Sæson:
Hele året
Pris fra:
Pristilbud
Varighed:
3+ dage
Afrejse:
Hver dag!

Oplev Island med vennerne (5-9 personer)

Prisforespørgsel

Skal du og vennerne på tur, men I er akkurat lidt for mange til at arrangere det hele selv? Så har vi den perfekte løsning for jer. Vi har gennem mange år etableret gode aftaler med hoteller, luftfartselskaber og kan tilbyde en række spændende aktiviteter, mens I er i Island.

 

Oplev Island med vennerne (5-9 personer)

Bliv inspireret

Prisforespørgsel

Ankomst

Island ProTravel billeder

Når I ankommer til Keflavik lufthavn henter I FlyBus-billetterne ved skranken og bliver kørt til Den Blå Lagune. Her kan I nyde en dejlig svømmetur under åben himmel i det varme, lyseblå, mineralrige vand, omgivet af store sorte lavasten - en helt unik oplevelse! Når I er færdige, blevet dejlig varme og har fundet roen, tager I bussen videre ind til hotellet i Reykjavik. Dagen bruger I til at udforske Reykjaviks urbane og moderne byliv. Det bugner af caféer, butikker og restauranter i centrum og der er noget for enhver smag. Om aftenen går vi ombord på en af Reykjaviks mange hvalsafari-både. En spændende og meget fascinerende oplevelse! Har du ikke set hvaler før, så bør du ikke gå glip af denne tur!

 

Den Gyldne Cirkel

Island ProTravel billeder

Som perler på en snor finder du Islands mest besøgte og anerkendte attraktioner langs den gyldne cirkel. Der venter jer en uforglemmelig naturoplevelse på denne heldagstur, hvor vi bl.a. besøger den smukke Thingvellir Nationalpark, hvor verdens første demokrati, det islandske parlament "Althingi" blev grundlagt i år 930 - Thingvellir er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Her kan man også se midten af Atlanterhavets højderyg stige op fra havet og Europa og Amerikas tektoniske plader langsomt glide fra hinanden, med ca. 1 cm om året. Herfra fortsætter vi til det mægtige og mest populære vandfald i Island; Gullfoss og videre til de varme, boblende kilder i Geysir området. Det er her gejseren Strokkur dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut og kaster imponerende kaskader af vand 20-30 meter direkte op i luften - et syn, selv de mest berejste betages fuldstændig af. Turen varer ca. 8 timer og tilbage i Reykjavik, kan I frit udforske byens fantastiske leben, butikker, restauranter og underholdning.

Hjemrejse

Icelandair

Efter en spændende, sjov og indholdsrig rejse til Island er det nu ved at være tid til at vende næsen hjemad. FlyBus tager jer med tilbage til lufthavnen for afrejse til Danmark.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.