Sæson:
Vinter
Pris fra:
Pristilbud
Varighed:
2-4 dage
Afrejse:
Variabel

Den uforglemmelige julefrokost

Prisforespørgsel

Tag kolleger og venner med til julefrokost i Island! Oplev den magiske vinter- og julestemning i Island, krydret med et besøg i den berømte Blå Lagune og julefrokost på en af Reykjaviks hyggelige restauranter. Reykjavik er eventyrlig i december måned med sin smukke julebelysning, de legendariske 13 julemænd og juleshopping i verdensklasse - her kommer man hurtigt i den herligste julestemning. Nogle uger før jul åbner der et julemarked i Reykjavik centrum og i Hafnarfjördur.

Den uforglemmelige julefrokost

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Julefrokost rejserne starter sidste weekend i november og kører frem til sidst i december med afrejse fra København.

ANKOMST - DEN BLÅ LAGUNE OG REYKJAVIK

Island ProTravel - Jul i Island

Flyrejse fra København til Keflavik. Ankomst til Keflavik Lufthavn og transport til dit valgte hotel i Reykjavik. Der gøres stop undervejs ved Den Blå Lagune på Reykjanæs halvøen, hvor man kan nyde et afslappende bad under åben himmel i det varme, mineralrige turkise vand, omgivet af store lavasten - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Den berømte Blå Lagune ligger kun ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen og ca. 40 min. fra Reykjavik. Husk badetøj - ellers er der mulighed for at leje dette ved indgangen.

Aftenen er til fri disposition og vi hjælper gerne med, at vælge og reservere bord på en af Reykjaviks lækre restauranter.

DEN GYLDNE CIRKEL OG JULEMIDDAG

Island ProTravel - Strokkur

Oplev både smuk natur og historisk tilbageblik på denne fantastiske dagstur, der tager dig til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Første stop på turen er Geysir området, hvor du kan se kogende vand sprutte 20-30 meter op i luften. Gejseren Strokkur er meget aktiv med sine udbrud ca. hvert 8. minut - man mærker virkelig naturens kræfter på nært hold her. Turen fortsætter til Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter - et vandfald på denne størrelse skal simpelthen opleves! Herefter går turen til Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de langsomt bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Om aftenen serveres der traditionel islandsk middag med gode drikkevarer. Restauranterne vi bruger ligger i centrum af Reykjavik og i gå afstand fra de hoteller vi benytter.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Prisforespørgsel

DAGEN TIL FRI DISPOSITION

Island ProTravel - Gletsjervandring

Denne dag er til fri disposition og åben for eventyr. Vi tilbyder en bred vifte af spændende udflugter, som f.eks. en snescootertur, gletchervandring, rideture eller SuperJeep Safari i det smukke islandske vinterlandskab. Mulighederne er mange, og vi hjælper naturligvis med at booke det helt rigtige til jer. Bliv inspireret af vores udflugtsprogram her.

Om aftenen anbefaler vi, at I booker en nordlystur, hvor I oplever det spektakulære naturfænomen - Aurora Borealis! Læs mere om udflugten her. 

AFREJSE

Island ProTravel - Icelandair

Efter en oplevelsesrig rejse til Island, er det på tide at vende næsen hjem mod Danmark.

I bliver hentet på hotellet og kørt til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark.

UDFLUGTER VI ANBEFALER

Prisforespørgsel

Super Jeep

Island ProTravel - SuperJeep

I bliver hentet af Super-Jeep'en og chaufføren tager jer med ud i området rundt om Reykjavik. Det er først når chaufføren svinger af vejen og tager jer med ud i landskabet, hvor almindelige busser og biler ikke kan køre, at I virkelig forstår, hvorfor man behøver disse seje køretøjer. Kuperet terræn og is gør turen spændingsfyldt og virkelig morsom. Chaufføren kender spillet mellem jeep og natur rigtig godt, således at I får en sikker men actionfyldt dag. 

HVALSAFARI

Island ProTravel - Hvalsafari

Turen starter fra Reykjaviks gamle havn, bare nogle minutter fra centrum. Bådene er af høj kvalitet, godt indrettet og har mange siddepladser indenfor, samt store vinduer og der er god plads oppe på dækket. Der er også internetadgang og toiletter. I får mulighed for, at opleve de kæmpe hvaler i deres naturlige omgivelser. Der er på denne tur, store chancer for at spotte spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler. Om bord på båden er der en guide, som fortæller om de forskellige slags hvaler, steder i nærheden og Islands historie. Turen er fantastisk både interaktiv og lærerig. 

Læs mere om udflugten her.

Gourmet oplevelse

Island ProTravel - Reykjavik food walk

På denne tur vil en guide vise jer rundt i Reykjavik centrum og tage jer med på spændende restauranter. Her kommer I til at smage på 13 forskellige traditionelle retter. Det første folk tænker på, når nogen nævner Island, er nok ikke mad, men dermed ikke sagt at mad ikke er en stor del af den islandske kultur. Denne rundtur tager 4 timer og man får et godt indblik i byens aftenliv. I skal ind på 6 restauranter og smage 2-3 retter hvert sted. På trods af at fokus på denne tur er traditionel islandsk mad, har vi valgt ikke at servere fermenteret haj og gedetestikler. I stedet fokuseres på det som islændinge spiser i dag og til hverdag. På menuen finder du bl.a. skyr, hjemmelavet is, pølser mm.

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 0401

Prisen inkluderer

  • Direkte fly Danmark - Island t/r
  • Alle lufthavnsskatter og afgifter
  • Transport med flybuss t/r
  • Overnatning på valgt hotel i Reykjavik med morgenmad
  • Den Blå Lagune - Entré og håndklæde
  • Udflugt: Den Gyldne Cirkel
  • Islandsk julemiddag

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring
  • Alkohol