Alle produkter

Sortér efter Ingen
Loading...
Thingvellir - Island ProTravel

Glymur vandretur

Den bedste måde rigtig at mærke naturen og landskabet, er ved at gå en god tur. På denne tur går vi til Glymur vandfaldet fra Hvalfjörður. En billedskøn gåtur til Islands højeste vandfald.

Ca. 6 timer15. Maj - 30. September

Fra kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel - Grottevandring

Grottevandring

Oplev indersiden af Island - tag med på vandring i en lava grotte. Først går du gennem en smal indgang, derefter åbner der sig store rum med smukke lava formationer og farvespektre. Turen er noget krævende.

3 timerHele året

Fra kr. ,-

Detaljer
vulkan - Island ProTravel

Indersiden af en vulkan

Hvad siger du til, at opleve indersiden af et stort vulkansk krater? Tag med på opdagelse i dette unikke islandske naturfænomen. Det store vulkankrater er åbent for publikum med guide, og du kan forvente en eksplosion af farver og en helt enestående oplevelse.

5-6 timerHele året

Fra kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel - Silfra i Thingvellir

Ishavsdykning

Svøm fra Amerika til Europa i verdens måske klareste ishav. Her svømmer du mellem de to kontinentalplader du kender som Amerika og Europa. Dette er på enhver dykkers bucket liste.

6 - 8 timerHele året

Fra kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel - Snorkeling i Silfra

Snorkletur mellem kontinenterne

At snorkle mellem kontinentalpladerne du kender som Amerika og Europa, er en helt enestående oplevelse du aldrig vil glemme. Her svømmer du fra Amerika til Europa i verdens måske klareste ishav. Silfra, hedder dette helt unikke sted, som ligger i den smukke Thingvellir Nationalpark.

5 timerHele året

Fra kr. ,-

Detaljer