Sæson:
Hele året
Pris fra:
Pristilbud
Varighed:
2 - 10 dage
Afrejse:
Alle dage!

Eksklusiv Islandsrejse med egen guide

Prisforespørgsel

Udforsk Island på den mest autentiske måde - med din helt egen private guide og chauffør, som kender landet af ild og is til mindste detalje. Bliv inspireret når du sammen med din guide planlægger den ultimative rejseoplevelse. 

Turen er mulig året rundt og uanset hvilken sæson du vælger, vil du få et køretøj, som er perfekt egnet til årstiden. Din terrængående super jeep sørger for den maksimale komfort og fleksibilitet

Eksklusiv Islandsrejse med egen guide

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

SKRÆDDERSY DIN EGEN PERSONLIGE ISLANDSREJSE - SOM DU VIL HUSKE FOR ALTID!

Island ProTravel - Vestmannaøerne

Alle årstider er fantastiske i Island - sommeren (maj-august) er domineret af det næsten konstante dagslys, efterår og vinter byder på nordlys der danser over den smukke polarhimmel, september og oktober fortryller med sine pragtfulde farver.

Du vælger rejsedatoer og vi skræddersyer - sammen med din private guide - et ruteforslag. Vejret, vejtilstand og ikke mindst dig selv bestemmer alt andet. Forestil dig at tilbringe en hel dag i det uberørte islandske højland, hvor du kan stoppe lige når du har lyst, og tage billeder eller blot nyde stilheden og naturen. Oplev områder der kun er tilgængelige for få rejsende, og få samtidig unik insider viden fra din private guide. Følg din guide på en spontan vandretur og oplev landet fra en helt anderledes vinkel. På alle vores ture er der naturligvis også mulighed for, et afslappende bad under åben himmel i en af Islands varme kilder.

Kontakt os for idéer og priser - send en uforpligtende forespørgsel, så kommer vi med et passende tilbud indenfor 24 timer

VORES ERFARNE GUIDER

Prisforespørgsel

INGI THORBJÖRNSSON

Ingi Thorbjornsson, ejer af vores partnerfirma Boreal, er født og opvokset i Island. Siden barndommen har han udforsket øen af ild og is, og er derfor blevet ekspert i hans hjemland. Han ser frem til at vise sine gæster Islands hemmeligheder.

PETRA MAZETTI

Petra er født i Sverige og har drømt om Island hele sit liv. Som 18 årig gik hendes drøm i opfyldelse. Hun flyttede til Island og uddannede sig i økonomisk videnskab, inden hun fik anden grad i landbrug med fokus på hesteopdræt. I dag har hun over 25 års erfaring indenfor lokal- turisme i Island og hun glæder sig til, at fremvise det land som stadig facinerer hende dagligt.

MATTHIAS ZAISER

Matthias flyttede til Island for 20 år siden direkte efter sin læretid. Han er certificeret rejseleder og guider grupper i alle størrelser rundt til Islands utallige seværdigheder. Hans enorme viden om den islandske geologi og historie sammen med hans entusiasme, gør ham til en af de mest erfarne guider i Island.

Super Jeeps

Island ProTravel - SuperJeep

For at kunne navigere rundt i det kuperede islandske terræn, som er skabt af både jordskælv, vulkanudbrud og af vejret, må der solide køretøjer til. Der er mange område i Island, hvor normale biler ikke kan køre og campingturister er tvunget til at holde sig til de nationale veje. Super Jeeps derimod kan køre næsten overalt, hvilket gør denne tur perfekt for dig, som ønsker at sammensætte en helt personlig rejse med guide.

ISLAND TILBYDER EN BRED VIFTE AF UDFLUGTER

I Island finder du en lang række spændende udflugter og du finder helt sikkert også noget, som passer til dig.

Her kan du se alle de udflugter vi tilbyder. Manger du noget, eller har andre idéer, er du meget velkommen til at kontakt os.

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 0404