Sæson:
Oktober - April
Pris fra:
12299,- Pr. person
Varighed:
6 dage /5 nætter
Afrejse:
Tirsdag og Torsdag

6 dages vinterrejse med nordlysjagt

Prisforespørgsel

Besøg Island og oplev det smukke, barske vinterlandskab med sprudlende gejsere, varme kilder, vulkaner og isbjerge. På denne fantastiske rundtur med rejseleder, kommer vi bl.a. til den berygtede Eyjafjallajökull vulkan og til den betagende Jökulsárlón Glacier Lagoon, med de flydende isbjerge. Smag på islandsk snaps og på brød bagt ved varme kilder. Med flere overnatninger udenfor byens lys, vil du være perfekt placeret i jagten på et af naturens helt store vidundere - det magiske nordlys!

6 dages vinterrejse med nordlysjagt

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Ankomst til Island

Island ProTravel - Reykjavik

Flyrejse fra København til Keflavik. Efter ankomst til Keflavik Lufthavn er der transfer til hotellet i Reykjavik.

Aftenen er til fri disposition og vi hjælper gerne med, at vælge og reservere bord på en af Reykjaviks lækre restauranter.

Northern Lights Center i Reykjavik - Thingvellir – Geysir – Gullfoss

Island ProTravel - Strokkur

Efter morgenmaden møder rejselederen os på hotellet. Dagen begynder med en tur til det spændende Northern Lights Center i Reykjavik, hvor vi lærer om fænomenet nordlys. Herefter går turen til nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament 'Althingi' blev grundlagt i år 930. Vi fortsætter til de varme, boblende kilder i Geysir området, hvor gejseren Strokkur dominerer med sine udbrud ca. hvert 8. minut. På vejen hertil ved Laugarvatn Fontana gør vi stop ved det geotermiske bageri og smager på nybagt brød - bagt direkte i undergrunden og serveret med frisk islandsk smør. Fra Geysir fortsætter vi til det mægtige vandfald Gullfoss og forstår straks, hvorfor Gullfoss findes på top 10 listen over verdens smukkeste vandfald! Overnatning på Hotel Fludir el.lign.

Den islandske sydkyst

Island ProTravel - Skogafoss

Turen i dag går langs den betagende islandske sydkyst. Vi skal opleve højdepunkter som det pragtfulde vandfald Seljalandsfoss - hvor der er mulighed for at komme ind bagved, samt  det spektakulære vandfald Skógafoss. Vi kommer forbi gletsjeren Mýrdalsjökull til Reynis- fjara, hvor du får lejlighed til at promenere på den mageløse sorte vulkanstrand til lyden af bølgerne fra det barske Atlanterhav. Overnatning på Hotel Kirkjubæjarklaustur el.lign, hvor vi slutter dagen med en guided nordlysjagt. Vi besøger også det nye Lava Centre, en interaktiv high-tech udstilling der skildrer den vulkanske aktivitet, jordskælv og skabelsen af Island for millioner af år siden.

Skaftafell nationalpark – Jökulsárlón gletsjerlagune med isbjerge

Island ProTravel - Jökulsárlón

I dag venter der endnu en dag med uforglemmelige naturoplevelser. Vi besøger Skaftafell Nationalpark, som er et af Islands mest naturskønne områder, beliggende ved foden af Europas største gletsjer, Vatnajökull. Turen fortsætter til gletsjerlagunen Jökulsárlón, der med sine flydende isbjerge i Islands dybeste sø, er en af vulkanøens absolutte perler. Der vil være mulighed for, at booke en sejltur i lagunen mellem de smukke isbjerge. Overnatning på Hotel Kirkjubæjarklaustur el.lign.

Eyjafjallajökull - Hveragerdi – Den Blå Lagune - Reykjavik

Island ProTravel - Den Blå Lagune

Vi udforsker området omkring Eyjafjallajökull. Vulkanen under gletsjeren har været i udbrud flere gange siden istiden, det bedst kendte udbrud var i 2010, hvor støv fra udbruddet lammede flytrafikken i hele Nordeuropa. Ved Volcano Visitor Center på Thorvaldseyri Farm, kan man se film og billeder fra Eyjafjallajökulls udbrud, og hvordan udbruddet påvirkede landskabet, samt resten af verden. Herfra går turen til Hveragerdi, som er et af de eneste steder i verden, der ligger placeret direkte i midten af et geotermisk område. Hveragerdi kaldes ofte "blomsterbyen" på grund af sine mange drivhuse, der alle opvarmes af de varme kilder i området. Vi fortsætter til Strandarkirkja, en kirke som ifølge myten bringer energi og held. Herfra kører vi videre langs kysten til Reykjanes halvøen, hvor vi besøger den berømte Blå Lagune. Her kan du nyde en afslappende svømmetur under åben himmel i det skønne lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39° - en helt unik oplevelse for krop og sjæl! Turen ender på hotellet i Reykjavik og aftenen er til fri disposition i den islandske hovedstad.

Hjemrejse

Island ProTravel - Icelandair

Morgenmad på hotellet i Reykjavik og transfer til Keflavik Lufthavn for afrejse til Danmark.

Dato Dobbeltværelse Enkeltværelse
1. Oktober - 30. Oktober Fra kr. 11799,- Pr. person Fra kr. 13999,- Pr. person
1. November - 30. April Fra kr. 11299,- Pr. person Fra kr. 12999,- Pr. person

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 0306

Prisen inkluderer

 • Direkte fly Danmark - Island t/r
 • Alle lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport med flybuss t/r
 • 2 nætter på hotel i Reykjavik, inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Hotel Fludir og Hotel Kirkjubæjarklaustur el.lign, inkl. morgenmad
 • Guided bustur fra dag 2 til dag 5
 • 3 x aftensmad - 1 ret inkl. kaffe/te på dag 2,3,4
 • Entré til Northern Lights Center i Reykjavik
 • Brød bagt i varme kilder på Laugarvatn Fontana
 • Besøg på det nye Lava Centre
 • Entré til Volcano Visitor Center ved Eyjafjallajökull vulkanen (indtil foråret 2017)
 • "Eldmessa" - en kort film om Laki udbruddet i 1783-1784
 • Den Blå Lagune - Entré og håndklæde
 • Nordlysjagt med guide til fods en udvalgt aften
 • Udstyr til nordlysjagt på dag 3 eller 4 (lommelygte & tæppe)
 • Vækning om natten for Nordlys (muligt på hoteller udenfor Reykjavik)

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring