Sæson:
hele året
Pris fra:
Pristilbud
Varighed:
Variabel
Afrejse:
Variabel

Und dig og dine noget ekstravagant - VIP i Island

Prisforespørgsel

På denne tur får I set hovedattraktionerne i Island samtidig med, at I har jeres egen private guide, eget køretøj, fantastisk overnatning og gode madoplevelser. Denne tur egner sig til jer der ønsker noget helt specielt, f.eks. bryllupsrejse, fejring af rund fødselsdag el.lign.

Lad os sørge for at samtlige i gruppen får deres livs oplevelse, mens I bare nyder dette enestående arrangement sammen på vulkanøen.

Und dig og dine noget ekstravagant - VIP i Island

Rejsebeskrivelse

Prisforespørgsel

Fortæl os hvad du vil have

Island ProTravel - Seljalandsfoss

At planlægge en rejse for 9+ mennesker kan være noget af en udfordring for den uerfarne. Derfor lønner det sig, at få professionelle til at tage sig af bestillinger og koordinering af guider, transport, overnatning, flybilletter, måltider med mere. På en rejse som denne fortæller du os hvad gruppen ønsker at opleve, hvor mange I er og hvornår I ønsker at rejse. Vi sender prompte et rejseforslag til jer og så ændrer og tilpasser vi der hvor det ønskes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Prisen inkluderer

Island ProTravel - Nordlys

Overnatning

På denne rejse bruger vi enten Hotel Borg i Reykjavik eller Hotel Grimsborgir. Disse to hoteller er noget af det bedste Island har at tilbyde.

Guide

Vores VIP gæster i Island har vi Ingi Thorbjörnsson til at tage sig af. Han er en erfaren guide med godt humør og lang baggrund i Islands rejseliv. Han er også ejer af vores datterselskab Boreal. En pligtopfyldende og klog mand med stort kendskab til Island.

Køretøj

Køretøj varierer alt efter gruppens størrelse.

 

Udflugter vi anbefaler

Prisforespørgsel

Den Gyldne Cirkel

Island ProTravel - Gullfoss

Den Gyldne Cirkel tager jer med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Første stop på turen er Geysir området, hvor I kan se kogende vand sprutte 20-30 meter op i luften. Gejseren Strokkur er meget aktiv med sine udbrud ca. hvert 8. minut - man mærker virkelig naturens kræfter på nært hold her. Turen fortsætter til Gullfoss, et 2-trins vandfald på 32 meter - et vandfald på denne størrelse skal simpelthen opleves! Herefter går turen til Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 - verdens første demokrati. Her ses også brudlinjen mellem den Nordamerikanske og den Europæiske kontinentalplade og man ser tydeligt, hvordan de bevæger sig væk fra hinanden - et imponerende syn der sætter tingene lidt i perspektiv. Thingvellir er naturligvis en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Eventyr på Sydkysten

Island ProTravel - Solopgang

På sydkysten kan I opleve gletsjere, fantastiske vandfald, sorte lavastrande og et rigt fugleliv. Første stop er ved Seljalandsfoss, et smukt 60 meter højt vandfald, som I også kan gå ind bag ved. Herefter går turen til Reynisfjara, en mageløs sort lavastrand, omgivet af lavasøjler og grotter. Turen går videre til Skogafoss, som er et af Islands største vandfald med sit 25 meter brede og 60 meter høje fald. Når vejret er klart, kan man se de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull. En heldagstur som giver jer et rigtig godt indblik i den helt unikke natur der findes i Island, og ingen ander steder på jorden.

Super Jeep

Island ProTravel - SuperJeep

Tag på eventyr med de gigantiske islandske Super-Jeeps. De kører nemt over alt i land- skabet og virker næsten ustoppelige på færden over gletsjere, floder, skarpe lavasten mm., I kommer til steder, hvor busser og almindelige biler ikke kan køre - dagen bliver med garanti fyldt med action og store naturoplevelser. Der køres helt tæt på de forskellige naturfæno- mener og I kan lade jer fascinere af, hvad vores jord har at byde på.

Chauffør og guide kender spillet mellem jeep og natur rigtig godt, således at I får en sikker men actionfyldt dag.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.

 

Tour kode: 0702