Sæson:
Maj - August
Pris fra:
15,650,- Pr. person
Varighed:
5 NÆTTER-4 RIDEDAGE
Afrejse:
Lørdag

Islands højdepunkter fra hesteryg

Prisforespørgsel

Denne fantastiske tur er en af vores mest populære rideferier, den inkluderer det mægtige vandfald Gullfoss og de varme kilder ved Geysir. Vi besøger også den smukke og historiske Thingvellir Nationalpark, hvor det islandske parlament ”Althingi” blev grundlagt i år 930 og hvor du kan se kontinentalpladerne langsomt glide væk fra hinanden - et meget specielt syn! Thingvellir er også en del af UNESCOs verdensarvsliste. Nyd denne enestående ridetur, hvor du kommer helt tæt på Islands største attraktioner.

Islands højdepunkter fra hesteryg

REJSEBESKRIVELSE

Perfekt tur for familier og ryttere der ønsker at se Islands mest berømte attraktioner fra hesteryg. Du bliver fortrolig med den islandske hest og islandsk sti-ridning i en afslappet atmosfære. Mens gruppen rider op til højlandet, vil du lægge mærke til ændringerne i naturen, jo højere du kommer op i landskabet. Her venter dig en fantastisk udsigt over bjergtoppe og isbræer.

Deltagere på denne tur er med på den længere "Gyldne Cirkel tur" i fire dage, men returnerer til Reykjavik på den femte dag, mens dem på den længere tur fortsætter.

Dag for Dag

Prisforespørgsel

REYKJAVÍK - BLESASTAÐIR GUESTHOUSE

Island ProTravel - Islandske heste

Pick-up kl. 18:00 på BSÍ busholdeplads. Her bliver deltagerne hentet af Íshestars bus og kørt til Blesastaðir Guesthouse, hvor heste og guider venter på os. Efter en dejlig velkomstmiddag, hvor vi lærer hinanden at kende, er det tid til at slappe af og gøre klar til den fantastiske ridetur, som venter forude.

BLESASTAÐIR GUESTHOUSE - THJÓRSÁ GLACIER RIVER - BLESASTAÐIR GUESTHOUSE

© Islandshestar

Efter en introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, starter vi rideturen hen ad behagelige ridestier langs den storslåede gletsjerflod Thjórsá. Gruppen forlader hestene ved Sandlækjarmýri og bliver kørt tilbage til Blesastaðir Gueshouse. Dagen i dag er den perfekte start på turen, hvor du lærer din hest og de islandske ridestier at kende i en ustresset atmosfære. Efter den første ridetur kan gruppen nu slappe af i et dejligt varmt udendørs bassin på Blesastaðir Gueshouse inden middagen. Dagens distance er ca. 15 km.

BLESASTAÐIR GUESTHOUSE – MYRKHOLT

© Islandshestar

Gruppen forlader Blesastaðir og kører tilbage til hestene. Derfra rider vi mod de frodige landbrugsområder og det smukke Hrunamannahreppur. Vi tager ekstra heste med, for at kunne skifte hest i løbet af dagen, hvilket giver os mulighed for, at holde et godt tempo. Vi krydser den berømte flod Stóra-Laxá og stopper for at spise vores frokost på Hrunaréttir, en indhegning som bruges til at samle får ind om efteråret. Vi fortsætter på gode ridestier mod den majestætiske bjergkløft Brúarhlöð, hvor det hvidgrønne smeltevand fra gletsjeren fosser gennem bizarre klippeformationer. Rideturen i dag ender ved Brúarhlöð og vi kører til gården Myrkholt for overnatning. Dagens distance er ca. 30 km.

MYRKHOLT – GULLFOSS – MYRKHOLT

Island ProTravel - Gullfoss

Vi fortsætter langs de behagelige ridestier, som er særdeles velegnede til tölt – den islandske hests helt unikke gangart. Vi rider langs floden Hvítá og følger bjergkløften der bliver dybere og dybere, indtil vi er fremme ved det imponerende vandfald Gullfoss. Her holder vi frokostpause, inden vi rider tilbage til Myrkholt, hvor der overnattes. Dagens distance er ca. 20 km.

HAUKADALUR – HAUKADALSHEIÐI – MYRKHOLT

Island ProTravel - Geysir

Vi rider op gennem Haukadalurs smukke birkeskov. Krydser små brusende floder og nyder den rige vegetation af vilde bjergplanter, der blomstrer om sommeren. Efter­hånden som vi bevæger os op mod højlandet, vil vi lægge mærke til, hvordan naturen gradvist ændrer sig, jo længere op vi kommer. Et betagende syn af bjerge og gletsjere venter os i det øjeblik, vi når til toppen af Haukadalsheiði. Resten af dagen bruger vi i det berømte Geysirområde, hvor du har masser af tid til at udforske dette højst seværdige område med de utallige sprudlende varme kilder og spruttende gejsere. ​Dagens distance er ca. 18 km.

Snescooter på Langjökull gletsjeren - tilkøb

Island ProTravel - Snæfellsjökull

Her kan du køre snescooter over Langjökull gletsjeren.

Tag med ud på isen og nyd den fantastiske udsigt over gletsjeren. En bil tager dig med op til campen, hvor du kan skifte til varmt tøj og efter en sikkerhedsintro, hopper man på sne- scooterne og kører ud over isen. To personer deler en snescooter og skiftes til at køre i ca. 1 time. For at kunne deltage må man have et gyldigt kørekort, mens yngre passagerer kan sidde bagpå. 

Pris efter anmodning.

MYRKHOLT – THINGVELLIR - REYKJAVÍK

Island ProTravel - Reykjavik

Vi tager afsked med vores medryttere om morgenen, når vi har spist morgenmad, og kører tilbage til Reykjavík, hvor vi ankommer ca. kl. 11.30.

Priser i danske kroner

Værelsestype Højsæson Lavsæson
Enkeltværelse Fra kr. 16,990,- Pr. person Fra kr. 16,160,- Pr. person
Dobbeltværelse Fra kr. 16,485,- Pr. person Fra kr. 15,650,- Pr. person

Højsæson: 27.06. - 20.08.

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Priserne kan ændres afhængig af tilgængelighed.


Tur Kode: 1207

Prisen inkluderer

 • 5 nætter iflg. rejseplan i enkle bjerghytter og guesthouse - soveposeindkvartering
 • 4 ridedage
 • Transport mellem Reykjavik og gården Kálfhóll tur/retur
 • Helpension
 • Regntøj, sadeltasker & ridehjelm
 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra Keflavik lufthavn
 • 1 nat med indkvartering i Reykjavik

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Sovepose (Medbring din egen)