Sæson:
juni, august
Pris fra:
20,445,- Pr. person
Varighed:
7 NÆTTER-6 RIDEDAGE
Afrejse:
lørdag

Magisk ridetur på Snæfellsnes

Prisforespørgsel

I Snæfellsnes Nationalpark finder du et af Islands berømte kendetegn; den snedækkede vulkangletsjer Snæfellsjökull, bl.a. kendt fra Jules Vernes’ roman Rejsen til Jordens indre. Flere af de kendte islandske sagaer udspandt sig i dette storslåede område, som – siges det – også er hjemstavn for elvere, trolde og mystikere. Det varierede landskab og rige fugleliv tiltrækker rejsende fra hele verden, og har givet Snæfellsnes tilnavnet ’Island i en nøddeskal’.

Magisk ridetur på Snæfellsnes

REJSEBESKRIVELSE

På Snæfellsnes ligger nationalparken Snæfellsjökull og det er her, du kan finde nogle af Islands absolut smukkeste og mest betagende naturattraktioner bl.a. den aktive vulkan Snæfellsjökull. Halvøen anses som et magisk og mystisk sted med en uforklarlig aura og atmosfære.

Denne ridetur er en helt fantastisk måde at opleve Snæfellsneshalvøens spektakulære natur. Deltagerne rider gennem landskab med store lavaområder, kratre og aske fra gamle udbrud i dalen Hittardalur. Vi nyder også de vidt åbne strækninger med det lyse sand på stranden Löngfjördur, hvor kun tidevandet sætter grænser for hest og menneskes frihed.  Det 50 meter dybe krater, Eldborg, er et karakteristisk varetegn, hvor det lyse sand bliver sort, når du kommer til dets lavafelt. De gode ridestier på denne rute gør det nemt for dig at opleve “tölt” - den unikke ekstra gangart, som kun islandske heste evner. De lange strækninger med bløde sandstrande, gør denne tur til en stor glæde for både heste og ryttere.

 

Dag for dag

Prisforespørgsel

REYKJAVÍK – HRAUNHOLT

Island ProTravel - Islandske heste

Pick-up kl. 18:00 på BSÍ busholdeplads i Reykjavik. Her bliver deltagerne hentet af Íshestars bus og kørt til gården Hraunholt, hvor hestene og familien på gården venter os. Efter en dejlig velkomstmiddag hvor vi lærer hinanden at kende, slapper vi af og gør os klar til det helt store rideeventyr der venter forude. Overnatning på Hraunholt.

HRAUNHOLT – KOLVIÐARNES

© Islandshestar

Efter introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, starter vi rideturen fra Hraunholt gennem frodige landbrugsområder med lava på begge sider. Vi krydser floden Haffjarðará på vejen til Kolviðarnes, hvor rideturen i dag ender. Vi overnatter på Hraunholt. Dagens ridetur er ca. 25 km.

Obs! De næste 3 dage rider gruppen på stranden Löngufjörur. Her starter turen tidligt om morgenen eller om eftermiddagen, det afhænger af tidevandet. 

KOLVIÐARNES – TRAÐIR

Snaefellsjökull

Vi genforenes med hestene og indleder en ridetur på stranden Löngufjörur - den berømte ridesti i vandkanten på Snæfellsneshalvøens kyst. Se den imponerende gletsjer Snæfellsjökull i horisonten og mærk hestenes iver og del deres glæde ved at ride på det dejlige underlag på denne mageløse rute. Overnatning på Hraunholt. Dagens ridetur er ca. 35 km.

TRAÐIR – KOLVIÐARNES

© Islandshestar

En ny ridedag på de pragtfulde gyldne sandstrande – en enestående oplevelse med lavafelter og bjerge på den ene side af stien og det brusende Atlanterhav på den anden. Vi efterlader hestene på gården Traðir og overnatter selv på Hraunholt. Dagens ridetur er ca. 35 km. 

KOLVIÐARNES – HAUSTHÚSAHRINGUR – KOLVIÐARNES

© Islandshestar

Vi forlader flokken ved Kolviðarnes for at tage ud og have det sjovt og nyde at ride i hurtigt tempo på stranden med den spektakulære udsigt over havet, bjergene og den majestætiske Snæfellsnes Gletsjer. Hestene bliver i Kolviðarnes og vi kører tilbage til Hraunholt for overnatning. Dagens ridetur er ca. 18 km.

KOLVIÐARNES – HRAUNHOLT

© Islandshestar

Vi tager alle hestene med os og rider ind i bjerg- og lavaområder på vores vej tilbage til Hraunholt. Vi rider gennem frodige landbrugsjorde og via gode ridestier over floden Haffjarðará, og fortsætter igennem et område kendt som tilholdssted for Islands mest berømte fredløse, Grettir. Overnatning på Hraunholt. Dagens ridetur er ca. 25 km.

HRAUNHOLT – RAUÐANESLAUG - HRAUNHOLT

© Islandshestar

Den sidste dag byder på endnu flere fantastiske og uforglemmelige oplevelser. Vi vælger de bedste heste og fortsætter vores ridetur i det imponerende landskab omgivet af lava, bjerge, floder og søer. Herefter rider vi til Rauðaneslaug, hvor vi kan nyde et afslappende bad i Rauðaneslaug swimming pool, inden vi rider det sidste stykke til Hraunholt og der afsluttes med en dejlig afskedsmiddag på gården. Dagens ridetur er ca. 22 km.

HRAUNHOLT – REYKJAVÍK

Island ProTravel - Hallgrímskirken

Transport tilbage til BSÍ busholdeplads i Reykjavik, hvor vi forventer at ankomme ca. klokken 11:30.

Vi kan anbefale, at du benytter muligheden for at udforske Islands spændende hovedstad, ved at tage en overnatning i byen efter rideturen. Overnatning i Reykjavik samt transport til Keflavik lufthavn og flyrejse er ikke inkluderet i turen, men vi arrangerer naturligvis gerne dette, hvis det ønskes. 

Priser i danske kroner

Værelsestype Højsæson Lavsæson
Enkeltværelse Fra kr. 21,840,- Pr. person Fra kr. 20,950,- Pr. person
Dobbeltværelse Fra kr. 21,330,- Pr. person Fra kr. 20,445,- Pr. person

Højsæson: 27.06. - 20.08.


Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 48 timer.


Tur Kode 0205

Prisen inkluderer

 • 7 nætter iflg. rejseplan i enkle bjerghytter og guesthouse - soveposeindkvartering
 • 6 ridedage
 • Transport mellem Reykjavik og gården Hraunholt tur/retur
 • Helpension
 • Regntøj, sadeltasker & ridehjelm
 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra Keflavik lufthavn
 • 1 nat med indkvartering i Reykjavik

Ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Sovepose (Medbring din egen)