfoss - Thingvellir

Island ProTravel - Geysir

Morgenmad på hotellet. I dag skal vi opleve Islands mest populære seværdigheder. Vi besøger de varme, boblende kilder i Geysir området, hvor gejseren Strokkur dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut. Fra Geysir fortsætter vi til Islands mest omtalte vandfald, Gullfoss og man forstår prompte, hvorfor Gullfoss findes på top 10 listen over verdens smukkeste vandfald! Næste stop er nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930, et betagende smukt vulkansk landskab af stor geologisk og historisk interesse. Turen ender i Reykjavik, hvor vi tager afsked med vores guide. Aftenen er til fri disposition i Reykjavik.

Hjemrejse

Island ProTravel - Icelandair

Transport fra dit hotel i Reykjavik til Keflavik Lufthavn for afrejse til Danmark.

Dato Dobbeltværelse Enkeltværelse
Maj Fra kr. 13599,- Pr. person Fra kr. 16299,- Pr. person
Juni - August Fra kr. 15399,- Pr. person Fra kr. 19499,- Pr. person
September Fra kr. 15199,- Pr. person Fra kr. 19299,- Pr. person

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 0308

Prisen inkluderer

 • Direkte fly Danmark - Island t/r
 • Alle lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport lufthavn-hotel, via Den Blå Lagune
 • Den Blå Lagune - Entré og håndklæde
 • Transport hotel-lufthavn
 • 5 overnatninger med eget bad/toilet og morgenmad
 • 2 x middag
 • Rundrejse med engelsktalende guide ifølge programmet
 • Entré til Skogar museet
 • Entré til Eyjafjallajökull Visitor Centre
 • Entré til Eldheimar Museum
 • Færge til/fra Vestmannaøerne
 • Bådtur i gletsjerlagunen Jökulsárlón

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring