Sæson:
Juni - September
Pris fra:
17700,- Pr. person
Varighed:
8 dage/ 7 nætter
Afrejse:
Onsdag

Island rundt med dansktalende guide

Prisforespørgsel

Denne populære og behagelige bustur er for alle der ønsker, at opleve Islands spektakulære natur og historie med en erfaren og informativ rejseleder. Tag med på opdagelse i Islands enestående landskab og oplev bl.a. den berømte Blå Lagune, Myvatn og Nordislands vulkanske områder med pseudokratere og forunderlige lavaformationer, Øst- fjordene, den billedskønne Skaftafell Nationalpark og gletsjerlagunen Jökulsárlón med de smukke flydende isbjerge, Gullfoss, Geysir, Thingvellir, vikingehistorie og meget, meget mere.

Island rundt med dansktalende guide

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst - Reykjavik

Island ProTravel - Reykjavik

Flyrejse fra København til Keflavik. Ankomst til Keflavik Lufthavn og transport til hotellet i Reykjavik. Byen har fantastiske shopping muligheder og du kan være heldig at finde gode tilbud på fx. uldprodukter og andre autentiske islandske varer. Reykjavik er også kendt for sine mange trendy og indbydende caféer og restauranter. Byen er lille og der er korte afstande mellem attraktioner, butikker og restauranter. 

GEYSIR -GULLFOSS - SYDKYSTEN

Island ProTravel - Geysir området

Efter morgenmaden møder rejselederen os i hotellets lobby. I dag starter rundrejsen for alvor - turen går til Geysir, det geotermiske område i dalen Haukadalur med de varme, boblende kilder og den velkendte sprudlende gejser; Strokkur, som dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut. Fra Geysir fortsætter vi til Islands mest omtalte vandfald, det mægtige Gullfoss, der velfortjent er at finde på top 10 listen over verdens smukkeste vandfald. Turen går videre langs Islands sydkyst til vandfaldet Seljalandsfoss, hvor der er mulighed for en gåtur bag vandfaldets kaskader. På Sydkysten besøger vi Museet Skogar, som giver et spændende indblik i lokalhistorien og vi ser det spektakulære 25 meter brede og 60 meter høje vandfald, Skogafoss. 

DYRHÓLAEY - SKAFTAFELL - GLETSJEREN VATNAJÖKULL

Island ProTravel - Reynisfjara

Vi kører til Dyrhólaey halvøen, som er hjemsted for mange forskellige arter af søfugle bl.a. også den smukke og farverige søpapegøje. Videre langs gletsjeren Myrdalsjökull og tager en gåtur på den imponerende sorte strand, som også er landets sydligste punkt. Herefter fortsætter vi mod øst til nationalparken Skaftafell og det helt specielle vandfald Svartifoss.

Overnatningen i dag ligger billedskønt ved foden af Vatnajökull, Europas største gletsjer.

Send os en uforpligtende forespørgsel

Prisforespørgsel

GLETSJER LAGUNEN JÖKULSÁRLÓN - ØSTFJORDENE

Island ProTravel - Jökulsárlón

Vi starter dagen med at køre gennem sandørkenen Breidamerkursandur til gletsjerlagunen Jökulsárlón med de imponerende smukke flydende isbjerge. Her er mulighed for en sejltur (betales på stedet) mellem isbjerge og sæler - et sandt paradis for enhver fotograf.

Efter stoppet kommer vi forbi fiskerbyen Höfn og videre gennem tunnelen under Almannaskard i Østfjordene. Dette område tilhører det geologisk ældste i Island, med klipper der er ca. 16-20 millioner år gamle.

EGILSSTADIR - MÝVATN - AKUREYRI

Island ProTravel - Mývatn

Efter en smuk tur gennem dybe dale og højtliggende fjorde når vi frem til dagens første stop, Egilsstadir, som er handelscentrum i Østisland. Vi kører over højlandet Mödrudalur til søen Mývatn, en af Islands helt unikke naturperler. Området omkring Mývatn byder på en frodig vegetation og mange fuglearter, hvoraf flere ikke findes andre steder i Europa. Vi udforsker vulkanske områder med pseudokratere, boblende mudderpøle og besynderlige lavaformationer i det geotermiske område, Námaskard. Mývatn tilbyder også en helt fantastisk badeoplevelse i de naturlige kilder i Mývatn Nature Bath (entré ikke inkl.). På vej til Akureyri besøger vi det imponerende vandfald Godafoss "Gudernes vandfald". 

