DEN GYLDNE CIRKEL

På turen til den Gyldne Cirkel kommer du med på en rundrejse gennem dele af Island som er ikoniske og et must at se, når man besøger landet. Du oplever Island fra sin bedste side. Ikke at deltage i denne tur, er som at rejse til Paris uden at se Eiffeltårnet.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

På denne tur oplever du tre af Islands højdepunkter; den aktive gejser "Strokkur", det berømte vandfald "Gullfoss" og Nationalparken Thingvellir.

Beskrivelse

Oplev Islands mest populære naturattraktioner på denne rejse med guide langs den Gyldne Cirkel.

Gullfoss er et af de mest kendte vandfald i Island, og det er ikke uden grund. Dette to-trins vandfald er en del af gletsjerfloden Hvítá og har et fald på hele 62 meter. Tidligt i 1900-tallet blev det diskuteret meget, om man skulle bruge vandfaldet til at generere strøm, men idéen blev heldigvis ikke til noget og tilrejsende kan også i dag opleve det kraftige vandfald på smukkeste vis.

Geysir er et geotermisk område i Sydisland, i nærheden af søen Laugarvatn. Området er opkaldt efter den største og nu passive gejser; Geysir. I området er den største attraktion den imponerende gejser Strokkur, som skyder vand 30 meter op i luften, hvert 5-10 minut.

Thingvellir Nationalpark er et geologisk og historisk område. Her blev det første Alting i verden afholdt i år 930 og står stærkt i Islands kultur og historie. Det ligger også midt mellem den Amerikanske og den Europæiske kontinentalplade. Kontinentalpladerne bevæger sig væk fra hinanden nogle få centimeter hvert år. Thingvellir er en del af UNESCOs verdensarvsliste. 

Friðheimar er et rundvisningscenter og Islands største drivhus. Her vil deltagerne lære, hvordan man kan dyrke perfekte og naturlige tomater ved hjælp af geotermisk varme. Friðheimar bruger udelukkende det rene islandske ferskvand og får hjælp fra over 600 humlebier, til at bestøve tomaterne.

Varighed: 8 timer (09:00-17:00)

Sæson: Hele året

Inkluderet: Guided bustur, entré i geysir-center, entré i Fridheimar

Valgfrit: Afhentning på hotel i Reykjavik mod gebyr (30 minutter før afgang) 

Ikke inkluderet: Frokost, men mulighed for at købe noget undervejs

Anbefaling: Godt fodtøj

Obs: Turen er på engelsk hver dag og skandinavisk talende guide om fredagen (hele året) og om mandagen (1/5-15/9) 

Denne tur gennemføres af: Reykjavik Excursions

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykajvik

GOURMETOPLEVELSE I REYKJAVIK

Island har en lang tradition med god, sund og yderst velsmagende mad. På denne tur rundt i Reykjavik, følges du med en guide ind på en række restauranter og smager på forskellige varianter af traditionel islandsk mad.

4 TimerHele året