MTB PÅ VULKANØEN

At cykle i Island er både udfordrende og virkelig sjovt. Underlaget er skiftende og krævende og helt anderledes end i Danmark. Dette er en morsom og varieret tur over lavasten og mos. Turen som også er en af de lokales favoritter, er en perfekt udflugt fra Reykjavik for dig, som ønsker lidt ekstra fart og spænding. 

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

En favorit blandt de lokale! The Edge tager dig med til foden af Islands vulkaner, hvor vi skal cykle ned fra 390moh til 70moh langs foden af vulkanen. Turen går via 5000 år gamle lavasten og videre ind i den urbane hovedstad, Reykjavik. Denne tur starter med en teknisk udfordrende del, for derefter at gå over i en mere flydende og udjævnet strækning. The Edge er en tur for dig, som har erfaring med MTB. Guiden viser vejen og mens I cykler, får du også en masse information om Island. Cyklerne er af typen: "Scott Spark/Geneus 27,5″ dual-suspension bikes with dropper seat posts". Hvis du har egen cykel med, kan du selvfølgelig bruge den. 

Praktisk information: Vi tilbyder cykel og hjelm. Cyklerne er udstyret med flade pedaler, men vi bytter gerne, hvis du har egne pedaler og sko med. Hvis du ikke har cykeltøj med, kan du blot tage tøj på som skulle du på en fjeldtur. Vind- og vandtæt yderst og uld inderst. Husk handsker og gode sko. 

Alle som deltager på denne tur må underskrive en waiver inden turen begynder.

Sværhedsgrad: Intermediate – Advanced

Varighed: 4-5 timer i alt

Sæson: Hele året

Inkluderet:

  • Guide (Cykel og SuperJeep)
  • Højkvalitets fuldaffjedret MTB cykel og hjelm
  • 20-40 km med fantastisk cykling
  • Flade pedaler, men vi kan bytte dem ud, hvis du har egne med
  • Vand
  • Pickup/Dropoff i Reykjavik

Ikke inkluderet: Mad

Anbefaling: Fornuftigt tøj, rygsæk og snacks

OBS: Turen er på engelsk hver dag

Denne tur gennemføres af: IceBike Adventures

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

DEN GYLDNE CIRKEL

Denne populære tur tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss og de varme, boblende kilder ved Geysir.

8 TimerHele året