AKUREYRI - SKAGAFJÖRDUR - BORGARFJÖRDUR

Island Protravel - Islandske heste

Dagen begynder med en kort byrundtur i Akureyri, "hovedstaden i nord". Vi gør ophold i Skagafjördur som er kendt for deres opdræt af heste. Dernæst kører vi ind i Borgarfjördur, området hvor sagaen om Egil Skallagrimsson fandt sted og hvor vi oplever verdens mest kraftfulde varmekilde, Deildartunguhver.

Turen går videre til Reykholt, som var hjemsted for Snorri Sturluson, den berømte islandske forfatter og politiker, der skrev Eddaen. Som afrunding på denne dag, besøger vi det smukke vandfald Hraunfossar og "børne" vandfaldet Barnafossar. 

Kontakt os for et uforpligtende pristilbud

Prisforespørgsel

BORGARFJÖRDUR - THINGVELLIR - REYKJAVIK

Island ProTravel - Thingvellir

I dag besøger vi Nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930, et betagende smukt vulkansk landskab af stor geologisk og historisk interesse - stedet hvor de islandske vikinger mødtes, løste stridigheder og vedtog nye love, og som nu er på UNESCOs verdensarvsliste. Det er også i dette område vi kan opleve Islands største sø, Thingvallavatn. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de langsomt bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn! Vi ankommer til Reykjavik hen på eftermiddagen og afslutter med en guided rundtur i Reykjavik, hvor vi besøger nogle af de største sevær- digheder. Ved ankomst til hotellet tager vi afsked med guiden. Resten af dagen er til fri disposition her i Islands charmerende hovedstad.

Afrejse

Island ProTravel billeder

I dag er sidste dag i Island og efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet i Reykjavik og kørt til Keflavik lufthavn for afrejse til Danmark.

Tillægsprodukter i denne pakke

Island ProTravel - Den Blå Lagune


Hvalsafari ved Akureyri

Tag med på en spændende hvalsafari. På nordkysten af Island er man næsten altid garanteret at se hvaler. Det er i dette område, man har størst chance for at se de fascinerende giganter i deres naturlige element. 

Bådtur på Jökulsárlón

Sejl mellem de mange smukke isbjerge på Jökulsárlón. Vatnajökull er Europas største gletsjer og et af udløbene fra denne gletsjer, har dannet en sø med flydende isbjerge. Man kan nyde udsigten over søen fra land, eller man kan tage med på en bådtur og komme helt tæt på isbjergene. 

Mývatn Nature Baths 

Det varme vand stiger op fra jordens indre og samles i et vidunderligt naturligt bassin - Mývatn Nature Baths. Her kan man få ro helt ind i sjælen samtidig med, at man nyder det pragtfulde mineralrige vand. 

Den Blå Lagune

Ved ankomst til Island kan vi anbefale et besøg i den berømte Blå Lagune. Da tager man bussen fra Keflavik Lufthavn til Reykjavik via Den Blå Lagune. Her kan man nyde et afslappende bad under åben himmel i det varme, mineralrige turkise vand, omgivet af store lavasten - en helt unik oplevelse!

Denne grupperejse kræver min. 15 (og max. 30) deltagere. Hvis turen ikke gennemføres, får man besked 3 måneder før afrejse.

Priser og afrejsedato

Dobbeltværelse Enkeltværelse
17700,- Pr. person 22200,- Pr. person

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 0303

Prisen inkluderer

 • Direkte fly Danmark - Island t/r
 • Alle lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport til og fra Keflavik Lufthavn
 • Dansktalende rejseleder iht. rejseplan
 • 7 overnatninger inkl. morgenmad
 • 5 x middag (udenfor Reykjavik)
 • Entré til to museer

Ikke inkluderet

 • Entré til den blå lagune
 • Bådtur i Jökulsárlón
 • Entré til Mývatn Nature Baths
 • Hvalsafari i Akureyri
 • Afbestillingsforsikring (10% af det samlede beløb)