SPÆNDENDE TUR MED ATV!

Denne tur med ATV byder på spænding, adrenalin-kick, samt smuk natur og udsigt.  Turen egner sig fint til både unge og voksne, grupper og venner. Tag med på opdagelse i Island på en anderledes og sjov måde. 

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Oplev Island offroad på denne spændende køretur med ATV. Det er super sjovt at køre disse firehjulere gennem det islandske landskab. Turen begynder ved Lambhagi, som er udenfor Mosfellsbær, bare 15 minutter fra Reykjavik. Her vil deltagerne få udleveret det nødvendige udstyr og iføre sig egnet tøj, som er varmt og vandtæt. Herefter vil der være oplæring i hvordan man håndterer en ATV.

Vi starter på en grusvej langs en smuk indsø (Hafravatn) og fortsætter op ad bjergvejen mod Hafrafell, hvorfra der er en pragtfuld udsigt  Når man endelig er på toppen af bjerget, har man flot udsigt over Reykjavik og bjergene rundt om byen. Videre går turen til en anden top, Ulfarsfell, hvor der er en endnu bedre udsigt over byen. På en klar dag kan man se Snæfellsjökull, så husk at tage kamera med!

Varighed: Ca. 2 Timer

Sæson: Hele året - hver dag

Inkluderet: 1 timers guidet ATV tur, varmt tøj, hjelm og handsker.

Ikke inkluderet: Mad og drikke, Transfer til/fra hotel.

Anbefaling: Varmt tøj og gode sko

Obs: Turen er på engelsk

Denne tur gennemføres af: Safari Quads

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

ØLSMAGNING

Vi tager rundt på de bedste barer i Reykjavik og deltagerne smager sig gennem Islands øl-historie samtidig med, at guiden fortæller om alt relateret til Island og øl. Alle er velkommen på denne tur (min. 20 år).

4 TimerHele året